Stranica 47 od 65 PrviPrvi ... 37454647484957 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,301 do 2,350 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Stipka, ponašam se normalno, radim u uredu, kuham, perem, peglam, šetam. Ako je trudnoća uredna ne treba se ništa posebno čuvati. Ja npr. više ne idem na bazen, saunu, aerobik. Sama sam to nekako odlučila, kako bi stari rekli da ne dozovem vraga.

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Heheh. Ajd super. Znaci sve kao da je i prirodna trudnoća,naravno ako sve ok i bez nekih problema.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Ivy1986 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima!
    Pratim vas već neko vrime i polako ulazim u priču IVF-a stoga je vrime da vam se pridružim. Ja sam u dr.Š i zadnjih godinu dana pokušavamo postić trudnoću klomifenima i tempiranim odnosima. Moj problem su PCOS, ne dobivam M i nema O. Od 6 pokušaja s klomifenom uspili smo 2 puta postić O, dobila štopericu i sve ljekove ali nije urodilo plodom. Prijedlog za dalje je bija ili laparaskopski drilling jajnika ili IVF. Ja sam se odlučila za IVF i jučer sam dobila upute koje sve pretrage napraviti (nešto imam od prije). Pošto nisam iz Splita trebala bi vašu pomoć oko mjesta za pretrage da ne lutam okolo jer toga ima dosta pa da napravim plan i program dok budem na godišnjem. Staviti ću što sve trebam napraviti (nešto ste već i opisivale di se vadi) pa ako mi neko može preciznije objasnit tipa Firule patologija 2.kat. i vrime kad vade i kad je najbolje doć radi gužve. Hvala vam unaprid.
    1. AMH
    2. Hepatitis B i C
    3. HIV 1 i 2
    4. Kg i Rh faktor
    5. Imunologija: LAC,ACL
    6. PAI-1, ACE, MTHFR, Faktori II i V (Leden)
    7. Koagulacija: Protein C, Protein S, homocistein
    Ivy dobrodošla!
    I ja sam stara PCOS-ovka i dugo smo se borili sa mojim anovulacijama i nepostojećim ciklusima.

Je li ti Dr uključio metformin?

Kod mene je prvi korak bio uključenje metformina i smanjenje tjelesne težine.
    Potom smo odradili 6-7 ciklusa tempiranih uz klomifen- ovulacije sam imala ali nije došlo do T.
    Onda 3 Aih uz Femaru -u 1. sam imala biokemijsku trudnoću.
    Tada sam odradila drilling (Dr ga je želio napraviti čak i samo kao korak prije Ivf jer se bojao burne reakcije mojih jako policističnih jajnika) i u prvom ciklusu iza drillinga ostala spontano trudna. Nažalost, završilo spontanim. Pauza dva ciklusa i u sljedećem ostala trudna sa mojim prvim zloćkom, a drugog smo ne znam ni ja kako zamutili kad je stariji imao 10 mjeseci

Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Ivy dobrodošla!
    I ja sam stara PCOS-ovka i dugo smo se borili sa mojim anovulacijama i nepostojećim ciklusima.

Je li ti Dr uključio metformin?

Kod mene je prvi korak bio uključenje metformina i smanjenje tjelesne težine.
    Potom smo odradili 6-7 ciklusa tempiranih uz klomifen- ovulacije sam imala ali nije došlo do T.
    Onda 3 Aih uz Femaru -u 1. sam imala biokemijsku trudnoću.
    Tada sam odradila drilling (Dr ga je želio napraviti čak i samo kao korak prije Ivf jer se bojao burne reakcije mojih jako policističnih jajnika) i u prvom ciklusu iza drillinga ostala spontano trudna. Nažalost, završilo spontanim. Pauza dva ciklusa i u sljedećem ostala trudna sa mojim prvim zloćkom, a drugog smo ne znam ni ja kako zamutili kad je stariji imao 10 mjeseci
    latice hvala na pomoći
    maca papucaricaa da mi je metformin čim sam se skinila sa kontracepcije i pila sam ga nekih godinu dana i kako sam se prije misec-dva odlucila pokušat sa nekim travama onda sam napravila pauzu i evo sad opet nastavljam. Koliko vidim ništa mi ne pomaže. Uz 6 stimulacija klomifenom samo 2 puta postignuta ovulacija ali ne i trudnoća. I meni je predložen drilling ali mi je nekako izgledalo ka gubljenje vrimena jer se ka sve moze vratit i odma nakon njega pa mi je nekako bila muka to sve prolazit jer je ipak operacija i duži oporavak tako da sam rekla ajmo mi odma na IVF. Krenit će mi sa manjom dozom da ne bi ušla u hiper pa ćemo vidit. Iako ja ni sa konjskom dozom od 5klomifena dnevno jedva reagirala. od ta 2 puta bilo je 4 i 5 klomifena/dan. Čestitam na tvoja dva hahara

Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

stipka jesi na kraju uspila vadit sve preko udruge Vita? Ja nisam iz St (25km dalje) pa sam isto tila vidit jel moguće da ja dođem do njih i obavim sve u jednom vađenju osim toga na patologiji šta kažete da se treba sam otić. Jel se može i to izvadit u Viti pa sam nosit uzorke ili baš treba vaditi tamo?

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Pozdrav svima,mi smo sutra na nasem prvom AIH u Cita,9dc (u subotu) folikulometrija,endometrij 7mm,desni jajnik dva folikula 13mm i 14mm. Sinoc lh test negativan,primila stopericu i sutra smo u 10h na programu..to ce biti 12dc..sto vam se cini?

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Ivy,nisam još. Sutra ću zvati za četvrtak ili petak pa ću vidit šta će mi reci. Javim.. .. nadam se da će moći sve preko njih ići tako da ni ne treba odlazit po bolnici,tako je tola rekla. luck, nisi nikako vise išla na uzv nakon 09og dana?

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Nisam..to je i meni bilo malo cudno jer sam mislila da ce to ici kao kod moje soc doktorice,svakih 2 dana..nadam se da znaju sta rade..

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Pa da.. tako bi i trebalo biti,svaki drugi dan... Teoretski,nema greške,al u praksi ne ide nekad kako bi trebalo u teoriji. Ako su u sub ujut bili 13-14 ,do nedilje navečer bi trebali bit oko 18 cca.Nadam se da će ti upaliti pa da neće bit potrebe za ići ponovno,al u slučaju da bude,traži ipak da te malo pogleda vise. Ja sam išla svaki drugi ,treći dan.. ovisno o veličini folikula,i kad bi bili na cca 18 mm onda štoperica uvečer i dalje postupak. Koja vam je dijagnoza ? I jesi imala samo tu jednu folikulometriju ili?

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Da..i ja sam promislila da nema greske jer je u biti nedjelja pa me nemoze ni pogledati a folikul bi trebao vec dovoljno porasti za ovulaciju.. pila sam letrilan 2×1 od 2-6 dc. Rekao mi je 9dc prvu folikulometriju,valjda nije ni on ocekivao da ce vec tada biti 13-14mm
    Ja imam PCOS,anovulacijske cikluse.spermiogram odlican. Doktor Poljak kaze da samo treba dobro stimulirati ovulaciju i nada se uspjehu..
    Prosle godine sam imala 4 ciklusa stimulirana klomifenom,dva sa stopericom,dva bez. Jedna biokemijska u stimuliranom sa stopericom..to sam sve odradivala sa svojom ginekologicom..

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Luck, vjeruj dr. P, u pravim si rukama, sretno .
    Cure, meni su na patologiji inzistirali da mi oni vade krv.. Htjela sam sa Križina ponit epruetu/dvije krvi, da me ne bockaju opet, al mi nisu dozvolili. Pa eto, možda da vi provjerite?!
    Sretno svima od srca.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Hvala latice ☺ vjerujem mu,samo prvi put je najteze

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Luck,sretno i javi se nakon. Držim fige da sve dobro prodje. Ako si nesigurna,traži da te pogleda prije postupka,to je tvoje pravo. Ja sam u to vrime kad bila na insemenacijama uvik tražila da me pogleda prije postupka da budem mirna da sve ok i iisto se znalo desit da se poklopi vikend i da se ide od oka,a ja sam protiv toga.. na kraju krajeva,plaćamo sve to,možeš tražit šta Oćeš heheh.. latice,,nemam pojma ovo za krv,tola je rekla da ona sve sredila preko vite odjednom. Zvat ću ovih dana pa ću vidit sta će reci.al ako su njoj tako,ne vidim razloga zašto ne bi i drugima.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Hvala stipka! Koliko uopce sve to skupa traje?

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Brat bratu 20 sekundi hehe,al se ostaje malo ležati nakon postupka. nekad bi bila 20 ak min ,nekad po ure.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Hehe,znam da je sam postupak jako kratkotrajan..mislim na sve ovo prije..pripremu uzorka..citala sam da u bolnici muz da uzorak pa te posalju na kavu pa se vratis..zato pitam da se znam pripremit

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Brzo ti to bude.. osim ako im uleti još šta,a uglavnom uleti. Moj bi donija od doma uru prije (može se i tako),tipa u 9h i onda bi ja došla u 10 h. A sve u svemu,ako će tamo direktno davat " uzorak" hehe,računaj sveukupno oko 2 ure otprilike. Sve ovisi kakav će ima dan bit po pitanju gužve.Svi su ti tamo super,jedino šta ih umete jest upravo ta velika gužva pa nemaju vremena uvik za sve i svakog,al ja se izborim za sebe ,svoja pitanja,preglede i na svoju ruku i slično tome,jer inače ne bi bila mirna hehehe

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

A to nam nisu rekli da moze od doma donijet pa necemo..ic cemo malo ranije nego su nam rekli da dodjemo pa kad god zavrsimo..hvala ti na info! U subotu je isto bila guzva kad sam dosla ali su sve brzo rijesili pa se nadam da ce i sutra

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Bit će to sve ok a ovo od doma,može može. Al ako niste tako prethodno dogovorili,naravno da će tamo. Al eto,čisto da znaš ,zlu ne trebalo,ako bude neki drugi put trebalo ,da može i tako ako mu lakše i ako ste blizu jer se mora u roku od pola sata donit dolje. Još jednom sretno i javi se sa svojom pričom. Dr je super,sestre isto.. samo kažem,uvik gužva i kao na traci sve al šta ćeš ,to je tako.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Obavili smo svoj prvi aih..proslo je sve dobro,nisam imala uzv prije,pitala sam,sestra mi je rekla da nema potrebe..to mi se nije svidjelo al imam bolove od sinoc pa sam sigurna da je ovulacija.. iza ostala lezati 20tak min,pozvali mm da mi pravi drustvo,dobila uputu i tjt. Sutra ponoviti gradivo sa muzicem.. Utrogestan vag 3×1 14 dana. 14 dan test,ako bude + nastaviti utrogestan..

Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Citiraj Stipka prvotno napisa Vidi poruku
    Ivy,nisam još. Sutra ću zvati za četvrtak ili petak pa ću vidit šta će mi reci. Javim.. .. nadam se da će moći sve preko njih ići tako da ni ne treba odlazit po bolnici,tako je tola rekla. luck, nisi nikako vise išla na uzv nakon 09og dana?
    Može javi ako si zvala jer ja planiram sutra/prekosutra da vidim šta će mi reć i ako može jel moguće tipa odma oni tjedan iza nove. Jučer sam pokupila sve uputnice.

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Nek ti je sa srecom čudno mi da te odbili za uzv,al ko šta sam rekla,vjerovatno su imali dosta posla i onda ništa.. to se ni meni nikad nije svidjelo,šta uopće moram sama tražit,a kamoli da me odbili..grrr...hehe.. previše idu po sabloni i od oka,a mi definitivno nismo sve iste.... govorim iz vlastitog iskustva ,nekad bi mi folikuli rasli dosta brzo,pa usporili.nekad bi od početka sporo,nekad od početka do kraja brzo Itd..a to se nemoze znat ni vidit ako se redovito ne prati..... al dobro,šta je tu je. Bitno da ti osjetila da ovulaciju tu,mislim i mora bit obzirom na štopericu hehe.bit će to dobro ponovi ti gradivo i lipo uzivaj.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Hvala stipka! I ja se nadam da ce bit dobro..jos uvijek osjecam desni jajnik.. ako ne bude uspjesno sljedeci put trazim detaljnije pracenje..

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Da,tako bi i ja osjećala. I kad stane bolit, znaci jajašce je izašlo

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Može javi ako si zvala jer ja planiram sutra/prekosutra da vidim šta će mi reć i ako može jel moguće tipa odma oni tjedan iza nove. Jučer sam pokupila sve uputnice.
    Ovo je broj koji sam ja zvala, +385915165840 - Ivana (Vita) i meni je stvarno bilo zgodno

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Aaaaa,super )) ja ujutro zovem,pa javim . Znaci ona ti je sve izvadila? I za patologiju i za sve?

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Ona mi je sve izvadila,odnila uzorke i dostavila nalaze,ja sam jedino osobno morala uzorak krvi nosit na patologiju (to moraš sam a oni ti ionako poštom šalju nalaz)...meni super stvar i žao mi je što nisam otkrila i ranije

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Odlično,hvala ti puno puno

Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Citiraj Tola prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je broj koji sam ja zvala, +385915165840 - Ivana (Vita) i meni je stvarno bilo zgodno
    Puno ti hvala. Zvala sam i rekla je da nema problema, sve vade samo moram doć kod nekoga u St jer ne vade u udruzi nego po terenu tako da se dogovorim sa prijom da kod nje dođemo. Ugl da se javim kad budem tila i oni stižu. Samo treba sam odnit na patologiju uzorak šta izvade kako si i rekla. I dođe 90kn vađenje svega. Spasila si me sa ovom opcijom jer se toliko grozim bolnica, vađenja krvi i čekanja.
    Jel znaš od kad do kad primaju uzorke na patologiji?Na kojem je to katu?
    P.S. Bilo je smišno jer sam joj ja rekla da sam dobila broj od poznanice a ona mene pita jel od Maje :D A ja kažem da ne znam reć jer sam dobila preko foruma :D

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Zvala mi prijateljica za sebe i da. Vadi sve doma,al patologiju se sam mora odnit. Cijena za jednu uputnicu je 80 kn,za dvi 90 kn. Eto cure,znaci može se u vite sve obavit odjednom. Ja ću nakon blagdana. Jupiiii

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj luck prvotno napisa Vidi poruku
    Obavili smo svoj prvi aih..proslo je sve dobro,nisam imala uzv prije,pitala sam,sestra mi je rekla da nema potrebe..to mi se nije svidjelo al imam bolove od sinoc pa sam sigurna da je ovulacija.. iza ostala lezati 20tak min,pozvali mm da mi pravi drustvo,dobila uputu i tjt. Sutra ponoviti gradivo sa muzicem.. Utrogestan vag 3×1 14 dana. 14 dan test,ako bude + nastaviti utrogestan..
    Ja ne znam sto je njima svima pa rade aih bez uz!!!!
    Nije to samo u Cita vec sve vise citam.

Cuj to "sestra rekla da nema potrebe".
    Pa kako ona to ispred dr govori da nema potrebe.
    Ako je to itko trebao reci to je dr i trebao je osobno doci i tebi kao pacijentu dati informaciju.

Zapravo nije trebao vec morao jer je to njegova duznost!!!!

Sretno luck!!
    Posljednje uređivanje od sanjka : 21.12.2016. at 11:33

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Citiraj sanjka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ne znam sto je njima svima pa rade aih bez uz!!!!
    Nije to samo u Cita vec sve vise citam.

Cuj to "sestra rekla da nema potrebe".
    Pa kako ona to ispred dr govori da nema potrebe.
    Ako je to itko trebao reci to je dr i trebao je osobno doci i tebi kao pacijentu dati informaciju.

Zapravo nije trebao vec morao jer je to njegova duznost!!!!

Sretno luck!!
    Hvala! Trebat ce mi sreca..Dok je doktor dosao ona me je vec pripremila i samo sam mogla njega cekat za postupak..neznam zasto je bilo tako tesko jos jednom provjerit sto se dogadja sa folikulima obzirom da sam bila na samo jednoj folikulometriji..uopce nezz koliki su bili folikuli prije ovulacije..otisla sam iz bolnice zbog takvih stvari i sad mi se ovamo dogada isto..nisam vise pametna..

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Hvala! Trebat ce mi sreca..Dok je doktor dosao ona me je vec pripremila i samo sam mogla njega cekat za postupak..neznam zasto je bilo tako tesko jos jednom provjerit sto se dogadja sa folikulima obzirom da sam bila na samo jednoj folikulometriji..uopce nezz koliki su bili folikuli prije ovulacije..otisla sam iz bolnice zbog takvih stvari i sad mi se ovamo dogada isto..nisam vise pametna..
    Po svi pravilima se treba napravit uz prije same inseminacije, reci stanje folikula i debljina endometrija kolika je.

Dr bi morao s tobom definirati i proci usmeno terapiju koju ces koristiti sa sestrom ponovis to ako ti je nesto nejasno i dobijes sve napismeno.

Tako bi se moralo raditi al rijetko tko izgleda radi po pravilima struke i zato im pacijenti odlaze sve vise vani.

Nadam se da si odradila zadacu i s muzem doma

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Po svi pravilima se treba napravit uz prije same inseminacije, reci stanje folikula i debljina endometrija kolika je.

Dr bi morao s tobom definirati i proci usmeno terapiju koju ces koristiti sa sestrom ponovis to ako ti je nesto nejasno i dobijes sve napismeno.

Tako bi se moralo raditi al rijetko tko izgleda radi po pravilima struke i zato im pacijenti odlaze sve vise vani.

Nadam se da si odradila zadacu i s muzem doma
    Naravno,rekli su nam da mozemo imat normalno odnose,samo neznam jel onda bolje utrogestan oralno ili vaginalno?!

