a zašto osnivačica teme više ne piše?
Printable View
a zašto osnivačica teme više ne piše?
[QUOTE=Beti3;1874625]:yes:[/QUOT
Da nije bilo mene ne bi tog humora ni bilo, tema vam se svidjela, zar ne?:mrgreen:
Što se mene tiče sam izgled i ne mora značiti nešto, znam "maminih sinova" i papaka sa zločestim lookom tak da.......
Vidim da ne 99 posto vas ne vidi ništa neobično u tome da suprotni spol visi na ovom Forumu i piše, meni je još uvjek i tak ostaje. Činjenica je da na nekom drugom Forumu ne bi tako ispalo. Zašto? To je za neku drugu temu.
[QUOTE=mama od formata;1874654]
Ja se nekad čudim zašto ih i nema više, pa već odavno sudjeluju u roditeljstvu, od trudnoće pa dalje, presvlače pelene, eno su ih puni parkovi s kolicima i djecom, pismeni su (valjda), moglo bi ih i na roditeljskom forumu biti više....
OK, OK, jasno mi je da su im zanimljiviji forumi s više zezancije i linkanjem na ženske atribute, ne zamjeram, sve u redu...
poznam dio muškića s foruma
i moram reći da su svi simpa
i oni s kojima se više slažem, i oni s kojima manje
i da nije bilo foruma neke od njih ne bi upoznala
što bi mi bilo žao
ali bi voljela zatvoriti im neke teme
tamo gdje pišemo o debljini, celulitu, dijetama, menstruaciji, genitalnim infekcijama...
neke ženske intimne stvari
voljela bi da to bude samo za ženske oči
ma daaaaj
nek uče kako na svojim guznim mišićima prepoznati tragove celulita, kakav je bmi, kako ženi pomoći u pmsu i kako oprati ženine platnenen uloške
ja duboko vjerujem da su svima njima to veliki izazovi i da jedva čekaju da se bace u nove bitke :mrgreen:
tako je. dečki ajd na samopregled guza!!!!
Zato jer rodin forum nije za prosječnu hrvatsku populaciju, ipak je ovo nešto 'više', pa stoga oni koji su tu imaju sasvim drugačiju percepciju onoga oko sebe, no većina, i da, za 99% populacije nekog drugog foruma tipovi s roda su papci, to je jednostavno tako.....:coffee:
Mondu, tako se i meni čini.
svi moji prijatelji - muški - znaju da pišem na rodi.
I ni jedan me ne smatra zbog toga papkom (možda zbog nekih drugih stvari - da, ali ne zbog Rode).
Ali neke ženske koje znaju da tu pišem misle da ne bih trebao.
A kaj ćeš ženske ko ženske, previše misle :lol:
Nego kaj ;)
omg
kaj žene imaju mislit, nek se vrate u svoj kutak ženskim poslovima
jel se ti to iz svog kutka javljaš?
naravno
skuhala ručak, oprala pod, nahranila muža i sina...
sad čekam da se muž podrigne da nastavim s bračnim dužnostima :P
Ne broji ti se to, magriz, ako nemas masnu u kosi. A ne znam mozes li je vise ikako pricvrstiti? Mozda ljepilom.
Ma kakva masta. Sve to mora biti pravo i opipljivo. Nisi valjda muzu i sinu nacrtani rucak dala??
muž je logiran na coolinarici pa si kuha sam, a sin mora na dijetu
A ti ces ih gledati sa zamisljenom masnom u kosi. :(
Moram riznat da mi je Davorov glas jako čitljiv i tečan, samo se nadam da ne izgleda ko Z.Šeb, čiji je glas jaaako pitak
a kako bi bez mašne mogla izgledati ovako?
http://www.istockphoto.com/file_thum...with-broom.jpg
Apri, genijalno :lol:
Ali, ovdje se radi o muškim članovima, znači ovako:
http://www.amazon.com/dp/B004BK1UPE/...SIN=B004BK1UPE
nije on tak debel!:nope: