thinkpink prvotno napisa
hej cure, vidim zagrijavamo se polako za jesen. netko je pitao za gužve, ja bila jutros po lijekove i nigdje nikoga, bas sam bila zadovoljna,sve prazno, cak sam mislila da nisam fulala dan.
glede doktora, moj favorit je bio stari dr Vl., mene treba tješiti pa mi je zato jako pasao. sve mi je podrobno objašnjavao, svaki put okrenuo ekran prema meni, iako ja iskreno ništa nisam kužila on je uvijek bio vrlo temeljit u objašnjavanju.
sad sam kod mladog dr Vl, kod njega mi fali upravo to, što ga moram sve pitati, pa ako nešto zaboravim, doma se lupam po glavi. za moj pojam je prilično štur na informacijama.
kod dr M. sam bila nakon kiretaže kao hitan slučaj, posvetio mi je uistinu mnogo vremena, ali nažalost očito nismo odlučili dobro, jer me poslao doma, a ja sam imala upalu.... kod njega sam bila i na folikulometrijama dok je mijenjao dr Vl ovo ljeto i nije apsolutno ništa komentirao dok me pregledavao.
za dr S nemam što reći, ali iz tuđih iskustava mogu reći da nije moj tip, jer sam ja sklona rasplakati se samo tako, a sigurna sam da samim time nisam dobar kandidat za biti njena pacijentica.
tako da....svaka od vas mora odlučiti sama.
mislim da imamo kvalitetne doktore i da se stvarno trude, nas ima uistinu mnogo i svaka od nas će od svih tih silnih pregleda i dolazaka naletjeti na neki loš dan doktora ili sestre, to je jednostavno tako, svi smo mi od krvi i mesa.