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Oralno onda,a inače vaginalno.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Oralno onda,a inače vaginalno.
    Hvala! Puno pomazes

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Nema na čemu ,znam kako je. Ako bilo šta tebas,slobodno se javi. Lakše je ovako s ekipom koja razumije nego sam

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Sritan Božić svima cure i puno puno uspjeha u 2017. Ja sam odustala ovaj misec od postupka,tako mi se složilo,al sad iza blagdana idem obavit te imunološke i šta već i u prvom krećem puno uspjeha svima od srca

Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Sretan Bozic svima i puno srece u postupcima
    Ja se narucila u Vite za cetvrtak pa da i to obavimo da Novu docekam u miru

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Sretan Bozic i blagoslovljena vam svima 2017. Nadam se i meni..jos 7 dana do testa,vec sam luudaa

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Luck,mos ti to i ranije. To oni tako napisun14 dana.. al već nakon 10ak ako si nestrpljiva,možeš probat s testom. Za novu,da dobiješ najbolji poklon

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Hehe,AKO sam nestrpljiva.. niisam uopce )) ma izdrzat cu ja to,ako me simptomi ne ubiju prije..a vec su poceli..oni sto mogu bit i jedno i drugo..

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Pitanje za sve u vezi utrogestana. Dala mi ga moja gin trenutno jer mi lutealna faza malo kraća pa u slučaju da se desi prirodno čudo,da budem pokrivena. Prvi put ovom zgodom su mi gaćice mokre odmkad ga koristim,koda sam obavila malu nuždu dosad to nikad nisam primjetila.. ima li ko iskustvo s tim?

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Ja ga koristim prvi put evo 8 dana..osim onog sto iscuri bijelo imam isti problem kao ti..non stop nosim dnevne,mijenjam gacice i trpim nekako..sve se mislim da je to normalno..?!

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

A ne znam,dosad mi nije bilo tako hehe. A koristila sam ga vise puta. A valjda je ok kad nisam jedina hehe. Vidit ćemo oce se još ko javiti.

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Sretan Bozic svima i puno srece u postupcima
    Ja se narucila u Vite za cetvrtak pa da i to obavimo da Novu docekam u miru
    Jesi vadila ??

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Jutro svima..malo sam u panici..danas mi je 10 dan od inseminacije,nocas sam spavala svega par sati sto je za mene neuobicajeno,u 05 jutros sam se dizala pi-pi sto je isto neuobicajeno..ovih dana sam imala tj temp oko 37.2 a jutros je 38.4.. bolovi u zdjelici cijelu noc.. jel mislite da je povezano sa trudnocom il? Prosle godine sam imala biokemijsku u ovo doba i isto sam imala temperaturu do 38,curenje nosa...nezz cime spustit temperaturu ako se unutra nesto dogada :O

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Jutro svima..malo sam u panici..danas mi je 10 dan od inseminacije,nocas sam spavala svega par sati sto je za mene neuobicajeno,u 05 jutros sam se dizala pi-pi sto je isto neuobicajeno..ovih dana sam imala tj temp oko 37.2 a jutros je 38.4.. bolovi u zdjelici cijelu noc.. jel mislite da je povezano sa trudnocom il? Prosle godine sam imala biokemijsku u ovo doba i isto sam imala temperaturu do 38,curenje nosa...nezz cime spustit temperaturu ako se unutra nesto dogada :O
    Temperaturu do 38 ne treba spustati al kod tebe je visa pa bi ja da sam na tvom mjestu popila paracetamol jer to smijes piti i da si trudna.
    Jel koristis utrogestan ili bilo koji oblik progesterona??
    Posljednje uređivanje od sanjka : 30.12.2016. at 11:09

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Pitanje za sve u vezi utrogestana. Dala mi ga moja gin trenutno jer mi lutealna faza malo kraća pa u slučaju da se desi prirodno čudo,da budem pokrivena. Prvi put ovom zgodom su mi gaćice mokre odmkad ga koristim,koda sam obavila malu nuždu dosad to nikad nisam primjetila.. ima li ko iskustvo s tim?
    Da. Stalno ja sam skuzila tehniku - drzim papir kad se dizem s wca jer bas onda iscuri. Tako je malo manje mokro

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Temperaturu do 38 ne treba spustati al kod tebe je visa pa bi ja da sam na tvom mjestu popila paracetamol jer to smijes piti i da si trudna.
    Jel koristis utrogestan ili bilo koji oblik progesterona??
    Hvala sanjka. Da,uzimam utrogestan 3×1

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •