Sela ~~~~~za dalje, drugo ne preostaje.
Ja polako gubim nadu da ću ikada uspjeti. Zapravo postajem realno toga svjesna i osjećaj baš nije jako dobar. Kad sam odlučila da će mi prethodni stimulirani biti zadnji, očekivala sam super osjećaj jer MPO priči je kraj, posvetit ću se nečem drugom. A sada se dogodilo da puno truda moram uložiti da se uopće pomirim s činjenicom da je uskoro kraj. I to uz sve više informacija oko mene da je ova ili ona 4x-togodišnjakinja uspjela (maloprije sam gledala 8. kat - J.Matanović, uspjela sa 43). Bez obzira na loš zakon (mene na žalost ne koči zbog broja js), na području MPO kao da je svake godine nešto novo i bolje - PICSI CITO, bit će vjerojatno i bolji mikroskopi za OAT, veći izbor centara kod nas i vani, a mene baš sada pregazile godine. Iako nikada baš nisam bila u tom filmu da mora biti dijete. No MPO napravi svoje, jednostavno te proguta...Malo se pojadah, nije zapravo tako loše, ali tu sam gdje sam, polako treba krenuti u otvaranje novog kluba, da mu prosto ime ne spomenem :mrgreen:.
Sutra sam na uzv, prirodnjak. Mislila sam to obaviti u tišini, ali ne ide. Kako svi postupci do sada tako i ovaj puta. Imamo još dvije doze zamrznutih plivača i to ćemo iskoristiti. Možda zamolim dr. da me stavi na HZZO listu, ako sada ne dođem do transfera. Ako uopće više ima mjesta za ovu godinu. Ali nije ni važno, ionako sam se već ranije oprostila od stimuliranih.
Teško mi pada kad se u klubu dogodi Selina priča. I moja frendica, 43,5 g. isto tako. Nadam se da će njihove priče na kraju ipak zavržiti sretno.
Koliko nas samo ima u siječanjskoj akciji, ne usudim se stavljati na listu, to mi je prezahtjevno :-P. Uglavnom SRETNO ekipi! Jesam li prva u akciji ili? .. AB?