Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    i ja sam tako plakala i smijala se.. uživaj draga moja u svojim trenucima sreće.. vidiš znala sam..
    ma cure i dečki,najviše se zahvaljujem prvo Eleni jer me nagovorila i jel sam ovaj puta bila na čvrsto odlučila da ne idem opet ionda me nešto večer prije 3.dana ciklusa štrcnulo i rekla sam idem, nisam doka ni zvala nego ništa kao idem ujutro kod njega pa kaj bude. I onda svu podršku koju mi je pružala tikica, geceta, Matt i drugi, hvala vam od srca. I baš me briga što je ovo zahvala za memoare ali dužna sam vam svima jer ste napravili dobro dijelo.
    Pusa svima, od Brad Pitta ni traga ni glasa.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj kiarad prvotno napisa Vidi poruku
    ma cure i dečki,najviše se zahvaljujem prvo Eleni jer me nagovorila i jel sam ovaj puta bila na čvrsto odlučila da ne idem opet ionda me nešto večer prije 3.dana ciklusa štrcnulo i rekla sam idem, nisam doka ni zvala nego ništa kao idem ujutro kod njega pa kaj bude. I onda svu podršku koju mi je pružala tikica, geceta, Matt i drugi, hvala vam od srca. I baš me briga što je ovo zahvala za memoare ali dužna sam vam svima jer ste napravili dobro dijelo.
    Pusa svima, od Brad Pitta ni traga ni glasa.
    Joj sad se crvenim... Pa zato smo svi tu, zato je taj forum da jedni drugima pomognemo u ovoj zajedničkoj borbi.

Ma pusti ti Brad Pitta, imaš ti sad drugi razlog za veseliti se i to puno važniji....
    Posljednje uređivanje od M@tt : 17.02.2012. at 14:49

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •