Može javi ako si zvala jer ja planiram sutra/prekosutra da vidim šta će mi reć i ako može jel moguće tipa odma oni tjedan iza nove. Jučer sam pokupila sve uputnice.
Printable View
Nek ti je sa srecom :-) čudno mi da te odbili za uzv,al ko šta sam rekla,vjerovatno su imali dosta posla i onda ništa.. to se ni meni nikad nije svidjelo,šta uopće moram sama tražit,a kamoli da me odbili..grrr...hehe.. previše idu po sabloni i od oka,a mi definitivno nismo sve iste.... govorim iz vlastitog iskustva ,nekad bi mi folikuli rasli dosta brzo,pa usporili.nekad bi od početka sporo,nekad od početka do kraja brzo Itd..a to se nemoze znat ni vidit ako se redovito ne prati..... al dobro,šta je tu je. Bitno da ti osjetila da ovulaciju tu,mislim i mora bit obzirom na štopericu hehe.bit će to dobro :-) ponovi ti gradivo i lipo uzivaj.
Hvala stipka! I ja se nadam da ce bit dobro..jos uvijek osjecam desni jajnik.. ako ne bude uspjesno sljedeci put trazim detaljnije pracenje..
Da,tako bi i ja osjećala. I kad stane bolit, znaci jajašce je izašlo :-)
Aaaaa,super :))) ja ujutro zovem,pa javim . Znaci ona ti je sve izvadila? I za patologiju i za sve?
Ona mi je sve izvadila,odnila uzorke i dostavila nalaze,ja sam jedino osobno morala uzorak krvi nosit na patologiju (to moraš sam a oni ti ionako poštom šalju nalaz)...meni super stvar i žao mi je što nisam otkrila i ranije
Odlično,hvala ti puno puno :-):ghug:
Puno ti hvala. Zvala sam i rekla je da nema problema, sve vade samo moram doć kod nekoga u St jer ne vade u udruzi nego po terenu tako da se dogovorim sa prijom da kod nje dođemo. Ugl da se javim kad budem tila i oni stižu. Samo treba sam odnit na patologiju uzorak šta izvade kako si i rekla. I dođe 90kn vađenje svega. Spasila si me sa ovom opcijom jer se toliko grozim bolnica, vađenja krvi i čekanja.
Jel znaš od kad do kad primaju uzorke na patologiji?Na kojem je to katu?
P.S. Bilo je smišno jer sam joj ja rekla da sam dobila broj od poznanice a ona mene pita jel od Maje :D A ja kažem da ne znam reć jer sam dobila preko foruma :D
Zvala mi prijateljica za sebe i da. Vadi sve doma,al patologiju se sam mora odnit. Cijena za jednu uputnicu je 80 kn,za dvi 90 kn. Eto cure,znaci može se u vite sve obavit odjednom. Ja ću nakon blagdana. Jupiiii
Ja ne znam sto je njima svima pa rade aih bez uz!!!!
Nije to samo u Cita vec sve vise citam.
Cuj to "sestra rekla da nema potrebe".
Pa kako ona to ispred dr govori da nema potrebe.
Ako je to itko trebao reci to je dr i trebao je osobno doci i tebi kao pacijentu dati informaciju.
Zapravo nije trebao vec morao jer je to njegova duznost!!!!
Sretno luck!!
Hvala! Trebat ce mi sreca..Dok je doktor dosao ona me je vec pripremila i samo sam mogla njega cekat za postupak..neznam zasto je bilo tako tesko jos jednom provjerit sto se dogadja sa folikulima obzirom da sam bila na samo jednoj folikulometriji..uopce nezz koliki su bili folikuli prije ovulacije..otisla sam iz bolnice zbog takvih stvari i sad mi se ovamo dogada isto..nisam vise pametna..
Po svi pravilima se treba napravit uz prije same inseminacije, reci stanje folikula i debljina endometrija kolika je.
Dr bi morao s tobom definirati i proci usmeno terapiju koju ces koristiti sa sestrom ponovis to ako ti je nesto nejasno i dobijes sve napismeno.
Tako bi se moralo raditi al rijetko tko izgleda radi po pravilima struke i zato im pacijenti odlaze sve vise vani.
Nadam se da si odradila zadacu i s muzem doma ;)
Oralno onda,a inače vaginalno.
Nema na čemu ,znam kako je. Ako bilo šta tebas,slobodno se javi. Lakše je ovako s ekipom koja razumije nego sam :ghug:
Sritan Božić svima cure i puno puno uspjeha u 2017. Ja sam odustala ovaj misec od postupka,tako mi se složilo,al sad iza blagdana idem obavit te imunološke i šta već i u prvom krećem :-) puno uspjeha svima od srca:ghug:
Sretan Bozic svima i puno srece u postupcima :*
Ja se narucila u Vite za cetvrtak pa da i to obavimo da Novu docekam u miru :)
Sretan Bozic i blagoslovljena vam svima 2017. Nadam se i meni..jos 7 dana do testa,vec sam luudaa
Luck,mos ti to i ranije. To oni tako napisun14 dana.. al već nakon 10ak ako si nestrpljiva,možeš probat s testom. Za novu,da dobiješ najbolji poklon
Hehe,AKO sam nestrpljiva.. niisam uopce :))) ma izdrzat cu ja to,ako me simptomi ne ubiju prije..a vec su poceli..oni sto mogu bit i jedno i drugo..
Pitanje za sve u vezi utrogestana. Dala mi ga moja gin trenutno jer mi lutealna faza malo kraća pa u slučaju da se desi prirodno čudo,da budem pokrivena. Prvi put ovom zgodom su mi gaćice mokre odmkad ga koristim,koda sam obavila malu nuždu :lol: dosad to nikad nisam primjetila.. ima li ko iskustvo s tim?
Ja ga koristim prvi put evo 8 dana..osim onog sto iscuri bijelo imam isti problem kao ti..non stop nosim dnevne,mijenjam gacice i trpim nekako..sve se mislim da je to normalno..?!
A ne znam,dosad mi nije bilo tako hehe. A koristila sam ga vise puta. A valjda je ok kad nisam jedina hehe. Vidit ćemo oce se još ko javiti.
Jutro svima..malo sam u panici..danas mi je 10 dan od inseminacije,nocas sam spavala svega par sati sto je za mene neuobicajeno,u 05 jutros sam se dizala pi-pi sto je isto neuobicajeno..ovih dana sam imala tj temp oko 37.2 a jutros je 38.4.. bolovi u zdjelici cijelu noc.. jel mislite da je povezano sa trudnocom il? Prosle godine sam imala biokemijsku u ovo doba i isto sam imala temperaturu do 38,curenje nosa...nezz cime spustit temperaturu ako se unutra nesto dogada :O
Ajme super. Ludilooo . Sljed tjedan ću i ja ,da se riješim toga :-) Luck ,haraju viroze i gripe..nije ni čudo šta te uvatilo,svi živi su u banani. Ko šta su cure rekle,paracetamol možeš..
Ne brini draga,ako se šta uhvatilo,tu je..meni su dvi trudne prije u gripi,u ranoj fazi trudnoce,i sve ok.
Sretna vam Nova, puno zdravlja i radost najveću vam želim!
Sretna Nova svima a zelja je dobro poznata :*
Kod nas test negativan
Prestajem sa utricima,cekam M i opet u isti protokol...
Draga zao mi je. Koji ti je dan danas?