rozalija draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnju predivnu vijest! :-)
Printable View
rozalija draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnju predivnu vijest! :-)
draga zvezicad, koliko ja znam, premda sam prvi put tamo u postupku kada i ti, oni traže ponavljanje ili nove nalaze samo ono što zaokruže na listi. a mislim da oni ne testiraju na hiv i hep
zvezdicad..najbolje upitaj sestru jasnu..ali mislim da nalazi vrijede 1 godinu. Sto se tice utisaka, ja sam odusevljena cijelim postupkom i odnosom kako u bolnici tako i gradjana Maribora. Mi smo bili smjesteni u Hotelu Orel u centru MB (oko 30 EUR po osobi), rucali smo u jednoj maloj zalogajnici u centru gdje imaju domacu spizu i gdje nas je kompletni rucak s picem dosao oko 16 EUR. Cijeli tim u MB je super i uvijek ovdje isticem odnos prema pacijentima koji se ne moze usporediti bolnicama kod nas (profesionalno, uigrano, bez praznih hodova)..sretno
zvezdicad, u principu te oni neće ni na što testirati. samo im pošalji što su te tražili. u iznimnim slučajevima ti mogu na 2.dc testirati razinu estradiola ili tako nešto, što u hodu vide da treba, ali to je stvarno iznimno.
Sada sam saznala da je jedna cura iz naše grupe sa transfera iz Mb danas se testirala i ima pozitivnu betuuuuuuuuuuuuuuu. Bravo za Maribor.
Super a ti Rozalija sutra vadiš?
Nadam se da ce biti pozitivna
Ja zvala MB rekla i razjasnila stvar, rekla mi je da zanemarim što su mi poslali ali kaže da nisu upisali u neku knjigu to što su dobili od mene, a valjda je stiglo jer sam dobila povratnicu, uglavnom rekla je da od u 3mj. kreću sa povećanim brojem postupaka, prije su ih radili npr. 30 mjesečno a sad će 50 pa će se pomicati i ta lista čekanja i nek zovem krajem 4 mj. ako mi prije ne pošalju protokol, dakle još uvijek ne znam trenutno u kojem mj. krećemo od 6-9
za početak~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~našoj dragoj Rozaliji i njezinoj beti!
ja sam (tek) danas dobila pošiljku iz Mb, kao odgovor na moju zamolbu za termin liječenja u kolovozu prošle godine. rezervirali su nam termin et-a u 09/10, a obzirom da je dopis datiran sa 11/09 čini se da je odležao 3 mjeseca prije slanja
od pretraga traže samo spolne bolesti, krvnu grupu, rh za oboje, a mm treba napraviti spermiogram kod njih (pri nas piše) - ništa spolni hormoni, brisevi ceriksa i ostalo što druge klinike traže - molim komentar kako je bilo kod vas?
što mislite je li kasno da nalaze pošaljem u svibnju, jer u travnju planiramo odraditi FET u Beču, gdje nas čekaju još 3 mrvice?
Mariborčanke za velike BETE ~~~~~~~~~~:heart:~~~~~~~~~~~~:klap::klap::klap:
Hej cure ja nisam više mogla izdržati danas sam poslijepodne radila test (clear blue) i imam + ko kuća, test je u roku od 10 minuta pokazao rezultat.
Još sam u šoku ne mogu doći sebi, nadam se da će beta biti sutra lijepa brojka.
sorry u roku od 10 sekundi je pokaza rezultat.
:klap:jeeeeeeeeee, bravo rozi:-D
čestitam rozalija :-D:-D:-D:-D:-D
juppi, juppi, juppi.... bravo Maribor.....
Čestitke i od mene svima sa dobrim vijestima ... što vas više čitam više i ja imam samopouzdanja :-).
ma moram :-D:-D:-D:-D:-D
ajme rozi, bravooooo, super, super, hvala na lijepim vijestima, uh, super
Rozalija :-D
Molim vas mišljenje, jučer mi je bio 1.dc i javila sam sestri Jasni, rekla mi je da mi šalje protokol, protokol mi došao prije 15tak minuta i piše mi za kontracepciju ovako:
"Javili ste,da ste dobili menstruaciju i od sutra bi počeli piti kontracepcijske tbl. neprekinuto do 24.3.10 .
" Nije mi jasno da li ona misli od sutra (3.dc) ili misli od danas (2.dc - jer jučer sam joj javila da sam dobila M). Ne znam da li me razumijete?!:?:
Poslala sam sada MM po Logest ali ne znam da li da već večeras uzmem ili od sutra?
Super Rozalija:-D:-D
Ivica K tako i moja pošta je od 11 mj. ležala negdje na polici a stigla pred par dana, a piše da se pošalje 4 mj. ranije pa onda ti nije kasno u svibnju
Jupi rozi :-D:-D:-D
Šta se tiče hormona ja sam ih izvadila na svoju ruku da vidim kakvo je stanje i dobro da jesam, na konzultacijama me dr. uputio da još provjerim FSH; AMH i INhibin B jer je FSH bio visok, sad je još gori al barem imamo realno stanje pa će dat sigurno veće doze hormona, a i briseve i papu radim inače svakih god. dana ili prije postupka ako dr. traži.
Spermiogram piše i meni kod njih ali mislim da nije potrebno rekla sam sestri preko tel. da smo te nalaze dali dr. na konzultacijama pa mi je rekla da ne treba onda
Karla, ja bih uzela Logest od sutra, ako ti je danas napisala mail u kojem pišem da uzimaš od sutra. No worries, i tako uzimaš do 24.03. a kad ideš s decapeptylima, 15.03. pretpostavljam, ili?
SRETNO, dakle ti si opet u pogonu u 4. mjesecu je postupak.... ?
hvala ti Mali Mimi na odgovoru. vidimo se onda gore u rujnu, ako se ne dogodi čudo ranije kod obje:mrgreen:
Rozalija, ulogirala sam se samo da ti kažem bravooooooooo! :klap::-D
Još čekamo Tikicu s lijepim vijestima...
Kadauna draga ti uvijek uletiš kada treba :kiss: hvala ti.
Da, start Decapeptylima je 15.03., kontrolni UZV 24.-26.03., prvi UZV u Mb 05. ili 06.04.
:-DRozalija... Juhuuuuuuuuuu!!!!! (čekaj da se malo veselim pa ću ti onda čestitati, znam da nesmiješ skakati samnom :-D:-D:-D )
Čestitam!!!! :zaljubljen:
Neda mi više od 5 smilea
Rozalija, ma ovo je vijest koja ti uljepša cijeli dan!!!!! :-D:-D:-Dčestitam ti od srca i želim da sve bude do kraja onako pravo školski!!! (p.s. ti si druga s kavice koja ima plus, čekamo sljedeću :mrgreen:) :heart:
:-D:-D:-Dčestitam rozalija draga i ovdje, jeeeeeeeeeee fenomenalna vijest
Rozalija čestitam draga!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D
Ja sam dobila odgovor iz Mb u šestom mjesecu sam u postupku, jupi to je tako brzo!
Rozi suuuuper!:-D:-D:-D:-D:-D
Najljepse novosti draga moja.
Sad cekamo nasu Tikicu_69 i njenu betu!
Rozalija, cestitam i sretno do kraja.
Karla1980, ja sam imala protokol od 2.dc pa do 24.2. tako da mislim da neces pogrijesiti ni ako veceras uzmes Logest.
Bravo Rozalija. čestitke.
:-D:heart::heart:bravoooo nove mamice želim vam velike bete i jedva čekam tikcin + jer mi je skoro godišnjakinja .pratim vas par god.i učim
Rozalija ČESTITAM....jakooooo lijepa vijest....držim fige svima....da nam bude tako........puseeeeeee
Karla1980, ja i ti imamo sličan protokol. I meni je zadnji dan kontracepcije 24.03. (sa decapeptylom počinjem 15.03). Jedino nam se termini uzv-a nikako ne poklapaju. Meni je na protokolu prvi uzv 29.03. pa 06.04. pa 08.04 i planirana punkcija 10.04. Jesu ti poslali baš protokol ili ti je sestra Jasna termine napisala u mailu? Šta ste dogovorili za stimulaciju? Hočeš opet uzimat gonale ili? Ti si bila super reagirala na malo gonala...
Rozalija, moje čestitke od :heart: još jednom! Suzanaab, nadamo se i tvojoj lijepoj beti danas :heart:! Ketyy samo da ti :bye:!
Evo i ovdje čestitke od mene za Rozi.Ajde sad Tikice +++++++
Tikica je prekjučer objavila svoju negativnu betu :-(
Kadauna, to sam i ja htjela napisati curama-da joj mogu pisati na Izlaznoj strategiji...