10 tjedana...ma bit će sve dobro,mora bit
Printable View
10 tjedana...ma bit će sve dobro,mora bit
bit ce sve u redu..treba imati vjere i biti optimistican:)
Incika draga s tobom smo u mislima i šaljemo puuuuuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ovo malo srčeko dođe sretno na ovaj svijet!:heart:
svima vam želim Sretan i blagoslovljen Božić! :heart:
DRAGE MOJE, ZELIM VAM SVIMA SRETAN I BLAGOSLOVNJEN BOZIĆ! :*
Incika,draga, bit ce sve u najboljem redu. viruj i vidit ces da hoce.
nakon sta samo mi izgubili tri bebe, tek tad su nas poslali na genetske pretrage. i tad smo doznali da je mm mirni nosioc balansirane transakcije izmedu 1i 17 kromosoma.. i da je to bio razlog gubitka beba.-.. i po svim doktorima u HR ja i mm nebi nikad imali zdravo dite... al pogrijesili su :)
upravo sada, ususkan u krevet sa svojim tatom, spava nas Ivan. dosao nam je prirodnom trudnocom.. ... jedan jako vesel,i ZDRAV djecak... kad smo mislili da smo sve bitke izgubili.
ja sam uvjerena da to srceko sta sad kuca pod tvojim srcem, ce se dogodine veselo smijati na zvuk lampica na boru :zaljubljen:
mandy,klarita trudnice nase drage kako ste nam? :*
micek :* samo polako draga, jednog dana bit ce lakse, koliko toliko
Evo mene malo u zakašnjenju SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ SVIMA!
ne javljam se često jer mi i dalje mučnine traju, jako puno sline i sve me to puno umara. Povraćam i dalje, kiselinu većinom. Izgubila sam 3kg. Sad sam 10tj i nadam se da neće još dugo pa da počnem ono baš uživati. Ali što je tu je,,,trpim.jedva čekam pregled 5.01. da opet vidim moju bebicu i sve ispitam dr.
Svima veliki pozdrav!:-)
draga klarita zelim ti sve najbolje i da ti ubrzo bude puno bolje..kazu da je dobro kad je trudnici tak lose,da je trudnoca uredna:)
micekisto tako kažu da su to babske priče heheheh...trpim sve za svoju bebicu
hvala vam curke,puno vam hvala,sa vama je lakše :-)
sve ce biti u redu drage moje mame samo treba imati vjere i imati pozitivan stav....samo mi nije jasno kad vec ima toliko slucajeva kao sto su nasi zasto doktori ne naprave sve sto je u njihovoj moci da to sprijece jer se sada moze sve saznati u najranijoj trudnoci,svi testovi se mogu obaviti i vidjeti jel sve u redu.evo npr.srce djeteta se moze u 11tt.vidjeti jel zdravo i jel ima kakvih mana,sve njegove funkcije,neznam dal ste znale za to,nisam ni ja al eto nazalost kad se covjeku dogodi tragedija sazna puno tih stvari koje mogu pomoci u buduce,zao mi je samo kaj to prije nisam znala pa bi mozda bilo lakse,recimo da su to vidjeli na pocetku napravio bi se pobacaj i bilo bi drugacije,lakse nego sad al eto bila je bozja volja.
2011.godina mi je bila najsretnija u zivotu jer sam osjetila cari majcinstva i kad sam rodila bila sam presretna..sreca je kratko trajala al opet ponosna sam i sretna jer je bog izabrao mene da budem mama jednog preslatkog andjela i umjesto da ja njega cuvam,cuvat se on mene..
Drage moje zelim vam sretnu n.godinu,neka bude sto plodnija,zdravija i sretnija!!!!
:love2: da nazalost trudnoce su doktorima rutina,ne rade se nikakve dodatne pretrage jer to ide na teret drzave,ali ono sto mozes ucinit sama za sebe platit privatno,Ja se u prvoj trudnoci nisam uopce opterecivala sa nicim,sve u najboljem redu do kraja i eto 40. tjedan kobni.U ovoj trudnoci doktori me nisu slali na nikakve pretrage jer je sa bebom bilo sve u redu,ja sam svojevoljno otisla ,plastila i opet mi je koma,strah,strepnja i ponekad imam osjecaj da cu poludit,a proslo vise od pet godina..To je ocito normalno,jer meni je to bio prestrasan sok i taman kada sam mislila da sam dosla sebi u trudnoci opet sve nazad,ali eto kako god dogurali smo do 33. tjedna tako da je sa te strane malo lakse,jos mjesec dana ce proci..Tebi je sad svakim danom sve teze,razumijem te,probaj pocet razmisljat o novoj trudnocibrzo ce proc 6 mjeseci,a prije toga sve pretrage jer kod tebe je ipak bio dosta veliki problem sa bebom pa nedaj boze da se ponovi,Pusa i svako dobro u Novoj:heart:
nazalost same se moramo potruditi kako bi sve bilo ok...evo danas sam dobila nalaz obdukcije i sve sto samo znali dosad to je to,imao je on tesku srcanu manu al to nije genetski nego prirodno,jel je sve u redu i samnom i muzem,al eto sudbina i bozja volja..
