Sandra,Vatra žao mi je!
žuži vibram...
žužyza sutra
tina_juliada sve dobro završi
dok vas pohvatam okolo a da nekoga ne zaboravim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima
Cure moje drage svakoj posebno šaljem vibrice za sve što treba ~~~~~~~~~
Tužnicama
Ah prirodnjaci su nepredvidljivi,svakako je bitna dobra procjena doktora da na vrijeme odredi štopericu.Ja sam pratila svoju ovulaciju metodom mjerenja bazalne temperature i skužila da mi je ovulacija negdje 11.dc,što sam bila i napomenula svojem dok. ciklus mi je 28/29 dana, a štopku sam dobila 9.dc i hvala Bogu dobili j.s i sad čekanje 25.3.
Ne usudim se raditi tnt,jer mi još nikada nije pokazao +,rekla sam si ovaj put neću,bit ću hrabra i čekati..uh dani su kao godine..
tina_julija ,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~ da se malo stidljivo srčeko pokaže u punom kuckajučem sjaju!
TinaJulija držimo fige da ugledaš srčeko...koje kuća na najaće
Mi jučer 6+3 vidjeli naša dva srčeka ...
Al mi tak zlo nakon svega kaj pojedem da sam doslovno po cijele dane u krevetu...
SIJEČANJ 2013. (7)
luc, PFC Prag, 1. AID
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI) gemini
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
edina, IVF (nakon 2xAIH)
hannah8, PFC Prag, 1. IVF
VELJAČA 2013. (7)
kleopatra, SD, IVF
sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
tina_julija, VV, 1. IVF
Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF)
pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH) gemini
majalina, Pronatal, 1. IVF
Štrumfet@, VV, IVF (nakon 3xIVF)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
mateja 2712, Petrova, IVF (nakon 1xIVF) 11.03.
Stena, poliklinika IVF, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 3xIVF) 25.03.
suzy.s, RI, IVF (nakon 2xIVF u prirodnom ciklusu) 25.03.
Loly, Cito, IVF/ICSI (trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF/ICSI 26.03.
Ftičica, Petrova, 1. AIH 27.03.
Prozerpina, VV, IVF (nakon 3xAIH, 1xIVF) 27.03.
mg1975, VV, 1.IVF/ICSI 27.03.
PetraP, Cito, FET (nakon 2xIVF, 1xsekundarni IVF, 1xFET)
Strašna, VV, IVF (nakon 2xAIH, 4xIVF) 01.04.
Lotta81, Vg, FET (nakon 1x IVF) 02.04.
libicaa, Petrova, 1. IVF
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni); žužy, Petrova, IVF (nakon 1xIVF, 1xAIH u prirodnom ciklusu); barbi26, IVF Centar, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xIVF, 1xFET); riba 76, VV, 1. IVF; bubaba, Petrova, IVF, (nakon 3xAIH)
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
sissy75, KBC Split, IVF (nakon 2xIVF)
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
drama_queen, Ri, IVF (nakon 2xIVF u prirodnom ciklusu); BubaSanja, Poliklinika IVF, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF/ICSI); Ž od M@tt, Poliklinika IVF, IVF (nakon 1xAIH, 3xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu); doanna, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF); bernica, Petrova, 1. IVF/ICSI
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
kameleon, RI, sekundarni IVF/ICSI, (nakon 3xIVF/ICSI, 5xsekundarni IVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
ON-GO
3/2013 ~~~~~~~~~~
Amy2004, Petrova, AIH
anica0508, KBC Split, 1. IVF (nakon 4xAIH)
ARIANM, Vg, IVF/ICSI (nakon 1xAIH; 4xIVF/ICSI)
crvenkapica77, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 5xIVF)
hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 3xIVF, 1xFET)
Kjara, VV, FET (trudilica za drugu bebu)
linalena, SD, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF/ICSI, 4xsekundarni)
ljubilica, Petrova, IVF u prirodnom cikusu (nakon 1xIVF/ICSI)
Matko, Cito, IVF (nakon 3xAIH)
mima32, SD, 1. IVF
Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF)
Nina30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF)
prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
Tasha1981, Petrova, 1. IVF
xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI)
