Pa ti sad imaš iskustva :love: :heart: ja mislim da je s blizancima ista situacija... možda samo koja pelena više - i peru svaki drugi dan napr.Citiraj:
ivanaos prvotno napisa
Printable View
Pa ti sad imaš iskustva :love: :heart: ja mislim da je s blizancima ista situacija... možda samo koja pelena više - i peru svaki drugi dan napr.Citiraj:
ivanaos prvotno napisa
Cure koje ste ih imale - jeste skužile kako te pelene prekrasno mirišu kad se suše blizu peći ili na radijatoru - kad se onaj zaštitni sloj unutra malo ugrije... mmmm :mljac:Citiraj:
ivanaos prvotno napisa
pa da, baš sam sretna što i ja sad mogu savjetovat nekoga
zanima me je li treba duplo npr 60 kom ili 40 pa se češče peru
Nadam se da će se neka mama (talibasi, twinmama...)Citiraj:
ivanaos prvotno napisa
suzyem je isto :)
ivanaos maslinjak je maslinovo ulje
Olivija , opet hvala... baš sam te htjela pitati kako si izvela ovo sa avatarom - prekrasan mi je...
ja također koristim HM mješavinu za brisanje guze.. / a 2 puta smo dobili i one baby bits iz Jilliansa/ ..
inače, u Ikei sam kupila policu za pelene... :mrgreen: ..neće meni pelenice biti u drugom planu..
ukupno imamo 2 covera - na drikere mi je bolji - ovaj na čičak me živcira jer se opšivna trakica stalno lijepi za njega..ali , u principu - whatever..
ja moram pohvaliti bumG pelenu - fitted /bambus/ - tako je mekana i tanjušna - a izdrži nam cijelu noć...
Dia onda sam zahvaljujuči možda baš tebi i zvala jer sam negdje čitala da zna biti loš izbor i netko je rekao da su nisko na polici(ali sada više nisu) :bye:
Kailash to sam pročitala i da šalju iz hr. pa nema carine ali onda ni mervera- nego ja sam več neko vrijeme doma 24h, trebala sam još par sitnica i htjela sam vidjet dučan(i opipat).Sada sam još mislila naručit one size i ultra fit kod nji stoji da su popolini (ja sam nekako svatila da su to prirodne nebjeljene :? -jel tako ili griješim?) i da odlično upijaju :klap:
i vunene zaštitne!!
Več sam jučer pričala i sa zenskom za mib i veli da mogu prije nazvat pa ako su tamo u uredu valjda i imaju koji kom više mogu ih odma i kupiti.
A ovo kaj se tiče naručivanja mi se čini zezanciom valjda dok se čovjek ne ufura jer nikad nisam nešto iz vana naručivala i ne koristim ove jače kartice a neznam jel se može platit na račun ili pouzečem? Pa onda poštarina? I carina? :/
Je, Racman ima onesize i ultrafit popolini, možeš škicnuti u moj album :mrgreen: evo
Meni su ti jaaako drage te organske nebijeljene i jako su mekane,mmmm...a kažu cure da su nepoderive.
Naručivanje izvana...ja plaćam ili American ili Visa karticom....poštarina nije strašna ali je beeeed ako ti opale carinu..
Je, Racman ima onesize i ultrafit popolini, možeš škicnuti u moj album :mrgreen: evo
Meni su ti jaaako drage te organske nebijeljene i jako su mekane,mmmm...a kažu cure da su nepoderive.
Naručivanje izvana...ja plaćam ili American ili Visa karticom....poštarina nije strašna ali je beeeed ako ti opale carinu..
sorry otišlo dvaput :oops:
Kailash neznam dali več imaš koje djetešce ili tek čekaš prvo-hoču pitat za ove smib kakve su ti i jesi zadovoljna?(ako si ih isprobala) Kaj znači s u smib :oops:
sve ;)Citiraj:
ssss prvotno napisa
Ja škicala :P a gdje su kissaluvs za malu bebu??? :mrgreen:Citiraj:
kailash prvotno napisa
Hvala. Žao mi je kaj puno toga ne kužim pogotovo od ovih iskusnih :evil: Cekana(kissaluvs)nadam se da još stignem :trep:
A šta kažete na te nove smib?
ssss ja tek čekam svoje prvo :heart: tako da ti ne mogu ništa reći o korištenju pelena, nego samo o kupovanju i pipkanju :mrgreen:
ceki baš sam te se maloprije sjetila! Kissaluvs čekam 1.2. da vidim šta će biti na outletu :mrgreen:
i čekam da dojdu naručene još neke....stranjske... :) :cekam:
ssss pogledaj na topic "poskupljuju SMIB pelene" šta cure s iskustvom kažu za njihove pelene.
Kailash jesam jesam sinoč i zaključila da bi trebalo uzet zaštitne njihove obavezno a od pelena od svake po jedne pa vidjet :*
Nadam se da neče opalit s poskupljenjem
Stavila Gabrijela u vešmašinu! :lol:Citiraj:
Sanela-Naja prvotno napisa
:lol: :lol:Citiraj:
Olivija prvotno napisa
i uključila? :lol:
Sigurno se jako uneredio kad niste ni skidali pelenu :lol:Citiraj:
Olivija prvotno napisa
i ja sam isprobala hm otopinu za brisanje guze- super je. Svašta se tu nauči!
a ja nikako da napravim.. :(
Citiraj:
kailash prvotno napisa
Prosvijetli me linkom :*
enela evo linka za Kissaluvs OVDJE
kailash, čestitam ti na lijepoj kolekciji...i to sve nove pelenice, jako lijepo. Ja se uopće nisam tijekom trudnoće konkrento uključila u ovaj topic (platnene) pa sam neiskusna navrat nanos kupovala da u što kraćem roku skupim za platneno-pelenaštvo...Bravo bravo :klap: .
hvala, hvala, prihonja!
Ja doma mirujući otkrila svijet platnenih...i sad polako nižem... :mrgreen:
:klap: tako treba!Citiraj:
kailash prvotno napisa
I ja, i ja sam tako :D
molim malo pomoći, savjeta....
u klubu sam FBica, imam i HM, i HH (koliko kratica :roll: )
koje pocketice imate za preporučiti?
evo još jedne kratice za preporuku SB :mrgreen:Citiraj:
buby prvotno napisa
već par dana razmišljam o pelenama i centrifugiranju, kad je lijepo i toplo vrijeme ne centrifugiram ih na najviše okretaja, jer se vani osuše za čas, ali kad je zima ili kišovito, onda ih znam centrifugirati na 1300 okretaja, i onda sam si počela razmišljati da li i koliko to uništava pelene i skračuje im trajnost :?
šta vi mislite?
ima netko za prodati da probamo?Citiraj:
anjica prvotno napisa
mogu ti ja prodati, ali sam već zaboravila koje imam boje :lol: , Anja spava pa ti tek ujutro mogu javiti
inače sam oduševljena njihovim AIO
hajde, vidi koje imaš pa ih posličkaj, pliz - vjerujem da se ne sjećaš koje sve imaš :lol:
Od pocketica uvijek i samo FB. to je što se tiče mog izbora. Snap Ez imaju apsulotno savršen kroj, ali puštaju, pa ih neračunam kao službene pocketice. SB je predivna,probala sam, ali nam pušta :cry: , možda i nebi kad bi se malo poigrala s punjenjem....samo nikako se odlučit, jer ispalim kad skužim da ga moram cijeloga skidat a jedva mu pelenu promjenim. preuska je između nogica za nas velike popišance. A tako je sjatka, majena....mmmmmmmmmmmmmm
nemam trenutno fotić pa ih ne mogu slikati, ali ću ti ih jaaako lijepo opisati :mrgreen:Citiraj:
buby prvotno napisa
Mi smo sve pocketice koje smo imali zbog puštanja tj. nama neodgovarajućeg kroja, morali zamijeniti. Ipak, volimo naše tri FB i koristimo ih za noć s pojačanim uloškom i coverom. Funkcionira, premda ako se zalomi da bebo bude 13 sati bez presvlačenja, onda malo propuste na leđima.
Zaključak, FB.
na 1300 :shock: ja stalno imam na 500 i sve ok... sigurno im skraćuje vijek trajanja, kao i sušilica..Citiraj:
anjica prvotno napisa
Anjice, imaš za mene, koju sb pocketicu :saint: