Stranica 45 od 149 PrviPrvi ... 3543444546475595145 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,201 do 2,250 od 7420

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Bebica_2 prvotno napisa Vidi poruku
    potpisujem!
    ja si ih nisam sama davala imala sam pomoć frendice koja je inače medicinska sestra i davala mi ih je u trbuh mene je tako puno manje bolilo, odnosno peklo nego u ruku, zahvaljujuć salu
    bebica kako si? malo se javljaš, a ni mene nema puno ovdje, ali u principu pročitam stare postove, da budem u tijeku. često te se sjetim...

Bebica_2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ma čitam ja svaki dan i virkam al najčešće ležim pa mi nespretno tipkat
    Niš ne radim, mužić čisti, pere i kuha ja samo dajem upute, danas smo se bili pol sata prošetat i tako idu dani!
    3.9. idem na pregled radit ću 4d uzv pa možda napokon doznamo jel bembolino il bembolina iako mi iskreno je tako svejedno!!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj phiphy prvotno napisa Vidi poruku
    Drage sve,

pridružujem vam se na ovom forumu. Nakon godinu dana neuspješnih pokušaja i mm i ja krećemo putem MPO kod prof. Smiljan. Ja 34, mm 37 astenozoospermia, predložen pokušaj inseminacije.

I još jedan komentar: sestre koje rade na humanoj čine mi se jako susretljive i drage.
    phiphy dobrodošla na ovaj forum,moram ti priznat da sam se i ja nedavno priključila i da sam dobro napravila jer sam dobila puno korisnih inormacija. Želim ti sreću i naravno uspjeh sa inseminacijom, mm i ja smo to preskočili i otišli odmah u postupak potpomognute-dugi protokol da ne gubimo vrijeme,odnosdno u nadi da ćemo ovako prije uspjet što se i nije pokazalo baš točno,neznam, možda bi imali veći uspjeh da smo išli nekim redom,ali ja sam ti jako nestrpljiva pa uvijek nekako požurujem stvari,ali na ovako nešto nemožemo utjecat-na žalost!
    Sretno!
    Posljednje uređivanje od butterfly101 : 26.08.2011. at 23:35

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Evo drage moje da otvorim ovu sezonu na našem kbc RI jučer prvi dan ciklusa u ponedjeljak prva folikulometrija......jeeeee

mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

vita22.. sretnooo...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

vita22 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od za jednu kasnoljetnu bebicu

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Hvala drage moje .....šumskovoće kad bi bar bilo pola tvoje srečice.....

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj vita22 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo drage moje da otvorim ovu sezonu na našem kbc RI jučer prvi dan ciklusa u ponedjeljak prva folikulometrija......jeeeee
    Bravo za start! Čujem da su počele gužve. Ja idem ovih dana na dogovor.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

vita22 jeeeeee neka je krenulo, da se napokon više pridružiš nama trbušastima

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

sretno svima jesenjskim pikalicama

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Jučer sam pročitala cijelu temu i mogu reći da sam ostala bez teksta. Koliko hrabrosti, pozitivne energije, podrške...skidam kapu. Već jučer sam htjela nešto napisati, ali nisam znala što bi, pomiješanih sam osjećaja bila, od straha što nas možda sve čeka do pozitive jer ovdje vidim da sve to prolazite hrabro! Al' sve mi se čini da ni danas ne nalazim prave riječi. Bravo, cure!!!!

Što se tiče prof. Smiljan, doživjela sam je točno onako kako pišete, odriješita, konkretna. Naš prvi susret počeo je jezikovom juhom u vezi kontracepcije pa sam odmah skužila da sa ženom nema šale . Vidjet ćemo kako će dalje ići.

Zanimaju me dvije stvari u vezi HSG-a - spominjete spavaćicu - da li mi moramo donijeti spavaćicu od doma ili je to neka KBC-ovska? I što je s tim natašte? Može li se jesti ili ne? Nekima je HSG bio tek oko 13, ja ću se do tada izvrnuti od nejedenja .

Pročitala sam i da se psihološko i pravno savjetovanje može obaviti u Obiteljskom centru. Da li je netko bio tamo?
    Posljednje uređivanje od phiphy : 31.08.2011. at 09:02

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Phiphy u KBC Ri koristiš njihove spavaćice, ali ako želiš ti si uzmi jednu svoju u torbu, za svaki slučaj. Ja sam bila na UZV HSG-u i doručkovala sam prije. Nije mi bilo loše (uzmi u obzir da su mi nađeni prohodni jajnici i da me nije bolilo) a jela sam jer sam prije HSG-a popila ibuprofen 800 koji mi ne djeluje na prazan želudac.
    Što se tiče obiteljskog centra, MM i ja smo te potvrde dobili u Obiteljskom Centru Pula i bili smo oduševljeni ženama koje tamo rade, zaista za svaku pohvalu. Nije im palo napamet testirati nas.

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Pročitala sam i da se psihološko i pravno savjetovanje može obaviti u Obiteljskom centru. Da li je netko bio tamo?
    Da,savjetovanje se može obaviti u OC. Mi smo bili i mogu reći da je sve prošlo dobro- jako su ljubazne,nismo dugo bili i nisu bila nikakva testiranja. Kad već moramo to obaviti tamo bi ja preporučila.

Veliki pozdrav i puno sreće mojim dragim sugrađankama.....

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ja nisam bila natašte ni u spavaćici. Nitko mi nije govorio nista za natašte. Bila sam naručena u 10, došla na red u 12 i bila bih umrla od gladi. Bilo je kao za svaki drugi uzv, osim sto je malo neugodniji. Drmnula sam Ketonal forte i prezivjela. Sve se to preživi. Sretno!

Jučer sam pročitala cijelu temu i mogu reći da sam ostala bez teksta. Koliko hrabrosti, pozitivne energije, podrške...skidam kapu. Već jučer sam htjela nešto napisati, ali nisam znala što bi, pomiješanih sam osjećaja bila, od straha što nas možda sve čeka do pozitive jer ovdje vidim da sve to prolazite hrabro! Al' sve mi se čini da ni danas ne nalazim prave riječi. Bravo, cure!!!!

Što se tiče prof. Smiljan, doživjela sam je točno onako kako pišete, odriješita, konkretna. Naš prvi susret počeo je jezikovom juhom u vezi kontracepcije pa sam odmah skužila da sa ženom nema šale . Vidjet ćemo kako će dalje ići.

Zanimaju me dvije stvari u vezi HSG-a - spominjete spavaćicu - da li mi moramo donijeti spavaćicu od doma ili je to neka KBC-ovska? I što je s tim natašte? Može li se jesti ili ne? Nekima je HSG bio tek oko 13, ja ću se do tada izvrnuti od nejedenja .

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Phiphy, ja sam obavila pravno i psihološko testiranje u riječkoj poliklinici u prizemlju, nisam išla u O.C. (nisam ni znala da to mogu i tamo obaviti). Uglavnom, želim ti reći da imam jako pozitivna iskustva kako s psihologicom tako i pravnikom(mijenjao je kolegicu koja inače to obavlja, a čula sam da je i ona super.). Nismo bili podvrgnuti nikakvim rješavanjima testa, štoviše ugodno smo ćakulali o svemu i svačemu (pogotovo s psihologicom). A što se tiče profesorice S.- mogu ti samo reći iz osobnog iskustva da je ona zakon. Hsg nikad nisam radila pa tu nemam što reći. Znam samo kad ti kažu da budeš natašte da to znači -no food, no water. No to se vjerojatno odnosi kad ideš na opću anesteziju, a ne na hsg. Puno njih se zezne pa pije vodu, a onda ih anesteziolog neće uzeti(barem neko vrijeme). Bila sam prisutna kad je jedna cura popila dec ili dva vode (rano ujutro)pa je morala čekati nas 5 da dođe na red, a bila je prva na redu za zahvat. Sve u svemu, želim ti puno sreće, kao i svim ostalim jesenjskim pikalicama...i trudnicama(naravno)

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hvala, cure, na brdu odgovora! Za HSG natašte čula sam prvi put ovdje na Rodi, nije mi S. ništa rekla pa kontam da se može papati . Znači, radi se ultrazvučni HSG?

Lua, kako ste se naručili u OC? Nazvali, dogovorili termin i gotovo? Treba uputnica? To mi se čini kao super ideja jer sam ovdje vidjela da se na KBC-u savjetovanje može obaviti od 10-12, a to je i mm i meni debelo radno vrijeme. Ionako ćemo faliti puno s posla pa sve što ne moramo, bolje da iskoristimo u nekom boljem terminu.

Sad me baš zanima, kakvo je to tesiranje? Vidim da većina vas to ipak nije prošla, ali uopće ne znam kako bi taj test mogao izgledati?!

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Phiphy,

ne treba ti uputnica,nazoveš na telefon 338-526 i naručiš se (nama su dali termin kad su obadvije tamo;psiholog i pravnica, da ne dolazimo dva puta ).

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hvala, cure, na brdu odgovora! Za HSG natašte čula sam prvi put ovdje na Rodi, nije mi S. ništa rekla pa kontam da se može papati . Znači, radi se ultrazvučni HSG?

Lua, kako ste se naručili u OC? Nazvali, dogovorili termin i gotovo? Treba uputnica? To mi se čini kao super ideja jer sam ovdje vidjela da se na KBC-u savjetovanje može obaviti od 10-12, a to je i mm i meni debelo radno vrijeme. Ionako ćemo faliti puno s posla pa sve što ne moramo, bolje da iskoristimo u nekom boljem terminu.

Sad me baš zanima, kakvo je to tesiranje? Vidim da većina vas to ipak nije prošla, ali uopće ne znam kako bi taj test mogao izgledati?!
    HSG u Riječkom KBC-u je rengenski koliko ja znam...
    Mislim da je psihologinja izbacila testiranje iz svoje prakse napokon tako da imat ćete razgovor

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mi smo bili kod pravnika u KBC-u, a psihologicu sam namjerno izbjegla i s uputnicom otišla kod psihijatrice (ako te zanima dam ti podatke, može i ujutro i popodne) - vrlo ugodan i kratak razgovor. Iako mi se čini da ti je jednostavnije sve obavit u OC.
    Za HSG se ne sjećam da li sam bila natašte, mislim da nisam, a bolilo me više nego ijedna punkcija, bez obzira na prohodan jajovod.
    Posljednje uređivanje od tigrical : 31.08.2011. at 14:21

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

sory se ovako ubacivam
    što se tiće HSG ja sam bila prošle godine i morala sam biti natašte jer se radi HSG rengenski bar je meni tako rađeno u staroj zgradi.
    a spavaćicu sam morala imati jer mi je sestra rekla da ju ponesem,neke ostaju prenoćiti mene su pustili na moju incijativu-potpis.
    sad neznam dali je to bilo samo kod mene ili je općenito tako.jako me boljelo ali dr.Vlastelić je reka da je to normalno za one koji imaju problema sa jajovodima.
    sretno.

mery0908 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

pozdravljam sve cure!!!!!!!!!konacno zavrsava sezona a ja a mm se spremamo opet u RI na mpo.Ja sam bila kod Vlastelica ali sad kad ga nema neznam kod koga da se javim.ako neko zna neka mi javi,molila bi!!!kad se moze zvat za dogovor?zelim svima curama neka im se ispune svi snovi!lijep pozdrav svima a sretno!

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

pozdrav mery
    i ja sam bila kod Vlastelića sada sam kod Vlašića mene je vlastelić preporučio Vlašića .
    mada sada kad sam bila na pregledima i kod dr.Smilje radije bi bila kod nje.ona je više stručna a Vlašić pristupačniji pa sad vidi što ti više odgovara.Ja ti preporučujem da
    nikako ne prihvatiš dr.Manestra jer on neznam kako da se izrazim,ali znam da se mnoge žene žale na njegov pristup i rad,on bi trebao zamjeniti Vlastelića
    pozdrav

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Drage moje Riječanke, od srca Vam želim uspješne postupke, blažene trudnoće i slatke bebače.
    Phiphy moram ti reći da je meni HSG od svega bio najbolniji, ali to je zato što su mi jajovodi bili skroz neprohodni i nisam popila nikakvu tabletu. Na punkciji sam osjetila malu bol u trajanju od 2-3 sek, a transfer je bio skroz bezbolan. Dakle, hsg zna biti bolan, ali ništa neizdrživo. Ni bockanje injekcijama ne boli, najbolnije od svega je išćekivanje i strah od neuspjeha. Sretno!

weather avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Nakon dosta vremena sam vas opet došla malo pročitati i vidjeti ima li kakvih lijepih vijesti.