04/2013: ivanica86, Mb, 1. IVF/ICSI; tantolina, Ri, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI); sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); una99, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); magy7, Ri, IVF u prirodnom ciklusu ( trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF), Sneki41, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); bubekica, VV, FET (nakon1xIVF/ICSI, 1xFET); mostarka86, Medico, IVF/ICSI (nakon 2XIVF, 1xIVF/ICSI); corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF); piki, VV, FET (nakon 3xIVF); ruža82, VV, FET (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xFET); zelimo_bebu, Vg, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF/ICSI); elen, VV, FET ( nakon 2xIVF/ICSI, 1xFET); vatra86, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xAIH, 1xIVF u prirodnom ciklusu); kika222, SD, IVF (nakon 1xAIH, 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
05/2013: Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF); Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); pirica, Vg, IVF (nakon 9xIVF); Snekica, Ri, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 7xIVF/ICSI, 1xIVF sekundarni); jejja, Ri, IVF (nakon 1xIVF); sandy0606, VV, FET (nakon 1xIVF); mateaaa28, Cito, FET (nakon 1xIVF/ICSI); karla1980, Maribor, FET, trudilica za drugu bebu; karla 1980, Maribor, FET trudilica za drugu bebu
06/2013: nestrpljiva anka, Petrova, 1.IVF/ICSI; tajcigb, VV, IVF/IVSI (nakon 1xIVF/ICSI);
07/2013: Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
08/2013: Ž od milivoj73, PFC, FET trudilica za drugu bebu
09/2013: MAMI 2, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, antesa ,Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, barkica, Bea, believes, belma3, Bluebella, bmaric, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubaba, bubamara!, Bubamara 87, bubili, bubimitka, bubimitka81, butterfly101, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clematis, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, Črkica, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, DiDi446, dim, dino84, *DJ*, dola, Dona, Donkey, dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Gabi, gljiva, grožđica, hedoniza, Helena5, Hoću bebu, hope, lberc, inaa, inada, inana, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivanchi78, ivica_k , ivka, ivka13, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kiki30 ,kinki, kkipilek, kokos, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, lana2401, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Leeloo77, Lejla37, leptirić82, Leva, ljubi, LOTTOS, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, mala i/ili mali, MAMI 2, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, marincezg, mario, Marlen, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, MARYTA, mativa, mayica01, medeni.angel, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, mima235, Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, monja, mravak, mrvica7, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, nov@, olea77, olivera, Orhideja, Ozana, Papiga.Capo, pinny, , _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, prima, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, sabas, sanchica, Sandra1971, Sanja001, Sanja1, santana, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, sonječka, sos15, Spa, Stena, strijelac, sunasce, taca70, talia7, tetadoktor, The Margot , theorema, Tigrical, tiki_a, tikki, TinaB, Tinkica, tinka10, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, valiana, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, wanna be mommy, weda, zasto_bas_mi, Zeena, Zima77, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu
evo i liste!
pilek prekrasna vijest!
tina_julija ~~~~~~~~~~~~~~ da sutra mrva pokaze kako zna biti dobra, a ne samo ljutiti mamu i tatu!
žužy, bubaba petrovke nase, sretno vam sutra na transferu!
kismet hvala na lijepim zeljama!
bubekica,bravo za listu !!
pilek,čestitam !!! puno ~~~~~~~~~~~~~~~~za mirnu i urednu trudnoću!!
tina,da se pokaže malo,sramežljivo ali jako srčeko~~~~~~~~~~~~~~
Sandrić i Vatra jako mi je žao...evo ja sam danas zvala u lab. i rekli su mi da ništa od transfera...plačem cijelo jutro. Moram dovesti sutra i muzeka jer trebamo potpisati za zamrzavanje. Transfera neće biti jer mi je malo povećan progesteron. Jeli ikom bilo tako?
pilek, divno, samo ti odmaraj, mali obroci i puno tekućine...
kiki30, nek te prirodnjačić iznenadi i da što prije seliš u trudnice!
tina, do neba vibram za![]()
Pilek bas mi je drago zbog tebe samo hrabro dalje i da te mucnine ne budu jako izmucile!
Tinajulija pomolit ću se za malo srčeko....
Bubekica moja..hvala ti..ali eto, ne idem ja nigdi sutra
bubaba zao mi jenazalost, ne znam ti za progesteron...
Ja ću samo malo uletiti da pošaljem ~~~~~~~~~~~~ svim curkama
Pilek divno za srčekaa mučnine će proći
Žužy držimna rukama i nogama da se mrvica/mrvice čvrsto prime za mamicu
tina_julija ~~~~~~~~ za![]()
bubekica,fala na listi
bubaba,drži se draga..grlim jako!sutra se vidimo,dobro je da bude smrzlića,imaj vjere u fet!
Svim curama big kiss!
Vatra i sandra zao mi je....
tina julija nadam se da ce sve biti dobro
zuzy ja nisam imala nikakvih simptoma kad sam bila trudna, stovise bila sam sigurna da nisam trudna....
ja sam tek sad dosla s punkcije, imamo 12 stanica, nije bilo strasno bolno, meni tramal i dva normabela djeluju!
Tina_julija ~~~~~~~~~~~~~~~ za maleno srce sutra
Žužy sretno na transferu
Bubaba sve znaš mila, ljubim te
Barbi26 ~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobar tulum u labu
Vatra i Sandra
Stena još malo strpljenja, brzo će i nama dan D
I svim ostalima more ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam triba![]()
Posljednje uređivanje od Loly : 21.03.2013. at 14:40
bubekica kao i uvijek vrijedna sa listom!
bubaba drži se,grlim! imate smrzliče i kad riješiš taj problem sa progesteronom ideš na fet,bit če sve u redu!
pilek divno za srčeka!
žužyza sutra ~~~~~~~~~~~~~~i za dva tjedna za lijepu betu!
tina_julija držim fige da na pregledu ugledate malo hrabro srce!
barbi~~~~~~~~~~~~~~~za dalje!
kismet pusa tebi i mrvici!
cure moje ja sutra konačno na pregled,nakon duga 4 tjedna,duboko se nadam da je sve u redu i da se neču ražalostiti,zato bi mi malo vaših pozitivnih vibrica jako dobro došlo kao i uvijek,jedva čekam da vidim svoju malu mrvu.
ljubim vas sve i javim se sutra(sa dobrim vijestima)
puse i svima kolektivno još malo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
znala sam da sam zaboravila našu stenu draga znam kako ti je,čekanje ubija,ali još malo strpljenja!
vatra i sandra grlim,drugi puta če biti bolje,sigurno!
tina,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra,mada znaš da bude sve u reduthink pozitive!
barbi,za stanice,nek se sada lijepo dijele!
tina 29, znam da si u strahu nakon misseda, prošla sam i ja sve te faze i strahove, prvo čekaš srčeko pa kad prokuca, do idućeg pregleda kao da je ruska zima, nikad dočekati, kad prodje tih 12 kritičnih tt je malo lakše, ali ne znatno; evo ja se sad brinem oko upale mjehura, nisko smještene posteljice, prenatalnog...uvijek će biti nešto, zato smireno i polako, dan po dan, znam da bi se najradije transportirala u sutrašnji dan i da strepiš, ali biti će sve ok, mala mrva će pokazati glavicu, ručice, nožice, okretati se... i srce će ti biti kao kuća
P.S. Ako možeš, nakon kojeg 14 tt nabavi baby watcher, meni vrijedi svake lipe kad čujem svoje srčeko...
Pusa!
Evo mene, tek sad... drage moje.... hvala na podršci.... žužy.... o kojem 12DC da pričam...pa meni je danas 10DC i otišao je .... samo tako....noćas oko 00,30 sam ga osjetila kako napušta lijevi jajnik
još u 7,00 sati (prije pregleda) sam javila na posao da ću malo kasniti,jer sam znala da punkcije neće biti
u svibnju idem opet pa ćemo probati s klomifenima.... a onda je to zadnji put,ak mi ne kaže da dođem još u srpnju....al ne vjerujem...
Posljednje uređivanje od maca papucarica : 21.03.2013. at 15:51
[QUOTE=maca papucarica;2373441]Ako se ne varam, Sandra je u vrijeme zadnje fm imala pozitivan lh test koji je pokazala dr, a on je odredio stopericu tu vecer i punkciju 34-36 (?) h nakon stoperice.
Jel samo meni tu puno toga nejasno
Maco u pravu si.... utorak (8DC) ujutro sam mu morala pišnuti test.... odmah mu ga donesla, bio je pozitivan.... folikul je bio 16 il 18mm ne sjećam se više kaj mi je rekao. Na večer u 21h sam primila štopericu i jutros u 7,30 bila kod njega na UZV
e, da ..... ni meni ništa nije jasno u tim mojim ciklusima i u postupcima...al eto....![]()
Cure držite se.
Svima za što god da treba ~~~~~~~~~~~~~
Prijavljujem da me cuvaju dvije blastice ❤❤ i dvije imamo za zamrznuti~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima kojima treba
Libica superza veliku betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
žužy i meni je sutra transfer,pa sretno nam bilo!!!!!!!!!!
bubaba a baš mi je žao šta nećemo skupa odbrojavat,čekaju tebe eskimići ubrzo!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za svima kome treba
ajme kako sam ja napuhana kao balon,još uz sve ovo probava stala!![]()
Hvala curkeinace transfer prosao super, bez ikakvih problema... Sretno cure sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
željkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutra! i lijepu betu za dva tjedna!
Jutro
Jedna kavica za sve![]()
Libicaaa
Žužy
Željkica
Barbi
Stena
Tina -julija cure puno~~~~~~~~~~~
sorry ako sam koga preskočila
Posljednje uređivanje od Lotta81 : 22.03.2013. at 08:28
Hvala curke na podrsci.... Svim ostalim kojima treba evo pa se posluzite ~~~~~~~~~~,,,
Jucer smo puno pricali i mazili se pa se nadam da ce smo se vidjet, a i danas tata ide s nama...
Lijep je dan nadamo se da ce tako i zavrsiti!
tina_julija sretno mila!
tina julija sretno danas! za jedno jako kucajuće
svima mah mah
evo me cure..jucer sam pola dana prespavala, popila sam si tbl da ne moram trpit bolove poslije punkcije.. danas mi je doslo u glavu ta situacija od jucer pa sam malostalno su mi u glavi rijeci embriologice:nazalost nismo nasli j.s. uh.. ali bit ce bolje samo da mi se poslozi u glavi
sandra ni ja ne kuzim te cikluse, meni je rekao da misli da je stoperica isla kasno pa je je js bila prezrela, tako da me narucio 6DC slijedeci ciklus
libica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu
bubaba
željkica, žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tina_julija ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za
sve one koje sam zaboravila ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i velika pusa i hvala na vibrama i utjehama... volim vas!!
Tina julija ~~~~~~~~~~~~~~~~ da se sve vidi i da srceko zatreperi!
Vatra
Željikce ~~~~~~~~~~~~~~~~~~da budeš još napuhnutija prekosutra
žuži, libica neka bete budu ogromne!
svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tina julija šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ daprokuca za mamu i tatu,molim za vas
Lotta 81,libica,željkica,žužy,snekica,bubimitka,bubek ica,barbi,tina29,sandra1971,bubaba,vatra,kismet,lo ly....velika
Sretno cure.... za velike bete..uspješne punkcije.....transfere..postupke...za sve!!!!!
Danas 9.dpt...Uh...idemo još malo....izdržat ću ja to...ajde!!!
Posljednje uređivanje od Stena : 22.03.2013. at 11:43
ma stena izdržat ćeš naravno, moraš, a kad vidiš betu skakat ćeš do neba!
Tina29 hvala ti
Željkice i meni je žao što nećemo zajedno...
Vatra hvala ti na zagrljaju i ja tebi šaljem veliki
Stenice i tebi velika pusa i držim ti fige za velikuuuuuu betu...
Evo ja sam jutros bila u petrovoj , biolog mi je rekao da su mi zamrznuli 3 eskimića i da su odlične kvalitete. Vidjela sam se i sa dr. koji mi je rekao da je do visokog progesterona došlo usljede prestimulacije jajnika i da sad pauziram jedan ciklus te da se vidimo u 5 mjesecu u prirodnom, tj. da dođem 7 dc na uzv.....
Naša žužy je danas bila na transferu i drzimo joj fige ....