Č E S T I T A M! sad si me rasplakala ali i dala nadu! sretno
Printable View
Aaaaaaaaaa, bravo Kiarad!!!!
Čestitam od srca i želim ti lijepu trudnoću :-)
Uljepšala si mi dan.
imaš pravo i plakat i smijati se..poslala sam ti pp
i ja sam tako plakala i smijala se.. uživaj draga moja u svojim trenucima sreće.. vidiš znala sam..
ma cure i dečki,najviše se zahvaljujem prvo Eleni jer me nagovorila i jel sam ovaj puta bila na čvrsto odlučila da ne idem opet ionda me nešto večer prije 3.dana ciklusa štrcnulo i rekla sam idem, nisam doka ni zvala nego ništa kao idem ujutro kod njega pa kaj bude. I onda svu podršku koju mi je pružala tikica, geceta, Matt i drugi, hvala vam od srca. I baš me briga što je ovo zahvala za memoare ali dužna sam vam svima jer ste napravili dobro dijelo.
Pusa svima, od Brad Pitta ni traga ni glasa.
m@tt a kad vi krećete u postupak?
pa sad je veljača, a vidim u potpisu..
Sljedeći tjedan smo kod lučija na prvom pregledu, subota ili nedjelja ja mislim....
Praktički će to bit ožujak već, ali počet čemo u veljači tak da sam stavio veljača....
Ali mučimo se s bakterijom (E.coli) glupom u urinokulturi pa sad čekamo još rezultate sljedeći tjedan... Mada je luči rekao da to ne smeta, ali ne znam, ipak mi je to previše novaca za riskirati. Šta mislite?
:) sretne suze! Cestitam i ovdje!! Sad sam i ja nestrpljiva
M@tt baš sam se pitala što je sa vama? Jeste li u postupku? Sretno i ~~~~~~~~~~~~~~~~ da se što prije riješite beštije
Matt, kad L. kaže da ne smeta onda ne smeta. Vjeruj mi on je čarobnjak kakvog svijet nije vidio. Danas kad sam ga zvala predstavila sam se prezimenom a on meni odgovori imenom....pazi ti od svih nas ona zna i moje ime i prezime i odmah mi je ponovio terapiju, nema šanse da je tako brzo izvadio papire ili svoju bilježnicu.
Kiarad,čestitam!!Uživaj!
A,dr.L sigurno nije gledao u bilježnicu,on pamti sve.
juuuuuuupi Kiarad!!!!!pridruzujem se cestitkama!!!!!!
Kiarad i ja se pridruzujem cestitkama i iskreno nekako je i meni laske kad procitam tako dobre vijesti
Kiarad on sve nas nosi u glavi i u srcu.. taj čovjek je rekla sam vam davno moj čarobnjak, anđeo.. sve..
m@tt ne znam za bakteriju, ja sam zbog neke izgubila bebe , bilo bi najbolje da nemate ništa , ali ako Luči kaže da može vjerujem da je sve ok..
ajde onda sretno za vikend pa ćemo vibrati od idućeg tjedna za vas!
Sad mi napadamo tu bakteriju i antibioticima i brusnicom i razno raznim domacim pripravcima od cesnjaka itd. :) sljedeci tjedan ponavlja draga urinokulturu pa cemo vidjet, ali kao sto sam rekao, on je rekao da ne smeta jer je u urinu, a ne u cerviksu i da se moze u postupak jer ne smeta za začeće, a ako on to kaze trebamo mu vjerovati...
Tikica a zbog koje bakterije si ti izgubila bebe? Hvala, bit ce vremena za vibrice kad krenemo... :)
M@tt ja sam prošlu cijelu godinu vukla e.coli i bila u tri postupka ne samo dr.L nego i doktor B. na sd mi je rekao da ne smeta u urinu...nakon tri kure antibiotika nije otišla nego nakon ninura koji je uroseptik tak da ne brini..ako ne ode a otći će vi krećete..
Zanima me od vas koji ste bili koji dan vam je bio transfer kod dr.L?
sljedeći postupak je vaš dobitni vidjet ćeš...ja sam već sada sva u nekom grču jer se bojim neuspjeha a punkcija je tek u ned. ili ponedjeljak...
Evo cure i dečki poslužite se na linku iz mog potpisa novim avatarima, to je najmanje što možete učiniti za sebe i sve one kojima će MPO trebati, podjetite vladajuće na obećanje koje su davali prije izbora - novi, pravedan MPO zakon uz oplodnju SVIH stanica!
Kiarad,čestitam na beti!
A kad smo kod transfera,da li je ikome bio peti dan?
Ja samog dr.L bila na 3transfera i svi su bili 3dan
kiarad, divne vijesti!!! :-D
kod mene je uvijek transfer bilo 3 dan a zadnji dobitni 2 dan...pa sad ti znaj....
Kiarad čestitam....i vibram za 21.02..........
Kiarad pridruzujem se cestitkama!!!yeeeeeessssssss!vibram za 21.02............................................. .................................................. ....................................
Drage cure, hvala. i ja za vas drzim fige. Svi cemo jednom uspjeti,moramo. Rekla mi je jedna pametna doktorica da je imala tri spontana i konacno dobila curicu i kaze, svako jutro kad ju vidim zahvalim Bogu sto mi ju je dao. Mislim da cemo mi biti itekako najbolje mame jer smo do toga tesko dosle, nemojte me krivo shvatiti ali stan koji sam sama kupila puno vise cijenim nego onaj koji bi mi mozda tata kupio. Cure, drzimo se zajedno.
Kiarad, čestitam. Jučer sam jedva čekala da objaviš veliku betu. Sretno dalje! :-)