Moram vam priznati da me i nakon svoje doživljene sreće jako steže oko srca kada vas čitam jer ponovo sve proživljavam. Znam da zvuči otrcano, ali stvarno treba biti uporan i vjerovati u uspjeh. Ako vam se na klinici nešto/netko ne sviđa i u postupku niste sretni... promijenite to!
    Vjera u uspjeh, zadovoljstvo, pozitiva... to je, po mome mišljenju, glavni razlog uspjeha.

Pusa svima i od srca vam želim da ubrzo osjetite čari majčinstva!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj mery0908 prvotno napisa Vidi poruku
    pozdravljam sve cure!!!!!!!!!konacno zavrsava sezona a ja a mm se spremamo opet u RI na mpo.Ja sam bila kod Vlastelica ali sad kad ga nema neznam kod koga da se javim.ako neko zna neka mi javi,molila bi!!!kad se moze zvat za dogovor?zelim svima curama neka im se ispune svi snovi!lijep pozdrav svima a sretno!
    Nemoj zvat ujutro za dogovor, zovi oko 14,00, pa će te sestra naručit. Sada troje doktora radi po MPO, pročitaj iskustva od cura, pa odluči kod koga ćeš.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj mirjana s prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav mery
    i ja sam bila kod Vlastelića sada sam kod Vlašića mene je vlastelić preporučio Vlašića .
    mada sada kad sam bila na pregledima i kod dr.Smilje radije bi bila kod nje.ona je više stručna a Vlašić pristupačniji pa sad vidi što ti više odgovara.Ja ti preporučujem da
    nikako ne prihvatiš dr.Manestra jer on neznam kako da se izrazim,ali znam da se mnoge žene žale na njegov pristup i rad,on bi trebao zamjeniti Vlastelića
    pozdrav
    mirjana s nadam se da ovom izjavom nisi mislila dovesti u pitanje stručnost dr. Vlašića jer bi to bilo pogrešno i nekorektno. Dr. Vlašić je veliki čovjek, pristupačan i ljubazan, ali je nadasve stručan liječnik koji zna svoj posao. Da nema njega, ne bi bilo ni mog trudničkog trbuha i beba u njemu. A Weather je napisala jednu veliku istinu - ako se pacijentu nešto ne sviđa, neka to promijeni. Mislim da ti nitko ne bi radio probleme da se preseliš kod docentice ako misliš da je ona toliko stručnija od Vlašića. Samo please nemoj dovodit u pitanje Vlašićevu stručnost jer to nema smisla i nije istina.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

pozdrav mery
    pozdrav
    Potpisujem Šumsko i dodajem da svakom od nas odgovara drugi tip doktora, pa ne možemo generalizirati tko je bolji. I ovo što si napisala da bi dr. Manestar trebao zamijeniti dr. Vlastelića, nadam se da si mislila samo kao broj u timu doktora...jer dr. Vlastelić je ipak jedan od osnivača MPO u Rijeci, a dr. Manestar po tom polju radi tek od nedavno.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    mirjana s nadam se da ovom izjavom nisi mislila dovesti u pitanje stručnost dr. Vlašića jer bi to bilo pogrešno i nekorektno. Dr. Vlašić je veliki čovjek, pristupačan i ljubazan, ali je nadasve stručan liječnik koji zna svoj posao. Da nema njega, ne bi bilo ni mog trudničkog trbuha i beba u njemu. A Weather je napisala jednu veliku istinu - ako se pacijentu nešto ne sviđa, neka to promijeni. Mislim da ti nitko ne bi radio probleme da se preseliš kod docentice ako misliš da je ona toliko stručnija od Vlašića. Samo please nemoj dovodit u pitanje Vlašićevu stručnost jer to nema smisla i nije istina.
    X

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj weather prvotno napisa Vidi poruku
    Nakon dosta vremena sam vas opet došla malo pročitati i vidjeti ima li kakvih lijepih vijesti.

Moram vam priznati da me i nakon svoje doživljene sreće jako steže oko srca kada vas čitam jer ponovo sve proživljavam. Znam da zvuči otrcano, ali stvarno treba biti uporan i vjerovati u uspjeh. Ako vam se na klinici nešto/netko ne sviđa i u postupku niste sretni... promijenite to!
    Vjera u uspjeh, zadovoljstvo, pozitiva... to je, po mome mišljenju, glavni razlog uspjeha.

