zongoloni prvotno napisa
:( Znaci moras i na cetvrtu operaciju, nisu uspjeli smanjiti cistu. tako mi je zao, ne znam sto bih ti rekla jer znam da rijeci tu ne vrijede puno. Znam kako ti je tesko jer si pred izlaznim vratima, a znas da imas "tek" 32 godine i da neki tek tada (i kasnije) krecu u cijelu tu borbu. Kada ides na operaciju? Ides tu u HR ili opet u Austriju? Sto god bilo, zelim ti srecu i da sve saniraju kako spada da barem mozes voditi koliko toliko normalan zivot.
@TwistedQ - uvijek mi je tako drago cuti da netko uspije! Primjecujem da ti unatoc jednom neaktivnom jajniku imas jako lijep odaziv drugog, koliki ti je bio AMH ako znas? Meni za sada niti jedan postupak nije dao vise od 2 jajne stanice i ne vise od 1 oplodjene, jednostavno je AMH prenizak. Andol su ti dali pretpostavljam protiv zgrusavanja krvi, a Bromergon zbog prolaktina. Citam sada o DECORTIN-u, znas li tocan razlog zasto su ti to prepisali?
Ja sam sada na pola dugog protokola Decapeptyl-Gonal, sutra cu vidjeti kakvo je stanje sa folikulima. Brine me sto osjecam dosta bol u predjelu zdjelice i lijevog jajnika (gdje je cista), ali nadam se da ce ovaj puta i on dati neki odaziv jer se cista smanjila.