Aaaaawwwww :zaljubljen:
Printable View
Ja sam danas lower odvjezbala, sutra je rest. U utorak opet lower jer mijenjam raspored zbog trcanja srijedom.
Ako otrcim srijedom, a cetvrtkom radim lower, to bude tuga... mislim odradim ja to, ali na jedvite jade. Zato cu utorak lower, a srijedom trcanje.
I bila mi je vikki na rucku i druzenju :heart:
ja sam imala lagani dan
isli smo na selo, igrali balote na suncu :)
onda neki shopping (nista sebi, bila sam sva ponosna, zaboravila sam da sam si jucer poslije kina kupila torbu :aparatic:) i sladoled
sad citam
Summer :lool:.
Ivana s, ja kao MB jedino sam pala na boju, i stvarno nemam pojma o tome šta treba imati jedan bicikl.
Zhang super poslijepodne s Vikki :heart:.
Rahela i Tang baš vas je fino čitati! I vidite da tijelo pamti ;-).
Danas je kod mene rest, tako se potrefilo. Malo do tržnog, uzela neku bluzu bezveznu u Zari, pa poslijepodnevni odmor.
Danči sad sam gledala ovog tvog Rodney Yee. Sretan i zadovoljan čovjek :-). Je l dovoljno ovo što ima na youtube?
Summer :lool:
Zhang i vikki :heart: zavidim na druzenju!
J-la neka si odmorila :)
Ja sam odradila abc1, sirnice se dizu a ja idem zalec sa knjigom na kauc.
19 je fora, nije previse tezak, ali ima prva vjezba neka s cucnjevima i bocom vode koja mi je cudna j nisam tocno kuzila sta treba radit, pa sam radila jump squats. Pistolse naravno half. Ima neki vrag za trbusne koji nisam nikad radila, uzasan je al na dobar nacin :)
Al sad sam se prezderala waffla i osjecam se ko kit
Dobra vijest je da sam nasla super recept za iste :mrgreen:
Danci ja sam kupila bicik po boji :lool: al tako nesto dobro do tad nikad nisam vozila.
Znas da ljudi pricaju kako neke stvari vrijede i da se osjeti. Pa ti klimas glavom i mislis si yeah right. A onda isprobas.
Ja imam KTMov mislim da se zove life i bicikl je za voznju po cesti. Dakle nije za neka brda i pustinje.
Ja sam bas danas mislila na vikki. Bas mi nedostaje tu.
I da ja sam cijeli vikend u restu. Bas mi je trebalo. Odrzavam jedino broj koraka. Imam neprekinut niz od, mislim, 41 ili 42 dana. Nije mi uvijek jednostavno odrzati ga al se nedam.
Sad sam isla vidjeti koja je to prva vjezba. Clean.
Ovako sa bocom je zapravo vise zbog sminke. :mrgreen:
Najcesce se radi sa barbell i to clean&press.
https://youtu.be/pajZn-M-r4Q
Ok si napravila sa zamjenom za jump squat, moze i goblet.
Ovo je bio jedan JA post.
Summer ti si kraljica shoppinga.
Rahela i tang bravo. Ja zusku nikako ne mogu pratiti.
Ostalima zelim ugodan sljedeci tjedan s puno vjezbe.
Meni se zamjerio c&p jer sam pametna bila. Pa sad imam malo problema s necim oko prepone. Tuka.
E da, tang za vafle.... tebi se danas fakat rade sklekovi :lol:
Ono, napise imam odlican recept i muk.
Ajmo, 10 za domovinu :mrgreen:
C&P je bas tehnika....
Napravis jedno milion dead liftova, pa onda milion swingova, pa nebrojeno one arm swingova, pa tek onda ides u clean, od cleana do pressa put nije dug, ali isto zahtjeva malo tehnike i pravilno disanje, da se dah ne presijece, tj zadrzi. Sa pressom ide izdah.
Tu je vazno imati zategnuto cijelo tijelo jer ne gura samo ruka, vec je cijelo tijelo u tom pokretu.
Al mi je objasnjenje :roll:
ma prolazi, ali je cudno nista ne boli al se odsjeti. znam kad ide uzdai i izdah. al frajerica se radila vazna pred svojim likom na francuskom prozoru. kazem tuka. T U K A. al ajd sad cu za druge stvari malo ipak pameti naci. npr hodat cu malo sporije pa mozda dulje :lool:
LOL spajalice, imaš lika pred prozorom? :lool:
zhang, googlala sam belgian waffles i ovaj je prvi koji mi je iskočio: http://www.food.com/recipe/the-beste...-waffles-63071
nedavno mi je pregorio motor od samostojećeg miksera, pa sam upogonila drugi samostojeći mikser, a to je moj dragi sin. Tako da mi je on izmutio bjelanjke dok sam ja pripremila ostatak smjese, napravila sam ustvari previše za nas četvero, pola smjese bi nam bilo dosta.
Malo čokolade za kuhanje sam nasjekla na komadiće i otopila za žlicom kokosovog ulja, pa sam time prošarala waffle prije serviranja
Super vas je čitati curke.
Zhang i vikki divno za druženje.
tang i rahela pa vi ste cure opasno živnule i lijepo se pratite, bravo!!
summer shopping kraljica!
ivana s meni je taj bajk odličan, baš ima karakteristike city bajka po mojoj mjeri i čini mi se da je baš i za tvoje potrebe.
Danas divan dan: počelo s iznenađenjem meni i mužu- djeca pripremila doručak, lijepo servirali stol s kristalnim čašama (gdje ih nađoše) topli sendviči 2 vrste, jogurt, mlijeko.. kćerka se čak digla ranije i iskrala iz kuće da ode po kruh, sve sama istostirala, a braco pomagao servirat zlata mala tako su nas raznježili :heart: 7,5 i 5,5 godina.
Poslije kazalište solo nas dvi ženske; obit.ručak; pa Dom sportova Svj.prvenstvo u klizanju svi zajedno. Baš sam se lijepo odmorila.
Ne mogu dočekat ovotjedni program treninga, zanima me poslastica za srijedu, taj jedino "osjetim" trening :-)
Zhang, vidim da je vrime da uhvatimo Spajku u mašinu sa nekim repeticijama na otvorenom ;)
Lili je li ti imaš takav bike da ga hvališ? Ono, rama je čelična, bit će da ima 20kg (ovo je bezvezna procjena, nisam našla podatak).....to joj baš i nije nešto praktično.
Ivana, da, jedino pametno je otići u dučan da ti pomognu oko veličine. Ima tutorijala na netu i to je ok, ali dečki znaju svoj posao.
Kad kažem znaju svoj posao, mislim na bike dučane koji drže renomirane marke tipa Giant, Specialized, Drago sport u Maksimirskoj...
I da, pravo Spajki kaže. Svaki bajk vozi, pitanje je samo kako.....a to ne znaš dok ne sjedneš na nešto što vrijedi.
Danči,
ja sam malo više pričala s ivana s na ovu temu pa imam osjećaj ( možda griješim) da ne planira davat neku veliku lovu za super tuper bajk nego neki dobar value for money za gradski bajk kojim će ići na posao, da je praktičan, košare za torbu i ino, da može prevest dijete do vrtića i sl.
nemam ovakav bajk, al kad sam ga kupovala u Rog Jomi za ovakve potrebe koje gore navodim, trgovcu sam navela svoje kriterije:
-ne želim skup (fensi šmensi) bajk na koji moram pazit da ga netko ne ukrade (to mi je bio prioritet jer ga svugdje ostavljam, s njim idem i po sastancima i nisam željela opterećenje, niti to da moram pazit di ga ostavljam),
-za potrebe gradske vožnje, s blatobranima, s onom zaštitom da mi se ne zapetlja haljina, sitnarije:svjetlo, zvonce, košara..
Težina me uopće nije zamarala jer apsolutno nigdje ne podižem bajk nit za tim imam potrebu tako da sam odmah znala da neću od aluminija (jer diže cijenu a time i mogućnost da mi ga netko mazne :-) ), s bajkom idem u lift, iz lifta u biciklarnik ili haustor. Ne pada mi na pamet furat ga do balkona na neke nosače i sl. Šta'š ja sam totalna amaterka s biciklima, al ga volim vozit. i često sam na njemu (čak i po kiši, imam poncho za bicikle).
Da mi bajk treba za potrebe kakve imaš ti profić, eh onda bi kupovala nešto posve drugo (kao što ni ja ne trčim u tenisicama od 400kn a nekom drugom su čisto ok :mrgreen:). Htjela sam se rješit "grbljenja" na mountain bajku dok vozim u štiklama i suknjama:-) meni je bajk takvog tipa skroz ok za moje potrebe i još sam nadodala jednu košaru i otraga.
Baš sam ivana s i rekla ako hoće nešto malo kvalitetnije i profi da se obrati tebi kao profiću :-)
Danci, zainteresirana sam za yogu :-)
Bila na Pacijentima...subjektivno misljenje, puno buke nizasto.
Ali ja nisma fan mjuzikla, isla sam jer je frendica to svom silom htjela gledati.
Nije bicikl nesto sto ces kupovati svakih par 100 km pa se isplati otici negdje da ti ga sloze i dati koju kunu vise za kvalitetniji i lakši bicikl.
Ja sam skuzila da sam najrazocaranija sa jeftinijim varijantama.
Ono, kao, imas. A zapravo nemas.
Sani, vidis, yoga nije losa ideja, danas je rest. Cak mislim da negdje imam i Tonyev stretching, mozda iz p90x2, sjecam se da mi je to bas bio dobar strech.
Draga dancika, najretniji ti rodjendan zelim. Puno zdravlja, srece, dobrih treninga, kilometara i fine klope.
Uzivaj i proslavi!! :heart:
Danci, sretan ti :kiss:
Hvala vam na misljenjima za bike. U pravu ste sve redom. Istina je sto Lili kaze da ne trazim nesto ekstra, necu s njim na Sljeme def. ali s druge strane bitno mi je da nije tezak. Imala sam priliku vozit jedan takav i to je nezgodno. Jos kad stavim dijete od 16kg i stvari, hmmm.
Koliko vidim za 2500 kn se moze naci na akciji alu rama, pa i ove poznate marke.
Ivana s ajd ako nadjes za te novce a alu ramom javi da znam kad budem mijenjala svoj.
Danci zelim ti sretaaaan rodjendan, uzivaj u svom danu !!! :kiss:
Lili bravo za klince, bas su zlatni :heart:
Spajka ne znam kojim postom si me vise nasmijala :lool:
Tang bravo!!
Vafli :njam:
Ja sam sinoc skoro zaspala dok su se sirnice pekle, sva sreca mm me probudio. Fine su ispale :njam:
Vaga pokazala par dg manje, odma sam bolje volje (povrsna, stas).
Btw BF :drama: upala do upale!!
Cilu jednu stranu preskocila :škartoc:
Draga Danci zelim ti sretan rodjendan :kiss:
ivana moze sigurno. ako ti nije projekt kupi bicikl danas popodne, onda mozes mirno i polako naci sigurno nesto sto je dobro.
ja nisam neka vjezbacice, sportasica. ali na primjeru rola i bicikla koje ne koristim svakodnevno sam bome osjetila sto znaci par kn vise. ovaj moj bicikl i MM radje vozi nego svoj. jer kaze da je stvarno poseban. Inesica ga je jedno vrijeme vozila i ona je rekla da je zbilja dobar. a ona i njen muz su na biciklima stalno. ona zna od sela do radnog mjesta otici biciklom. ne znam koliko km ima, ali 30 minimalno. cubana i rahela ce znat bolje.
dakle ne osjetis svaki bumper na bubrezima, klizi zbilja njezno. i kako je Cubana rekla ne kupujes ga svaki dan. ja sam svoj an snizenju platila za moj pojam puno kn, ali vrijedilo je svake lipe. a malo sam se suzdrzala od kupovine neceg drugog.
Lili ja sam svjesna da ti vozis dosta svoj bicikl, ali tezak bicikl je OK, ali zasto ako mozes kupiti Al ne kupiti. Meni su ovi koje je ivana linkala slatki, ono bas su slatki, ali kad se vozimo moja gospodja i ja draze mi je da je njezan na izbocinama, kojih fala bogu ima oko nas. mada faktor kradje je isto bitna stvar. bome nije da ih se ne krade.
eto malo poduzi post, o mom iskustvu. ja stvarno volim svoj bicikl, toliko da nisam dozvolila da ide na zimovanje u nase skladiste. pa je prezimio u nasoj garazi. MM ga je svaki dan morao izvesti i vratiti dva puta, kad bi auto stavljao u garazu. ali tu sam zaprijetila drugim stvarima, pa je tako moralo biti :mrgreen:. ove godine sam konacno postavila kuke na zidove pa sad ukrasava zid.
nakon ovog mogu samo zakljuciti da sam ja zbilja zaljubljena u svoj bicikl. kako je lijepi, iako sam ga kupila prema boji :lool:
Danci draga :heart::sing:
I moj je rozi :))))
pih. ti nis zaljubljena dovoljno ko ja. a moj cak nije roza :lool:
sto ne ne bi reklo kad me vidite, ja ko papiga sarena hodam :)
oce oce, jednom imas 53.1, a sutradan 53.9 i sad sta na kraju, ja pisem 53 :D
ovo 53 je cisto da se tjesim, daleko sam ja od te kilaze. skoro pa miljama.
Danci sreeeeetaaaaan!!!
spajka 53??!!
ja bih s tom kilazom bila zivi kostur
pa koliko si visoka?
Ginger, sta ti je, ja da imam 53
dakle ja nemam ni priblizno 53. nekad bilo danas se spominjalo. mislim da sam 170 cm visoka.Citiraj:
ovo 53 je cisto da se tjesim, daleko sam ja od te kilaze. skoro pa miljama.
a ti jos sitno brojis dva mjeseca? bas sam uzbudjena. znam da ce ti biti tulum, ali ovo je fakat posebna trudnoca :heart:
:lol: ja ostala u soku od ovih 53 pa dalje nisam ni vidjela
a i ostalo mi u sjecanju da nisi bas niska pa reko kad si postala tolika zgoljavica :mrgreen:
je, jos sitno...ja obicno radjam cim napunim 38 tt pa ce stvarno brzo proci
veselim se bebici :heart:
al sam se ukakila od straha od poroda :unsure:
znas ono, kad si svasta prosao i znas sta ti se sve moze (ili jest vec prije) dogoditi...
tebi :-*
na zaljubljenost :lool:
Ma meni moj uopće nije težak nemam pojma koliko kg ima, al pičim s njim sve u 16, sjećate se da sam se s njim utrkivala i s tramvajem radi one jakne :lool:, ne osjećam ni izbočine jer sam kupila kvalitetan sic, a i često ga vozim stojećki, niš mi gdji ne smeta :lool:
Imala sam financijski limit 2.000 kn kad sam ga kupovala prije 2-3 godine (ne sjećam se se točno) i meni se ta brojka činila dostatnom za pristojan bicikl :mrgreen:, ja prezadovoljna s njim.
spajka koliko je koštao taj tvoj? Nekako ja imam osjećaj da tih 500k više, postane brzo bar 800-1000kn gore.
Ginger neka je sretno!!! kako se osjećaš?