Da, moja beta je sutra, idem je vadit reda radi, jučer počelo malo brljaviti, danas to već polako liči k pravoj vještici! doktor je rekao da svejedno vadim betu, makar ne vidim zašto, ali eto!!
Da, moja beta je sutra, idem je vadit reda radi, jučer počelo malo brljaviti, danas to već polako liči k pravoj vještici! doktor je rekao da svejedno vadim betu, makar ne vidim zašto, ali eto!!
ružo82, nadam se da će te beta ipak iznenaditi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
svim ostalim čekalicama koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vam vrijeme čekanja brzo prođe, punkcije budu bezbolne i sa puuuno js, tulumi u labu nezaboravni, transferi uspješni, bete oooogromne i pravilno duplirajuće!
tužnicama veliki, i naša sreća je svakim danom sve bliža
!
koliko kosta drugi put kada se u pfc radi donacija jc?
Prijavljujem se kao čekalica bete 02.12.
Sezen čestitam na srčeku.
Sezen čestitka na malomi neka taj hematom što prije nestane
eva obraduj nas betom za 14 dana![]()
Drage moje velika pusa svima, čekalicama, trpilicama a tek malim velikm srčekima
i naravno puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kiaraza poseban dan
Dobro jutro svima!
Moja beta danas iznosi 189,8. Poduplala se, ali nekako mislim da je moglo i bolje. Što vi mislite, cure?
Dok se dupla, dobro je! To mi se čini lijepa beta za 14 dpt, ~~~~~~~~~~~~~~~ zai mirno čekanje!
Vala hvala ti,i ja se nadam da ću konačno doći na trudnički forum,ali još nekako ne osjećam da pripadam tamo premda
vas redovito pratim...
miga24 znam kako ti je
ruža82 žao mi je...
ana.b beta ti je odlična- više nego duplo,samo neka tako nastavi ~~~~~~~~~~~~~~~~
svima hvala na podršci,puno mi znači...ja vać danima imam jutarnje mučnine koje mi nekada pređu u dnevne,
ali mi ne padaju teško pogotovo nakon jučerašnjeg pregleda jer su mi potvrda da je trudnoća tu![]()
Beta se fino poduplala a to je najvaznije.Moras li jos jednom ponavljati ili cekas UZ?
sezen i miga 24 mogle bi u klub ležačica
i ja od ponedjeljka mirujem jer sam oskudno prokrvarila zbog hematoma. Prestalo je odmah, tek se tu u tamo pojavi koja smeđa kap. Slijedeći tjedan sam na kontroli. Bitno je da srca kucaju. A mučnina... od ujutro do navečer, i povraćanje... trudničke čari
bit će to sve dobro cure!
čestitam novim trudnicama, a čekalicama želim da im vrijeme što brže prođe! Puse od nas troje!
ruža82 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~ za betu, da nas ipak iznenadiš!
ruža~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu.
svim tužnicama, a čekalicama ~~~~~~~~~~~~.cure drage držite se
Sezen, drago mi je da si vidjela maleno. Čuvaj sebe i svoju malu točkicu!
Nadam se, da će se taj hematom do idućeg uzv povući.
I meni je ustanovljen kod 1.uzv, držala se uputa liječnika i nije bilo nikakvih problema.
Mislim da ti nece moci jos nista vidjeti konkretno na UZ,mozda je bolje da ponovis betu u ponedjeljak a onda za nekoliko dana na UZ.Ja sam cekala da srce prokuca pa sam onda isla na UZa(kod mene je to bilo negdje u 6tt),ako odes prerano moze ti npr vidjeti samo gestacijsku vrecicu bez otkucaja,pa ces luda hodati do slijedeceg UZ cekajuci da srce prokuca.I ja sam bila na istoj terapiji kao i ti osim Decortina,ja jos i Aspirin dodatno koristim na preporuku dr.Sretno i ne brini.
I ja se prijavljujem u cekalice bete 2.12., danas je bio transfer tri zametka
eh, sve se znalo, ali ipak, moja beta 0,0![]()
ruža,nemam šta za reć.žao mi je.odtuguj koliko god misliš da je potrebno i što prije u novu borbu![]()
Ružo,draga,tako mi je žao...
Cure, hvala na vam podršci. doktor je rekao neka dođem u drugom mjesecu
eh da je bar prije, al šta ću...
ružo,brzo će drugi mjesec sad se opusti,uživaj i sljedeća godina je dobitna![]()
danas je bio transfer 1 8-st.dr kaže da je sigurno curicajoj koja legenda.sretno svima
bravo verde.sigurno je curica
. moj dečko je 3. dan imao 6 stanica...
![]()
STUDENI 2011.
Gosparka, 6.ICSI SD (nakon 4×Petrova, 2×SD)
Sezen, 2.IVF VV (nakon 1.stim i 1sek.)
Destiny child, 1.IVF, VV
Incika, 2.IVF, VV
Ana.b, 2.ICSI
Bluebella, Slo
Čekalice bete~~~~~~~~~~
17.11 Phiphy
18.11 vanessa
20.11 Janica1 , Split
22.11 maca papucarica, CITO
23.11 Maybe baby
24.11 Strašna
25.11 M@tt , IVFcentar
25.11 Bab
25.11 ema1
25.11 izida
29.11 kokos
29.11 Tigrica84, VV
2.12 eva133, VV
2.12 Artisan
2.12 Vedre
2.12 Hallo
Čekalice transfera~~~~~~~~~~.
Tiki_a, mishica_zg 21.11, inana 21.11
Čekalice punkcije/fertilizacije ~~~~~~~~~~
bubili 21.11
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
applepie, sanda1977, Nikolina-Zagreb, jasna09, Elena85, zvončica cg
Klomifenke/ femarke, IUI, ITI, AID, prirodni/sekundarni IVF/ICSI, FET ~~~~~~~~~~
crvenkapica77, rose, CorinaII, luna1
ON-GO~~~~~~~~~~~~
11.mjesec: lucija83, venddy, hrki, tikica78, magnolija13, dorina199, anddu, zlatta, Čičkolo, renna, MaliMimi,
12.mjesec: tikki, lberc, Palcicazg, Richy, kitty, sweety, *Mare*, tonka86, RuMo, Alcantra, geceta
1.mjesec: Orhideja, nina977, kiki30, vulkan, NanaMo, Snekica
2.mjesec: strategija, Dea84, olivera
i ja se prijavljujem kao čekalica bete 02.12. oh kako sporo dani prolaze
vedre , baky sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eva, tek sad vidim šaljem ti puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!!!!
Posljednje uređivanje od kiki30 : 19.11.2011. at 18:51
Isuse koliko čekalica bete... Cure, sretno svima!
puno čekalica slažem se, želim svim budućim zimskim trudnicama
ja sutra prvi uzv prije sekundarnog, nadam se da će sve proći ok i da krećem
linalenač, na žalost nisam čekalisa transfera, možda nick sličan mome. Ali paše mi pogled na listu...
![]()
ajme oprosti Tiki_e nešto sam pobrkala, od silne količine podataka
Da se prijavim,transfer odrađen u petak,čekalica bete 30.11.
Sretno i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima!
crvenkapice,tinkice sretno!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
crvenkapica77 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veeeeliki tulum u labu!
Tinkica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ti vrijeme do bete brzo prođe, uz što manje stresiranja i naravno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za troznamenkastu betu!
svima puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što god vam treba!
jučer bila štoperica čekam transfer iz sekundarnog
svim čekalicama![]()