a zašto osnivačica teme više ne piše?
a zašto osnivačica teme više ne piše?
[QUOTE=Beti3;1874625][/QUOT
Da nije bilo mene ne bi tog humora ni bilo, tema vam se svidjela, zar ne?
Što se mene tiče sam izgled i ne mora značiti nešto, znam "maminih sinova" i papaka sa zločestim lookom tak da.......
Vidim da ne 99 posto vas ne vidi ništa neobično u tome da suprotni spol visi na ovom Forumu i piše, meni je još uvjek i tak ostaje. Činjenica je da na nekom drugom Forumu ne bi tako ispalo. Zašto? To je za neku drugu temu.
[QUOTE=mama od formata;1874654]
Ja se nekad čudim zašto ih i nema više, pa već odavno sudjeluju u roditeljstvu, od trudnoće pa dalje, presvlače pelene, eno su ih puni parkovi s kolicima i djecom, pismeni su (valjda), moglo bi ih i na roditeljskom forumu biti više....
OK, OK, jasno mi je da su im zanimljiviji forumi s više zezancije i linkanjem na ženske atribute, ne zamjeram, sve u redu...
poznam dio muškića s foruma
i moram reći da su svi simpa
i oni s kojima se više slažem, i oni s kojima manje
i da nije bilo foruma neke od njih ne bi upoznala
što bi mi bilo žao
ali bi voljela zatvoriti im neke teme
tamo gdje pišemo o debljini, celulitu, dijetama, menstruaciji, genitalnim infekcijama...
neke ženske intimne stvari
voljela bi da to bude samo za ženske oči
svi moji prijatelji - muški - znaju da pišem na rodi.
I ni jedan me ne smatra zbog toga papkom (možda zbog nekih drugih stvari - da, ali ne zbog Rode).
Ali neke ženske koje znaju da tu pišem misle da ne bih trebao.
Posljednje uređivanje od mujica : 25.04.2011. at 17:55
A kaj ćeš ženske ko ženske, previše misle![]()
Posljednje uređivanje od pikula : 25.04.2011. at 20:37
omg
kaj žene imaju mislit, nek se vrate u svoj kutak ženskim poslovima
jel se ti to iz svog kutka javljaš?
naravno
skuhala ručak, oprala pod, nahranila muža i sina...
sad čekam da se muž podrigne da nastavim s bračnim dužnostima![]()
Ne broji ti se to, magriz, ako nemas masnu u kosi. A ne znam mozes li je vise ikako pricvrstiti? Mozda ljepilom.
Ma kakva masta. Sve to mora biti pravo i opipljivo. Nisi valjda muzu i sinu nacrtani rucak dala??
muž je logiran na coolinarici pa si kuha sam, a sin mora na dijetu
A ti ces ih gledati sa zamisljenom masnom u kosi.![]()
Moram riznat da mi je Davorov glas jako čitljiv i tečan, samo se nadam da ne izgleda ko Z.Šeb, čiji je glas jaaako pitak
Posljednje uređivanje od jelena.O : 26.04.2011. at 17:32
a kako bi bez mašne mogla izgledati ovako?
http://www.istockphoto.com/file_thum...with-broom.jpg
Apri, genijalno![]()
Posljednje uređivanje od pikula : 26.04.2011. at 21:08
Ali, ovdje se radi o muškim članovima, znači ovako:
http://www.amazon.com/dp/B004BK1UPE/...SIN=B004BK1UPE
http://newsletter.rammstein.de/2009-.../rammstein.jpg
Evo ih na okupu! A i vidi se tko je najveća dojilja![]()
![]()
Ajme, ja sam onda čisti muškarac!
Ha ha ha, evo, došla sam tek na drugu stranicu i umirem od smijeha, smijem se k'o inspektor Draguljče.
Eto, ja ne razumijem taj stav Mame od formata. NIsam nikada razmišljala zašto ih je tako malo, a jako mi bude drago kada vidim da se uključi i neko muško.
MM nije registran na Rodi iako, kad god nešto traži, uvijek mu je prva info s Rode.
Nije ni na motori, gole ženske i to, ali je na forumima o gitarama, pojačalima...
