-
sve ce biti u redu drage moje mame samo treba imati vjere i imati pozitivan stav....samo mi nije jasno kad vec ima toliko slucajeva kao sto su nasi zasto doktori ne naprave sve sto je u njihovoj moci da to sprijece jer se sada moze sve saznati u najranijoj trudnoci,svi testovi se mogu obaviti i vidjeti jel sve u redu.evo npr.srce djeteta se moze u 11tt.vidjeti jel zdravo i jel ima kakvih mana,sve njegove funkcije,neznam dal ste znale za to,nisam ni ja al eto nazalost kad se covjeku dogodi tragedija sazna puno tih stvari koje mogu pomoci u buduce,zao mi je samo kaj to prije nisam znala pa bi mozda bilo lakse,recimo da su to vidjeli na pocetku napravio bi se pobacaj i bilo bi drugacije,lakse nego sad al eto bila je bozja volja.
2011.godina mi je bila najsretnija u zivotu jer sam osjetila cari majcinstva i kad sam rodila bila sam presretna..sreca je kratko trajala al opet ponosna sam i sretna jer je bog izabrao mene da budem mama jednog preslatkog andjela i umjesto da ja njega cuvam,cuvat se on mene..
Drage moje zelim vam sretnu n.godinu,neka bude sto plodnija,zdravija i sretnija!!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma