Jooooj, daj pliz nađi gdje je on to napisao da može preći biciklom 3400km u 4 dana... jedino da natovare i njega i bicikl na auto, pa da ga službeni vozači vozikaju autobanom... to je 850km dnevno... toliko sam samo jednom u životu odvezao u danu...
Printable View
Može li podrobnije na kojem Dnevniku. Moj TV je uglavnom ugašen, ali voljela bih pogledati taj prilog.
http://www.hrt.hr/?id=enz&tx_ttnews[cat]=377
pitam se smijem li editirati adminicin post?
Svaka cast, tako i treba... Ovi koji su predali papire se ne bore za bolju buducnost svoje djece...
imamo li novi par za borbu u blatu?
Chick fight!!!
ovaj forum je poznat po muškim borbama
a hoćeš li ih ti nazvati chick ili cok fight... od volje ti
Ocito ne zalazim u te "muske" teme, nisam bas primjetio da se muski medjusobno kace...A nece ni ovo prerasti u fajt... Ne tucem cure... :)
Joj Cathy...pa ti ne kužiš! :mrgreen:
vidim svima nam je dosta..lakse je pobjec u zajebanciju kad vise stvarno nema se sto za rec...i dalje je jednako i bez konkretnih infomracija sto dalje. iskreno mene taj dio najvise izludjuje jer nisam pravnik i kad procitam i jednu i drugu stranu mogu shvatiti kojom logikom se sluze. ne kazem da je zdrava i da podrzavam, al kuzim iz kojeg smjera dolazi
Sve "pametno" iz ove teme se može strpati u najviše 5 postova... a natučeno je 50 stranica tužaljki, žalopojki, vrijeđanja, pitanja bez odgovora, linkova... nema šta nema...
Većina nas shvaća da ovo nije socijalna osjetljivost ni Bandića i skupštine... ovo je jeftino prikupljanje glasača na obje strane... Bandić skuplja od onih kojima bi vrtić pojeftinio... čovjek se pametno opredjelio je ovi drugi ionako ne bi glasali za njega...
Nisam se javljao dok ste polemizirale i teoretizirale, al nisam izdržao kad se čovjek registrirao, natukao 30 postova isključivo u ovoj temi pitanjima "što i kako sad?!?", imao je priliku da u slučaju Bandićevog modela plaća 200kn više, ali on "iz inata" će radije plaćati 1600kn više, dizati bune po forumima, najavljivati tužbe i pričati o borbi za bolju budućnost svoje djece.... i govoriti kak ima kičmu.... bome neće mu ta kičma dugo izdržati ak tako rješava stvari u životu... :) :) :)
A kako to onda riješiti mooveru? koju opciju imaju roditelji, pokoriti se bandiću i to je to?
Ne, boriti se svim mogućim i nemogućim sredstvima, jer ovo nema veze sa zdravom pameću... Ljudi se osjećaju ko govna jer se koriste za politička prepucavanja...
Mooveru, jel se možeš još malo degradirati? ajde molim te, uvijek mi je drago vidjet kako odrastao (punoljetan si, zar ne?) čovjek ima potrebu ići mjeriti spolovilo kada ga istina zaboli
predavanje papira je prihvaćanje bandićevih uvjeta. prihvaćanje bandićevih uvjeta očito nije bitka za bolju budućnost vlastite djece jer potiče korupciju, penalizira pošteno prijavljene dokumente i daje izjavu da će se svaki budući bandić moći igrati nekakvog apsolutističkog vladara bez posljedica. e sad, ti možeš izokretati poantu mojih postupaka koliko god hoćeš ali činjenica ostaje da si pred banićem skinuo remen, okrenuo mu se leđima i nagnuo se i još si uvjeren da si dobio zgoditak
i meni je 200kn/mj mnogo i neću dopustiti "iz principa" ni pritiscima banditića a bogme se nit priklonit nojevima i gurat glavu u pijesak čisto da se nebi isticao iz okoline jer eto, kad svi puše "samo 200 kn" moram i ja...
centimetara... :lol:
Jeste vidjeli današnji (tiskani) Jutarnji?
Kristina Turčin, str. 16. (ne znam ima li na webu).
Piše velikim slovima "NEĆU PLAĆATI BANDIĆU".
Neću ni ja :mrgreen:.
Danas Bandić na 101: uplatnice će doći ovih dana po novom. Kome se ne sviđa, nek iznajmi kućnu pomoćnicu koja će doma i kuhati. Bljak!
pa mislim da se nikome ne trebaš opravdavati, cubana, zato što si predala papire
u normalnoj i uređenoj državi možda bi netko neposluhom mogao nešto i učiniti
ovdje gdje se ne zna tko pije a tko plaća
i gdje svatko gleda samo i isključivo svoj interes, neposluh možda i nije najbolja ideja
Kako to misliš? Pa u više medija je objavljeno da za 6000 djece (17%) nisu predani papiri. U današnjem Jutarnjem piše čak 10.000. Čak i da Jutarnji pretjeruje, ove objavljeno informacije (zagrebancija, Jutarnji prije 2 tjedna) kažu da ih ima puno. To me drži, da se tih par tisuća ljudi neće tako lako predati :)
Ok. Ja sam pesimist. Živi bili pa vidjeli.
Mi nismo predali papire iz protesta. A bili bismo besplatni.
Jesu li vam stigle uplatnice?
Ni ja nisam predala papire za djecu. nastavit ću plaćat po starom modelu.
pročitala sam članak u jutarnjem i apsolutno se slažem sa svim napisanim
ne. u mom vrticu procjenjuju da uplatnica nece bit prije rujna.
Hvala.
Ni mi još nismo predali papire, požuruju nas mada još nismo krenuli u vrtić.
Meni postalo muka otić djetetom u parku, svaka druga mama (znam cijeli park) se hvali kako će joj vrtić biti besplatan, a sve neko iskorištavanje situacije sa zmuljanim prebivalištima još od prije ove odluke, nitko nema zaista tako malo po glavi kućanstva i nitko od njih nije u situaciji da mu 200 ili 400 kuna treba za preživjeti- vjerujte mi (otvoreno se hvale time da bi da su uredno prijavljeni plaćali par sto kuna, a ovako još bolje- besplatno im je! Oćemo se kladiti za koga će one glasati na izborima? )
ovako i kod nas.... ali se "u našem parku" radi o neprijavljenim prihodima od iznajmljivanja nekretnina i isto neprijavljenim prihodima vlastitih obrta :-))
pa je vrtić besplatan osobama koje imaju u vlasništvu 3 stambene nekrenine. Mi, sa prijavljenim prihodima i stambenim kreditima za jednu jedinu nekretninu, bi trebali plaćati čuvanje njihove djece, jer nije dosta što nam se iz plaća za tu istu namjenu već izdvajaju proporcionalni prirezi :-( svaka čast Bandiću na ovakvoj pravdi.
Ispričavam se svima koji će se uvrijediti ali mi je teško povjerovati 50% roditelja ne može priskrbiti vlastitom djetetu 200/400 kn mjesečno za vrtić! Pa samo hrana koju tamo pojedu mjesečno košta više od toga! Koga oni prave majmunom? Ne kažem da ne postoji socijalni slučajevi, ali njih je manje od 5% ako i toliko! Mislim, nekom uzimati 2000kn svaki mjesec iz pošteno zarađene, već debelo oporezovane plaće, jer tobože 50% roditelja nema 200kn mjesečno za prehraniti, čuvati, zabavati i odgojiti vlastito dijete, pa halo?!?! :-o :-o :-o
Onima kojima je sadašnja cijena vrtića skupa stvarno bi se trebali duboko zamisliti i obavezno prijaviti centru za socijalnu skrb.
Suosjećanje ako je stvarno tako, ali ako nije: sram vas može biti!
Nisam predao papire, i dok mi sud ili zaštitari ne istjeraju djete iz vrtića ne planiram dati niti kune više od drugih! A ako i do toga dođem ispisujem ga.
moj zaključak je da nitko nije odavno opalio tako dobru predizbornu kampanju-hej-50% ljudi ga voli više-a to jesu njegovi mogući glasači
ili nižeg imovinskog statusa, budući stalno omalovažava knjige i učenje i slično-kako li je samo u predsjedničkoj kampanjii pljuvao po činjenici da mu je suparnik obrazovan
ili kumovi i privatni poduzetnici koji kradu šta stignu
nije on ni ciljao na druge
naravno,ima tu ljudi koji će dobro proći slučajno-jer, eto, stanje je takvo da su i neki obrazovani i zaposleni siromašni-tako da, nemojte krivo shvatiti
ali Bandić je vrlo mudar-vrlo!! i većina puši njegove bajke.