LadyX,možeš več sad,nije prerano!
Sretno:fige:
Printable View
LadyX,možeš več sad,nije prerano!
Sretno:fige:
LadyX, sretno s testićem.... Držim fige za + :-D
Željkice kakvo je stanje... Ovi dani gmižu :-/
Kod mene mir, samo mi živci skakuću :-)
Stanje mirovanja danas nešto boluckalo. ....idem danas primit inekciju.
Danas mi je 8dnt jutros imala mucninu,stomak tvrd grudi me ne bole i uradim test kad pokaza dvije crtice jeeee al ova druga blijedo roza al se vidi,ima li ko iskustva s tim? 5. Dan je radjen ET.
Hvala,nisam dobila nikakav smedji iscjedak,u ponedjeljak mi je beta,da li vjerovati ovom testicu ako je ova druga linijica svjetlo roza ali je tu,znaci li da je pozitivan?
Eh,drage moje,jutros sam imala blagi vodenasti smedjkasti iscjedak,ponovila sam test i pokazao je i drugu blago rozu crticu,grudi me bole sa strane samo,a danas 9dnt, da li vjerovat da sam trudna?
LadyX naravno da svijetlija druga linija znači + :-D
Čestitam :-)
Dal si primala injekcije nakon transfera????
maris1980. jesssssss hvalaaa,zelim svima isto.
Ne, nikakvu inekciju,samo progesteron depo drugi dan nakon transvera i danas. Pijem estrofen i stavljam utrice,to je sve,zasto?
Ladyx, čestitam od srca :-)
Kada bi ja mogla piškiti testić? U subotu sam imala transfer dvije osmostanične mrvice?
Sretno curke svima i visoke bete :-)
Perlica55 kak si??
Koji je dan transfera??
Sara, joj tek sam 6dpt... Čekam, čekam, i živčana sam, napuhana, cicke bole, hormoni luduju... Budem za 6 dana vadila betu... Možda testić dan/dva ranije...
Lady, pitala sam da znamo dal si primala injekciju HCG-a..jer ja jesam... Čestitam još jednom, nek sve bude super do kraja.
Vidim ima još nestrpljivica, kao što sam i ja. Perlica sretno s testom, ja sam danas kupila Clearblue digital, kaže teta u apoteci da je odličan.
Sara, tražila sam i ja Gravignost, al ga nisu imali, taj je najosjetljiviji.
Ja moram biti strpljiva, jer sam jutros primila injekciju.
Mene cicke ne bole al me doli boli....a o strpljenju neću ni pisat!
Željkica, nek ti je sretno :-) kad sam išla na tempirane isto sam uzimala Utrogestane i cice su bolile užas, tako je i sada. Maloprije kao da mi je nekakva mučnina, možda od HCG injekcije, sreća pa danas trbuh ne boli. Jučer me trbuh bolio kao da će menga svaki čas krenuti, užasan osjećaj :-/
Ja se ne mogu sitit jesu li me boli le, a ta bol kao da stižu stvari može bit i pozitivna bol odnosno implantacijska. Nadajmo se da je ta!sretno!
Cure moje sretno vam :*
Vibram ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maris da nema tog testa kupit u svim ljekarnama i nemam pojma zasto i sto to izvode s tim.
Hvala Saro.
Od srca zelim svu srecu svim curama da uspije i da sve bude onako kako i same zelite ;)
Perlica55. Hvalaaaa ;) i tebi da bude uspjesno ;)
10.6 8dnt radila bila pozitivna bledunjava linija i ponovila danas bila malo jaca roza linija i malo tamnije smedkaste vodenaste krvi,to je to,u pon beta pa cemo vidjeti,sretno svima ;)
Maris čitala sam tvoje simptome na odbrojavanju i skroz mi se sviđaju! !!!! Meni jutros bilo slabo muka vjerojatno pao tlak jer i inače imam niski a sama s malenim
, baš sam se pripala.
Takvi bolovi su većinom dobar znak, pogotovo ako prije nisi imala takve u sklopu PMS-a. Mene je cijelu prvu trudnoću, na samom početku užasno bolio trbuh, ponekad sam morala prileć da prođe. I pratilo me to dobrih 3-4 mj.
Ma napravi test, dotad bi se hcg po pravilu već trebao isplavit iz organizma.
Mene od Utrogestana nisu toliko boljele, al od ovog Duphastona mi se čini da su narasle prek noći, srećom nemam velike...:D i ne smijem ih dirati, bradavice osobito, toliko mi je nelagodno da me već nervoza hvata, jedva držim zakopčan grudnjak.
Al pospanost nestala,ne bauljam više, ipak mi više paše nego utrići. Tako da nemam se pravo više žalit! :)
Laura al tek mi je 5dpt, i prvi dan nakon hcg injekcije, tak da ne mogu još testić raditi?!
Željkica u Laura sretno :-D
Joj pa da, upravu si, pomješala sam ja izgleda tebe s nekim...:oops:
Hvala Maris na dobrim željama. :)
I ja od srca želim svima nama zajedno da nam ovaj postupak bude baš onaj dobitni pa da možemo počet uživat u ljetu. Taman bi nam lijepo sjelo! :D
Ladyx jesi vadila betu,?
cure mene malo hvala panika oko stavljanja Utrogestana, naime, sad kad sam na poslu,
i ne odležim pošto ga stavim, kao da sve ode van :(
transfer mi je bio u petak i preko vikenda sam ipak uspjela doma malo leći nakon
što bih ih stavila, ali kad je radni dan nema šanse.
kak je to kod vas?
Orange nije potrebno ležati nakon Šta ih staviš, i ja ih stavljam na poslu.sretno
Potrebno je lezati barem 15min kako bi se apsorbirali, ali svejedno ce puno toga izaci van.
Jesi pokusala doci do crinone gela?
Nisam jer mi ovo sa Utrićima vaginalno dobro funkcionira što se tiče nuspojava - nema pospanosti.
Ali nisam očekivala ovaj problem sa curenjem.
ajde u jutro bi se mogla organizirati da 15 min još ostanem u krevetu,
ali popodne mi je klimavo, jedino da stavim iza 5?
Još da pitam, jel i drugima ovako: ako odležite onda poslije curi kao voda, a kad hodate onda su gruđvice?
Ili vam fakat ništa ne curi kad odležite?
Ja sam recimo dosta ležala preko vikenda, i nisam puno hodala a opet sam imala taj neki iscjedak ono baš dosta.
Ajme, muke po Utrogestanu
A jel se moze mozda 2 puta po 3 staviti???
Ono navecer oko 19, 20 h i ujutro prije posla.
Curi i kad lezis sat vremena nakon stavljanja.
Meni bude svakako. Vodica, grude, zna i cijela kapsula (otopljena i prazna) izac. Al ja sam mirna ako znam da pol sata odlezim, ne opterecujem se time sto izlazi :-)
Mislim da ne moze 2x3, kad se npr povecava doza stavlja se 4x2, ne povecava se pojedinacna doza.
sara,bome neznam za ovo..trebalo bi pitati dr.
orange,bitno da ih staviš svakih 8 h,satnicu sama odredi. I da,moraš odmirovati bar 20 min. iza stavljanja jer čemu staviti ako se ne stigne apsorbirati. Pokušaj si to nekak organizirati.
Kad se brzo digneš onda ti curka onaj bijeli dio,to se ne stigne otopiti za tak kratko vrijeme. A u jutro,nakon dužeg ležanja,od njih ostane samo vodica.
A ono bitno u njima,prog. se nalazi u sredini te bijele kuglice,u obliku tekučine i to je ono zbog čega ležimo da se upije.
Ma možeš se zavaliti i u sjedeči položaj,ako možeš naravno..nije da baš moraš leči. Bitno da ne hodaš.
Ja ih srećom više ne koristim, a inače imala sam iste probleme. Taj iscjedak mi je bio odvratan,nisam se osjećala ugodno, a još uz ovu vrućinu i neprestanu potrebu nošenje dnevnih uložaka, samo sam razmišljala kako ću navući neku gljivičnu infekciju.
Jutro cure, gdje ste??? Kakvo je stanje kod vas???
Mene sinoć krenuo boliti trbuh, pravi PMS grčići :-/
Odlučila sam da ću piškiti testić u četvrtak 10dpt blastica i 6 dpt Brevactida 1500,
dal je to ok, il da rezultat uzmem s rezervom???
Sretno svima :-D
Meni je danas 10dnt napravit ću test sutra ili preksutra, i ja imam laganu bol Al ne brinem previše jer me u trudnoći prva dva mjeseca bolilo isto koliko da ću procurit svaki čas tako da Maris držim nam fige!