jel sad sve u redu sa trudnocom??drzim fige da bude sve ok,,bus ti to izgurala do kraja i uskoro ces imati svoju bebicu..
a sta su rekli za tvoju bebu,od cega je srce prestalo kucati??
hipoksija,ugl nista nije pronadjeno sto bi ukazivalo na tako nesto,kazu doktori takvih slucaja imaju 3:2000 poroda godisnje,eto..
stafidrži se, puni se pozitivom jer bebe sve osijete.
Moja je ova trudnoća rizična od početka do kraja , neće biti dana da se mogu opustiti ali odlučila sam da probam i sada guram dan po dan i na kraju svakog dana Bogu zahvalim.
ŽELIM VAM SVE NAJBOLJE U OVOJ 2012.GODINI I DA NAM OVAJ FORUM NAPUNI PUNO NOVIH BEBICA! :heart:
drage moje zelim vam od srca da sve prodje u najboljem redu i cestitati na hrabrosti jer nije lako nakon sto izgubis bebu na bilo koji nacin odluciti se na novu trudnocu i izgurati do kraja..
stafi znam da je tesko i necu ti govoriti da se moras opustiti i uzivati jer znam da nemozes,polako i s pozitivnim stavom znam da ces uskoro imat svoju bebicu u narucju..
klarita samo polako i miruj koliko mozes,bit ce sve u redu..
zelim vam u novoj puno zdravlja i ljubavi a i strpljenja:)
[COLOR="#EE82EE"][/COLOR
CURKE SVE NAJBOLJE VAM OD:heart: ZELIM U NOVOJ GODINI
najdraže moje mame,
od srca vam želim prekrasnu Novu 2012.god., da vam bude ispunjena samo veseljem, te sa mirom u duši i sreći što imamo prekrasne anđelčiće svakoj u dom dođe mala bebica koja će vam činiti život lijepim i vratiti onaj izgubljeni osmijeh na lice.:heart:
Sretnu Novu godinu od srca želimo vam Nia i ja :heart:
Drage moje SRETNA VAM NOVA GODINA i da nam ova 2012 g donese samo srecu,i veselje :heart::heart::heart:
drage moje želim vam svima sretnu Novu godinu, da bude što manje tuge u vašem srcu, želim puno pozitivnih testića i predivne dječice koje će vam vratiti osmijeh na lice. Sjećajte se vaših anđela sa ljubavlju, ne gorčinom, jer samo tako ćete izlječiti vašu dušu. I sama sam bila dugo ogorčena na doktore i sve oko sebe, ispitivala sam zašto baš ja, a onda sam prihvatila da se jednostavno to moralo tako dogoditi i odlučila da ću što više potisnuti one ružne trenutke iz bolnice, a sjećati se onih divnih zajedničkih 6 mjeseci i to mi je puno pomoglo.
Ljubim vas sve i želim svako dobro vama i vašim obiteljima :heart:
Drage moje zelim Vam sve najnajbolje u novoj godini!
nek u kuci od svake od Vas odzvanja djeciji smjeh, nek vam tugu zamjeni sreca!! :zaljubljen:
Svima vam želim sve što si i same želite!
Danas je dan kad sam dobila i odmah izgubila svoju curicu. Godine idu, može se, ali ne zaboravlja se. Tiho, tiho se sjećam...
draga beti, nekako sam zapamtila 'tvoj' datum, sjetila sam te se u novogodisnjoj noci i jucer ...
nadam se da si dobro :love2:
sretna nova svima
Kejt, hvala:love2:
drage curke vama i vašim najdražima želim sve najbolje u novoj godini
tibi krasno si to napisala, ja isto mislim, ali da čovjek bude načisto sam sa sobom i sa svijetom treba proći malo vremena.....
beti3 :love2:
mi lagano napredujemo, ušli smo u 3. tromj., raduje me svaki pokret moje bebice :zaljubljen:.........isto želim svima vama, što skorije....
beti:love2:
ja jedva čekam svoj pregled 5.01. u Zg i opet vadim titar ali nalazi će tek onaj slijedeći tjedan. Molim Boga i držite mi fige, titrar je važan ali i pregled.
Beti :love2:
Klarita molit cemo se za vas da sve bude dobro.....samo pozitivno i hrabro naprijed bice sve u redu....:heart:
drage mame, vama i vašim obiteljima želim sretnu novu godinu. neka nam svima bude lakša od prošle.
trudnice, mislim na vas i šaljem zagrljaje da budete hrabre i vesele.
želim vam svima sretnu i blagoslovljenu novu godinu i da svima se sve želje ispune ,,,,,,a da mi koje smo izgubile našu diijecu naše anđele da nam dragi bog dadne dijecu koju će mo grlit ljubit i zahvaljivat mu na tome ,,,,,puno pozdrava curkam koje su već noseće samo hrabro i polako mislimo na vas <3
Beti :love2:
uvijek je teško kad dođe taj dan bez obzira koliko godina prošlo!
Mandy ne mogu vjerovati da je već 3. tromjesečje! ja sad nisam sigurna jesam li propustila negdje, ali jel znate koji je spol bebica?
draga moja šaljem bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da izgurate do kraja i da na svijet dođe jedno divno malo biće! :heart:
klarita kako si nam? jesu li se mučnine išta smanjile?
petraanđeo, želja, adal, bambus, tibi, stafi, micek, incika, kejt, boxica, koksy, Roza i sve ostale cure koje nisam spomenula :love2:
Hvala svima.
bzara, mandy čeka dečka:-).
Drage moje sretna vam nova godina sa zakasnjenjem:klap:
Mi smo za novu bili na putu u Italiji , malo smo posjecivali svetišta i dosta se molili...
Crkve su prepune slika i kipica male dijece anđela, to me posebno odusevilo..jer kod nas to nisam vidjela..
sjecam se kad sam za proslu novu godinu poželjela da se u 2011 nesto lijepo desi, ali nista se nije promjenilo i to me pomalo razocaralo, toliko borbe i nista.. sve me strah zamisljati da bi u ovoj mogla primiti svoje zivo i zdravo dijete u ruke, jer se bojim da se opet ne razočaram,,,ah valjda ce i nama doci sunce, samo sto ga je sve teze i teze cekati...pusa vam
zasjat ce sunce draga latika samo nesmijemo se obeshrabriti nego biti pozitivne i ici hrabro naprijed:)moramo samo biti strpljive i sve ce biti dobro..nikada ne gubiti nadu!!!
znam micek ne gubim ja nadu nikada, ali eto ponekad smo nestrpljivi a znam da od toga nema nista...oko mene sve trudnice , skoro sve prijateljice, kume, i sve me strah tih osjecaja kad se njihova dijeca rode koju cu morati posjecivati i koju cu iscekivati skupa sa njima...sve ja to odradim ali se poslije kuci slomim, nadam se da kuzite...
Klarita puuuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pregled! jedva čekam da nam javiš kako je prošlo! :love2:
stafi bit će sve ok, samo hrabro! još malo i tvoja mala mrvica je u tvojim rukama! :zaljubljen:
mandy :zaljubljen: aaa mali princ stiže u vašu obitelj!
latika :love2: znam draga kako je to! sjećam se jako dobro tog perioda, ali vjeruj mi kad tad i kod tebe će zasjati sunce i to tako jako da će sva ta tuga izblijediti! sigurna sam da jedno malo srčeko tako posebno čeka da dođe i u vaš dom!
svima šaljemo velike puse!
i svima hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude u redu! :heart:
klarita cekamo vijesti:klap:
latika draga uskoro ce to malo drago sunce obasjati vas dom:-D
stafi jos malo pa ce i vase malo zlato biti s vama:klap:bas mi je drago!!
mi u ponedjeljak idemo na rebro za genetsko savjetovanje al samo razgovor zasad al cu ja inzistirat da nam naprave i kariogram,nadam se da ce sve dobro proci:)
Evo mene opet malo, da vam zaželim sve najbolje! Nije kasno za lijepe želje nikada.
Ja sam nekako uspjela ostaviti iza sebe svoje bolesti, odrekla se razno raznih preparata na kojima sam već godinama, bez nekih uspjeha. Prestala sam brojiti dane (plodne, neplodne, tjedne i mjesece, moje smjene+njegove smjene), štoviše mjesecima skačem po dnevnom boravku po programu naprednog ekstremnog fitness programa. Valjda kad mozak otpusti kočnice, stvari krenu.
Od 1.1. imam pozitivan test na trudnoću!!!!!!!!!
:)