Cure držite se.
Svima za što god da treba ~~~~~~~~~~~~~
Printable View
Cure držite se.
Svima za što god da treba ~~~~~~~~~~~~~
Prijavljujem da me cuvaju dvije blastice ❤❤ i dvije imamo za zamrznuti :-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima kojima treba
Libica super :-D za veliku betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Libica :-D:-D
žužy i meni je sutra transfer,pa sretno nam bilo!!!!!!!!!!
bubaba a baš mi je žao šta nećemo skupa odbrojavat,čekaju tebe eskimići ubrzo!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za svima kome treba :kiss:
ajme kako sam ja napuhana kao balon,još uz sve ovo probava stala!:cupakosu:
Hvala curke :-) inace transfer prosao super, bez ikakvih problema... Sretno cure sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
željkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutra! i lijepu betu za dva tjedna!
Jutro
Jedna kavica za sve :coffee:
Libicaaa
Žužy
Željkica
Barbi
Stena
Tina -julija cure puno~~~~~~~~~~~
sorry ako sam koga preskočila
Hvala curke na podrsci.... Svim ostalim kojima treba evo pa se posluzite ~~~~~~~~~~,,,
Jucer smo puno pricali i mazili se pa se nadam da ce smo se vidjet, a i danas tata ide s nama... :)
Lijep je dan nadamo se da ce tako i zavrsiti!
tina_julija sretno mila!
Tina_Julija sretno danas :-)
tina julija sretno danas! za jedno jako kucajuće :heart:
svima mah mah
Bubekica, bubimitka..... :love::love::kiss::kiss:
evo me cure..jucer sam pola dana prespavala, popila sam si tbl da ne moram trpit bolove poslije punkcije.. danas mi je doslo u glavu ta situacija od jucer pa sam malo :-( stalno su mi u glavi rijeci embriologice:nazalost nismo nasli j.s. uh.. ali bit ce bolje samo da mi se poslozi u glavi
sandra ni ja ne kuzim te cikluse, meni je rekao da misli da je stoperica isla kasno pa je je js bila prezrela, tako da me narucio 6DC slijedeci ciklus
libica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu
bubaba :love2:
željkica, žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tina_julija ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za :heart:
sve one koje sam zaboravila ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i velika pusa i hvala na vibrama i utjehama... volim vas!!
Tina julija ~~~~~~~~~~~~~~~~ da se sve vidi i da srceko zatreperi!
Vatra :love2:
Željikce ~~~~~~~~~~~~~~~~~~da budeš još napuhnutija prekosutra :kiss:
žuži, libica neka bete budu ogromne!
svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tina julija šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ da :heart: prokuca za mamu i tatu,molim za vas :*
Lotta 81,libica,željkica,žužy,snekica,bubimitka,bubek ica,barbi,tina29,sandra1971,bubaba,vatra,kismet,lo ly....velika :*
Sretno cure.... za velike bete..uspješne punkcije.....transfere..postupke...za sve!!!!!
Danas 9.dpt...Uh...idemo još malo....izdržat ću ja to...ajde!!!
ma stena izdržat ćeš naravno, moraš, a kad vidiš betu skakat ćeš do neba!
Tina29 hvala ti :-)
Željkice i meni je žao što nećemo zajedno...
Vatra hvala ti na zagrljaju i ja tebi šaljem veliki :shykiss:
Stenice i tebi velika pusa i držim ti fige za velikuuuuuu betu...
Evo ja sam jutros bila u petrovoj , biolog mi je rekao da su mi zamrznuli 3 eskimića i da su odlične kvalitete. Vidjela sam se i sa dr. koji mi je rekao da je do visokog progesterona došlo usljede prestimulacije jajnika i da sad pauziram jedan ciklus te da se vidimo u 5 mjesecu u prirodnom, tj. da dođem 7 dc na uzv.....
Naša žužy je danas bila na transferu i drzimo joj fige ....
drage moje imam jedno pitanje.Od kad sam bila na postupku u Petrovoj sa moji menstrualni su poslali malo cudni. Imam ih i dalje na 28 dana, krvarim i dalje a nego k nego iz mene tece, potrosim između 15-20 nocnih ulozaka od alw.... i traje od 5 dana da li ste imale kakvih slićnih iskustava da li bi to trebalo reci dokroru sljedeci put dok idem u postupak. Prosli put sam bila samo na menopurima i štoperici!
Snupi,neznam kaj da ti rečem pametnoga,spomeni doktoru.
tina_julija,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svim srcem da danas čujete malog junaka,nek se ovaj sunčan dan završi lijepo!
Evo ja od danas čuvam dva mrveka :-D ,jednog su zamrznuli.
Sretna sam!
Tina_Julija evo još malo za danas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Žužy :zaljubljen: čuvaj, mazi i pazi svoje mrvice i ima da nam za dva tjedna javiš prekrasnu betu :-D :*
Tina_Julija ~~~~~~~~~~~ za srčeko
Žužy sad samo polako, ~~~~~~~~~~~~~~~ da se male mrvice uhvate za mamicu!
Tina_julija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za maleno :heart:
Bubaba brzo će i peti misec, a onda :zaljubljen:
Ja brojim 10 dnt i već me lagano frka :scared:
Evo i moj je transfer prošao uredu dobili smo 8 savršenih blastocista,6 su ih zamrzli i 2 savršene su dali meni na čuvanje 9 mjeseci!:-D
žužy :klap: za 2 tjedna slavimo!:kiss:
Tina_julija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za maleno :heart:
željkice za veliku betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tina_julija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
sve ostale za što vam treba ~~~~~~~
Žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu.....
Tina_Julija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za hrabro :heart:
Željkica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogromnu betu, i super za savršene blastociste.....
Loly ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za troznamenkastu betu
Bubaba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za 5 mj.... koji će biti dobitni
Snupi savjetuj se sa doktorom....možda je to i normalno...sretnoooo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ako sam koga zaboravila....
Željkice prava si koka nesilica, 8 blastica.. .-)
Cure šaljem svima kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
Tina_Julija čekamo lijepe vijesti.....
Jel mozete vjerovat da sam ja vidjela bebaca a doktorica mi je potvrdila?! Veliki smo izgleda 1mm, a dok je rekla da bi bila danas 7+1,a po vv 7+5... Vratili su mi nadu da je ova bebica pomalo ljencina... ;)
Tina :klap: :klap: :rock:
Misliš 1 cm?
tina-julija drago mi je sve ok!
Žužy, Željkica,~~Loly ,Bubaba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu.
tina_julija :zaljubljen:
U svakom slucaju mrva je mala za 7.tjedan, i pitala sam doktoricu jel ima kakve veze to sto imam produzene cikluse? Veli da ima, takodjer i to sto su blastice isto... Znam i da je sve hvatanje za dlaku ali ne gubim nade!
tina super bit će to sve dobrO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:klap:
cure hvala vam na lijepim željama!:kiss:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ pa se poslužite!