Zna puno o svemu, kad god stigne, zajedno smo kod doktora... ma, što pričati. Roditelji smo oboje. Istina, ja sam kod kuće pa sam više s malom. Osim toga, tata ima poma, ali mema pipe - tako kaže moja kćera.
i potpis. I ja sam užasno radoznala.
He he, a tebe znam!
Ja ništ' ne skrivam, sve u potpisu.
Ja Nenu zamišljam drugačije.
E i Davor mi je nepoznanica. Ne znam kako bih njega oblikovala u svojoj glavi.
E ovo mi je super topic! I linkovi! Al stvarno! Kesim se već duže vrijeme.
Eh, i mujica, zamišljam ja njega, zamišljam!
![]()
Ja bih naprosto obožavala da ih je hrpa na ovom forumu i da možemo imati za pročitati svašta i iz muškog kuta. 100% sam znala nagovarati MM da se registrira, ali neće. Iako zna pročitati tu puno toga pa komentiramo međusobno. Da je MM držao glavu na auto forumima i češkao jajca dok sam se ja bavila trudnoćom, rađanjem i noćnim šetnjama po kući uspavljujući naše dijete nisam sigurna da ne bi dobio kompjuterom po ćunki. Ali on to zna pa mu strah nije dopustio tako riskirati.
A sad za autoricu i istomišljene. Zamislite šta pomisli bilo koji muškarac kad prvi put skuži da mu se je pomaknuo NJEGOV MACH 3, a sami ste u stanu. Krepavala sam od smjeha kad mi je slikovito opisivao taj trenutak.
...i da... 99% forumaša cijelog svijeta zapravo nisu ono što su na forumima. (karikirani postotak, namjerno).
pa naravno da je papak svaki muškarac na rodi. Recimo puno je normalnije da muškarac treba biti MUŠKARAC pa da onda shodno tome, visi na SMOKVI. I jedan i drugi su puni sisa i pipica, ali mislim da niti jedan MUŠKARAC ne bi smio sebi dozvoliti saznati čemu je to ustvari namjenjeno. Također mislim da bi se svaki koji sazna da iz sisa curi mlijekoi da iz pipice padaju djeca za koju isto mislim da nikako ne bi smjeli saznati zašto do toga dolazi, odmah trebao javiti na psihijatriju.
Na smokvi će recimo iz slika saznati puno muževnije stvari, (da povežem auto tematiku (muževno) i sise i pipice) a to je da cijeli auspuh ako se baš potrudi i bude "muškarac" stane u žensko spolovilo pa čak i u anus ako upre.
Zapravo bi "rodin forum" trebalo zabraniti jer je izuzetno opasan "u usporedbi sa drugim forumima"
I zabraniti pristup "visuljcima" za njihovo dobro, a automatski i za dobrobit cijele nacije" zbog opravdanog straha da će ponestat automehaničara i slično.
Također bi im trebalo zabraniti upisivanje medicinske škole, ili posao njegovatelja u staračkom domu, jer općenito stanje brižnog nježnog ponašanja namjenjen je pi*kama (duševnim). Svakog muškarca trebalo bi poslati na prvu crtu bilo kojeg rata u svijetu da vidi kako je kad pršti krv, jer če ih to očeličiti... i svaku ženu koja samo i pomisli da uzjaše za vrijeme sexa odmah na kolac. Pa kakva je to žena.
Joj bolje da prestanem jer ću dobit opomenu. Mislim pa gdje živimo? U Pakistanu? Žena=pećina muškarac=toljaga. Ja Tarzan, ti Jane? zapravo je i tarzan bio pi*ka, ali ne smijem sad više objašnjavati.
Majko moja kako sam se uznamirila.
isuse nenaa, ti si malo zabrijala
pa ovo je samo zezancija
Ma i moje je zafrkancija, sa umjetničkim psovkama.
Ne mislim to baš tako oštro. samo namjerno karikiram. Inače sam ne ozbiljna pa sve treba protumačiti kao sprdanje. Ne na autoricu, niti na nikoga osobno nego se sprdam na svjetonazor žena-kuća muško-birtija.
Posljednje uređivanje od nenaa : 28.04.2011. at 10:33