Pusa svima i od srca vam želim da ubrzo osjetite čari majčinstva!
    Oprosti što upadam ovako ali ovo bih rekla nakon višegodišnjeg promatranja sebe u postupcima i cura koje su uspjele da je ovo boldano negdje pri zadnjem mjestu razloga upješnosti IVF-a. To govorim samo zato što sam i ja na početku svog MPO staža tvrdokorno vjerovala u ovu mogu reći zabludu i onda samu sebe ubijala u pojam pa kako nije uspjelo možda nisam bila dovoljno pozitivna itd. Pa onda ni drugi put nisam bila dovoljno pozitvna valjda, pa ni treći...čak sam išla na tretmane bioenergije ali ni to mi nije puno pomoglo još uvijek sam tu gdje jesam, ali se više ne pitam jesam li dovoljno pozitivna, odradim to koliko mogu mehanički pa šta bude-bit će. Vjerujem da promjene terapije ili pristupa dr. može pomoći ali u ovo drugo ne vjerujem previše.
    Prije svega mislim da je kod uspjeha bitna sreća jer neki će eto sa gotovo nikakvim šansama(tu mislim na one vrlo teške dijagnoze) zatrudniti od prve, a neki koji imaju ful lagane dijagnoze neće ni od 5... nadalje bitna je i sama dijagnoza, iskustvo dr...i možda još neke druge stvari pomalo da ne duljim.
    Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 01.09.2011. at 13:24

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

sory cure!
    vidim da ste me pogrešno svatile i zbog toga napale,ne sumljam ja u ničiju stručnost pogotovo ne u dr.Vlašića mada mi Smilja djeluje ozbiljnije u tom poslu,to je moje mišljenje.čestitam svima koje su uspjele u postupku to je njihova sreća.a nadam se da svaka ima pravo na svoje mišljenje.što se tiće dr.Manestra
    čitala sam na forumu od drugih cura a i sama sam prićala sa jednom u čekaonici koja nije imala baš lijepe riječi za njega.još jednom naglašavam svako ima pravo na svoje mišljenje.nadam se da se nije ni jedna našla uvrijeđeno zbog toga.pozdrav!

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

da se nadovežem na temu sreće-nesreće, vjerovanja i ostalih ćiribu ćiriba metoda
    neki dan moj pametni M sretne dr. Vlastelića u gradu i sav sretan mu kaže kako sam trudna i kako je sva sreća što je on otišao u penziju jer da radi ja nebi ni danas bila trudna
    jadan dr. - zločesti M

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

sory cure!
    vidim da ste me pogrešno svatile i zbog toga napale,ne sumljam ja u ničiju stručnost pogotovo ne u dr.Vlašića mada mi Smilja djeluje ozbiljnije u tom poslu,to je moje mišljenje.čestitam svima koje su uspjele u postupku to je njihova sreća.a nadam se da svaka ima pravo na svoje mišljenje.što se tiće dr.Manestra
    čitala sam na forumu od drugih cura a i sama sam prićala sa jednom u čekaonici koja nije imala baš lijepe riječi za njega.još jednom naglašavam svako ima pravo na svoje mišljenje.nadam se da se nije ni jedna našla uvrijeđeno zbog toga.pozdrav!
    Ma, nije to napad, nego kad na žalost, imaš dugo staža u MPO, onda te nešto ovako ubode, pa smo samo malo detaljnije razjasnile. Tebi dr. Smiljan djeluje ozbiljnije, meni djeluje strogo i grubo, dr. Vlašić je opušteniji, pa kako kome paše. I za dr. Vlastelića su cure imale oprečna mišljenja, jer on je pak bio - tapkam te po ramenu - sve će biti dobro, stil. Ovo su samo naša dugogodišnja iskustva...

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

na žalost i moja iskustva nisu od jučer imam i ja iza sebe dosta neuspjeha ali idemo dalje.
    ne želim nikog uvrijediti znam da je dr.Smilja ponekad gruba i stroga ali bar ti istrese u facu a ne da okoliša mada nas to boli i povrijedi(pričam iz svog iskustva)
    ne želim se više ispričavat svako neka misli što hoće.
    pozdrav

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Mirjana S, Tigrical i Šumskica su ti dobronamjerno pokušale ukazati da budeš opreznija s etiketiranjem jer naši liječnici to definitivno ne zaslužuju. Nadalje, nitko od cura nije ni tražio da se ispričavaš, ali kada to već činiš onda makar pokušaj da to zvuči kao isprika,a ne kao "neda mi se više ispričavat svako neka misli što hoće".. I još nešto, kad bi dr. Smiljan čula da je zoveš Smilja mislim da bi ti "istresla svašta u facu bez da okoliša mada to boli i povrijedi"

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj Vojvođanka prvotno napisa Vidi poruku
    da se nadovežem na temu sreće-nesreće, vjerovanja i ostalih ćiribu ćiriba metoda
    neki dan moj pametni M sretne dr. Vlastelića u gradu i sav sretan mu kaže kako sam trudna i kako je sva sreća što je on otišao u penziju jer da radi ja nebi ni danas bila trudna
    jadan dr. - zločesti M
    aaaa nije normalan

puse svima i brdo pozitivnih vibrica od mene i moje princeze

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Hej cure, su počele gužve na humanoj?
    Nadam se da se cijela ekipa jaaako dobro odmorola i da su spremni svima nama donijeti sreću i puno,puno velikih beta!

Sretno svima u novim postupcima, bilo da su dugi ili kratki, samo neka nam rezultati budu slatki !!!
    Posljednje uređivanje od butterfly101 : 02.09.2011. at 09:16

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

mirjanas nisam te htjela napasti, a nisu ni druge cure, samo nas je ubolo tvoje mišljenje o dr. Vlašiću, a znaš da kad izneseš svoje mišljenje da možeš očekivati da drugi neće dijeliti mišljenje s tobom i to iznijeti. Ja i dalje mislim samo najbolje o Vlašiću i "nedam da ga se dira" (to je napisano s velikom dozom šale ) a za dr. Manestra - bo, on je tek počimao kad sam ja bila u postupku i sve je htio komentirat, pa je meni pobjegao neki malko tmurni pogled i moj dr. Vlašić ga je zamolio da gleda, a komentireti će on. I ja bila sretna. Na transferu mi je valjda iz revanša tako postiskao pun mjehur da nisam bila sigurna koliko dugo mogu još držati pi-pi
    I da, nadovezujući se na Tigrical - meni je dr. Vlastelić bio drag i divan liječnik, ali se ponašao prema meni kao da sam malo tupava - nije mi rekao broj folikula, ni debljinu endometrija, nit okrenuo ekran UZV-a (a pitala sam par puta) i vječno me ohrabrujuće tapšao po ramenu bez objašnjenja. Čak i kad mi beta nije rasla on je inzistirao da je to trudnoća, a bila je očita biokemijska. Njegov je modus bio takav, meni se nije sviđao takav način komunikacije, ali ipak ne mislim da je Vlašić stručniji jer sam ja zadovoljnija - smatram se pre velikim laikom da bih ocjenjivala tko je od koga stručniji- mogu eventulano ocijeniti moje sviđanje i/ili nesviđanje.

Vojvođanka TM je otkačen skroz
    Cranky tebi i Sari
    Trudilice naše - neka vam plodna jesen ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

hej cure, vidim zagrijavamo se polako za jesen. netko je pitao za gužve, ja bila jutros po lijekove i nigdje nikoga, bas sam bila zadovoljna,sve prazno, cak sam mislila da nisam fulala dan.
    glede doktora, moj favorit je bio stari dr Vl., mene treba tješiti pa mi je zato jako pasao. sve mi je podrobno objašnjavao, svaki put okrenuo ekran prema meni, iako ja iskreno ništa nisam kužila on je uvijek bio vrlo temeljit u objašnjavanju.
    sad sam kod mladog dr Vl, kod njega mi fali upravo to, što ga moram sve pitati, pa ako nešto zaboravim, doma se lupam po glavi. za moj pojam je prilično štur na informacijama.
    kod dr M. sam bila nakon kiretaže kao hitan slučaj, posvetio mi je uistinu mnogo vremena, ali nažalost očito nismo odlučili dobro, jer me poslao doma, a ja sam imala upalu.... kod njega sam bila i na folikulometrijama dok je mijenjao dr Vl ovo ljeto i nije apsolutno ništa komentirao dok me pregledavao.
    za dr S nemam što reći, ali iz tuđih iskustava mogu reći da nije moj tip, jer sam ja sklona rasplakati se samo tako, a sigurna sam da samim time nisam dobar kandidat za biti njena pacijentica.
    tako da....svaka od vas mora odlučiti sama.
    mislim da imamo kvalitetne doktore i da se stvarno trude, nas ima uistinu mnogo i svaka od nas će od svih tih silnih pregleda i dolazaka naletjeti na neki loš dan doktora ili sestre, to je jednostavno tako, svi smo mi od krvi i mesa.

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Bebica_2 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma čitam ja svaki dan i virkam al najčešće ležim pa mi nespretno tipkat
    Niš ne radim, mužić čisti, pere i kuha ja samo dajem upute, danas smo se bili pol sata prošetat i tako idu dani!
    3.9. idem na pregled radit ću 4d uzv pa možda napokon doznamo jel bembolino il bembolina iako mi iskreno je tako svejedno!!
    baš mi je drago da imaš veliku pomoć, zaslužila si. vidim sutra ti je već dan pregleda pa ti želim sve naj, naj....sigurno si danas u velikom iščekivanju....

Bebica_2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ufff vjeruj mi jesam, sad je još dobro al treba preživjet noć
    ma malo me brine šta zadnjih par dana imam ful pritisak dole kad se dignem, a i bembolino zna tako nekako nisko lupat, imam osijećaj ko da kopa put za van, a još je malo rano za to!

šta se tiče dr. ja sam bila kod starog dr.V. poslije kod mladog dr. V. i mogu samo pohvalit i jednog i drugog, al mislim da to ovisi o trenutku i danu i o nekom osobnom osjećaju, ma sve u svemu super su nam naši doktori!(kakvih ima poslije na poliklinici i rodilištu ulala)

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

cuuureeee ,
    selim se ponovo sa Češkog topica na moj stari,najdraži Riječki
    prikrpeljit ću vam se u 10 - om mj. na humanu, samo da popravim krvnu sliku i skinem se sa nekih lijekova uz koje ne mogu planirati T . Riskiram,ludo riskiram ali pokušat ću opet ovdje i jedva čeeekaaam

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

cure skidam se sa foruma.bilo mi je drago časkati sa vama.
    puno sreće u postupcima.pozdrav

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj thinkpink prvotno napisa Vidi poruku
    hej cure, vidim zagrijavamo se polako za jesen. netko je pitao za gužve, ja bila jutros po lijekove i nigdje nikoga, bas sam bila zadovoljna,sve prazno, cak sam mislila da nisam fulala dan.
    glede doktora, moj favorit je bio stari dr Vl., mene treba tješiti pa mi je zato jako pasao. sve mi je podrobno objašnjavao, svaki put okrenuo ekran prema meni, iako ja iskreno ništa nisam kužila on je uvijek bio vrlo temeljit u objašnjavanju.
    sad sam kod mladog dr Vl, kod njega mi fali upravo to, što ga moram sve pitati, pa ako nešto zaboravim, doma se lupam po glavi. za moj pojam je prilično štur na informacijama.
    kod dr M. sam bila nakon kiretaže kao hitan slučaj, posvetio mi je uistinu mnogo vremena, ali nažalost očito nismo odlučili dobro, jer me poslao doma, a ja sam imala upalu.... kod njega sam bila i na folikulometrijama dok je mijenjao dr Vl ovo ljeto i nije apsolutno ništa komentirao dok me pregledavao.
    za dr S nemam što reći, ali iz tuđih iskustava mogu reći da nije moj tip, jer sam ja sklona rasplakati se samo tako, a sigurna sam da samim time nisam dobar kandidat za biti njena pacijentica.
    tako da....svaka od vas mora odlučiti sama.
    mislim da imamo kvalitetne doktore i da se stvarno trude, nas ima uistinu mnogo i svaka od nas će od svih tih silnih pregleda i dolazaka naletjeti na neki loš dan doktora ili sestre, to je jednostavno tako, svi smo mi od krvi i mesa.
    Sorry na utrčavanju, ali vidim da si danas išla po lijekove pa me zanima koliko si ih dugo čekala? Ministar jučer javno tvrdi da nema liste čekanja da se u postupak kreće odmah, najkasnije za 1-2 mjeseca pa me zanima jel to uistino tako? Hvala i sretno Rječanke!

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    Sorry na utrčavanju, ali vidim da si danas išla po lijekove pa me zanima koliko si ih dugo čekala? Ministar jučer javno tvrdi da nema liste čekanja da se u postupak kreće odmah, najkasnije za 1-2 mjeseca pa me zanima jel to uistino tako? Hvala i sretno Rječanke!
    ma nema problema, evo odgovora.... čekaj samo da se sjetim kad i kako smo krenuli, sad mi nisu dokumenti pri ruci da pogledam kad smo bili na prvim konzultacijama, ali čini mi se u travnju, dogovorili smo prirodnjak za 06-ti mjesec, dr mi je predložio a ja prihvatila da probamo bez stimulacije, jer sam prije dvije godine imala spontani pobačaj trudnoće začete prirodnim putem, pa je smatrao da imam i na taj način šanse. taj isti put na prvim konzultacijama me već stavio u raspored za stimulirani ciklus u 09-tom mjesecu. dakle, ajmo reći da mi je rezervirao odmah dva termina.

nakon neuspješnog prirodnjaka ponudio mi je da dođem ili krajem 08-og mjeseca /ali je napomenuo da bi moglo biti gusto radi godišnjih/ ili sredinom 09-tog mjeseca pa smo se dogovorili za 09-ti da budemo sigurni da će se on vratiti sa godišnjeg, ali i meni je tako odgovoralo jer sam ovo ljeto radila puno u turizmu pa mi je bolje ovako ispalo.

uglavnom, baš sam sinoć pitala dragog da li on misli da nam se ovo sve otegnulo i da smo dugo čekali, a on je rekao da smatra da nismo. dosta brzo smo i svu papirologiju skupili tako da za sada je sve išlo prilično brzo. nažalost, izgubili smo dvije godine čekajući novu trudnoću, otkrivajući nove dijagnoze i slično, ali što se tiče samih postupaka mislim da je kod nas to sve relativno brzo išlo. možda smo dobili i malu prednost jer imamo već neku godinu, ja 36, on 41....

moje mišljenje je da kad jednom uđeš u postupke i kad si već u cijelom tom sistemu da se stvari dosta brzo odvijaju. ustvari sam sada jako sretna jer konačno imam osjećaj da se nešto događa. ako nam ovaj stimuilirani ne uspije nadam se da će nas doktor odmah primiti u prirodnjak u slijedećem ciklusu.

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure vrijeme je da nakon najnovijih izjava Milinovića još jednom pokažemo da nismo ovce. A za ovo zaista ne treba puno vremena (ja sam svoje pismo napisala za 10 minuta), a sve nas se tiče. Pokrenimo se i tražimo Milinovićevu javnu ispriku za protekle dvije godine, detalji na linku
    http://forum.roda.hr/threads/67641-T...-javnu-ispriku!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj skandy prvotno napisa Vidi poruku
    cuuureeee ,
    prikrpeljit ću vam se u 10 - om mj. na humanu, samo da popravim krvnu sliku i skinem se sa nekih lijekova uz koje ne mogu planirati T . Riskiram,ludo riskiram ali pokušat ću opet ovdje i jedva čeeekaaam
    Bravo! Idemo u nove pobjede!

Bebica_2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Evo nas s pregleda!!
    Danas smo 24+6 tj. cerviks nam je na 35mm unutra sve ok veli dr. sve pod kontrolom!
    Danas smo se malo slikali na 4d al beba baš nije bila oduševljena a i mamin špehić na trbuhu tome nije pripomogouser posted image
    al uspijeli smo dobit koju slikicu i nije sto posto al veli dr. mogla bi bit cura!!
    Za dva tjedna idemo opet da izmjeri cerviks!

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj skandy prvotno napisa Vidi poruku
    cuuureeee ,
    Super, super sretno!!!! p.s. ja krećem u 11-om mj.!!!
    Srtno cure!!!!
    Vitta kakva je situacija??? javljaj nam!! pusa svima!!!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Lucija83 i ja bih po planu trebala biti u 11 mj. onda se vidimo možda

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

vita22 sretno i obavezno javljaj novosti!
    Mali Mimi, Lucija83, skandy i ostale cure u jesenskim postupcima, držim fige!
    Svima ostalima brdo ~~~ za sve šta vam treba!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •