andream, moje LH u zadnje vrijeme nisu baš mjerodavne, blijeda linija tek nakon pola sata, a poslije izgleda ništa, nisam imala punkciju pa ne znam jel' bilo js.
No prije tog razdoblja sve super i to uvijek ovako - linija je sve tamnija i tamnija i to traje recimo jedan dan. Kada je onako na pola tamna, recimo ujutro, znam da će načever biti skroz tamna i da će pucanje folikula biti za 30-36 sati.

!
), ali nekako sam sve manje sigurna da ću biti trudna i imati biološko dijete. Od kada smo se odlučili na posvojenje i krenuli i u te vode moje uvjerenje da nećemo doživjeti porođaj mi se učvrstilo i počela sam sebe gledati kao mamu koja će preskočiti prvomjesečne i gušte i muke. A onda me je nedavno opet uhvatila golema tuga što se mirim s tim da nikada neću gledati kosu svog muža kroz nježnu kosicu djeteta ili svoje oči kroz njegove/njene oke. Tako da sam trenutno u fazi nekog (pomalo smiješnog za mene) optimizma i euforije da ćemo ipak biti trudni i zamislite čak prirodno
. Zbilja sam već prolupala haha. Uistinu se je teško odreći te želje tako da vas drage cure potpuno razumijem i s vama navijam za sve nas

). E, sad kad počnem filozofirati oko ovog prirodnjaka, ma bolje da u miru pričekam moguću punkciju ...No ipak
moram reči da mi se čini da se opet bude dogodilo da će me zeznuti pola dana. Ma važno je da sam sada zadovoljna, razočaranje ostavljam za petak ili subotu.
. Do pikanja imam jos 3tj, sta ce tek tada biti, totalna euforija....

)
. Dođem doma, i mm kaže po ne znam koji puta - "ja mislim da ćemo ovaj puta uspjeti". Dobro da ga nisam zakucala!!