u šator krevet na kat?
ja čekam podrobnije i opširnije informacije za neznalice, imamo malecki šator i želju za kampirat...a nismo nikad
Printable View
u šator krevet na kat?
ja čekam podrobnije i opširnije informacije za neznalice, imamo malecki šator i želju za kampirat...a nismo nikad
E, ovo ti vjerujem,
obzirom da i po zračnoj luci šetaš u kupaćem kostimu. :roza_pareo: :yes:
Btw, super ti stoji. :respect:
Mi smo dvije godine robinzonski kampirali, bilo nam je lijepo, ali nemam više snage vući te karavane sa stvarima,
zapravo nekada mi se čini da možda i bih,
ali prođe me kada se sjetim da smo zadnji puta morali nakon dva dana doma jer se diglo nevrijeme,
uneredilo nam šator, sve smo mokro spakirali i otišli doma svi pokisli...
Čekam da se opernatimo pa da kupimo kamp kućicu. :mrgreen:
Sjećam se jednog tehničkog problema koji smo tada imali,
nedostatak odjeće nam nije bio problem, cijeli si dan u kupaćim gaćama,
ali nakon nekoliko dana su nam svi ručnici postali prljavi i skoreni od soli,
kako vi to rješavate?
mi ručnike mijenjamo svakih 3-5 dana, već u kakvom je koji stanju.
nije da se ne bi mogli mijenjati češće, ali tko bi to.
malo pripazimo da se ne skvase u moru, niš posebno, a ispod njih su ležaljke.
nemam dojam da su nešto posebno prljavi.
u svakom slučaju, tamo ih ne perem.
još nosimo i kompletnu posteljinu, svakom jastuk i tanki poplun (plus vreće za spavanje koje vadimo samo ako je hladno), pa u usporedbi s time, koji ručnik viška...
nemam problem s rucnicima jer nikad ne kampiram na moru :lol:
inace, na popisu opreme koju jos u zivotu trebam kupiti (ko je ono reko da je kampiranje za siromahe?) - su i rucnici za kampiranje
:lol:
Nisam, ne, bila sam u pratnji, kao i vi,
htjela sam ti se javiti,
ali kada sam te ugledala u akciji odmah sam shvatila da nije pravi trenutak za upoznavanje, :angel:
kasnije, dok sam malog ispratila na avion, ti si već nestala...
Navečer sam ti čak poslala pp, ali ti je bio pun inbox,
tvoj broj moba sam, naravno, izgubila. :mrgreen:
ivka, ovo? http://www.campingcentral.com.au/pro...-2-Pop-Up-Tent
ja imam fobiju od tih popupova (iako mi se, nasuprot ikakvim stapovima, sajlama, zicama i inom ideja vrlo vrlo svidja) zbog dva-tri djecja igraca seta (neki golovi i tome slicno) koje je isto popup koji vrlo krasno iskoci iz vrecice i instalira se u zraku, al koji ja u suzama i znoju pakiram natrag u vrecicu... :mrgreen:
ja cu vec izmisliti sebi neki drugi posao dok se pakiramo :mrgreen:
iako, u pravu si, kad se kampira na divlje, spremanje satora je puno veca frka od postavljanja :mrgreen:
litala, nedavno samo muz od mameju i ja pokusavali sklopiti takav sator i izgledali samo valjda ko likovi iz crtica. na kraju smo ga nekako prelomili na pola, al nije to dimenzija na koju bi se kakti trebao smanjiti. :mrgreen:
joj, iv, ja bih ti stvarno pozeljela da dodjes ovamo... tu ima jako jako malo mjesta na kojima ne smijes na divlje kampirat... doduse, na tima ti se - ako ih uspijes potrefit - moze desit sacmarica ;-) , al ih u principu stvarno gotovo i nema...