Ok, bum ja provjerila za King Kross, pa vam javim. Sad sam i ja zbunjena, također mislim da taj popust stave pred kraj rasprodaje da se još više proda, te on onda "stoji" do kraja rasprodaje, jel tak?
Printable View
Ok, bum ja provjerila za King Kross, pa vam javim. Sad sam i ja zbunjena, također mislim da taj popust stave pred kraj rasprodaje da se još više proda, te on onda "stoji" do kraja rasprodaje, jel tak?
nije, maknu taj popust nakon nekog vremena, ako se dobro sjećam od lani
mislim da sam nešto još htjela kupiti pa sam skužila da nema tuh dodatnih 20 posto
U KOnzumu je ovaj vikend 50% popusta na artikle za plažu (zračni madraci i one životinjice na napuhavanje za vodu, plastične kantice i lopatice i sl).
zaboravila sa sam dodati, moji su bili u ponedjeljak u emmezeti i u tom su benettonu imali taj dodatni popust
u bvennetonu počelo dodatnih 20%
znači, do najmanje 20.08.
u mani do 50% na donje rublje
Zaletila sam se jucer u Benetton, i stvarno super kupila za curu: one obicne majice sa natpisom naprijed po 29kn, trenirka gornji dio 60kn, donji dio 50kn, tunika 40kn, tanka vunena haljina 120kn...
U koji Benetton?
KC, jučer popodne.
i ja jučer bila u KCu Benettonu, ima stvarno velik izbor stvari i dugih i kratkih rukava, Obaibi za klince isto ima jako dobar izbor, C&A u cc1 je izvukao još ljetne robe na sniženje u odnosu na prošli tjedan
u stiefelkonig-u u cc1 ima još nike, geox, robeez itd. na 55%
I meni su Nivea lakovi za nokte dobri.
Dođem jučer u S Oliver, gledam haljinu koja je prije 2-3 tjedna bila na akciji za njihove članove (30 %) negdje oko 280 kn. danas ta ista haljina na sniženju sa 540 kn snižena na 470 kn. e sad tko je tu lud!?
i ja sam gledala malo u s.Oliveru, ono što je super sniženo-slab izbor brojeva, ono što je dobar izbor brojeva-slabo sniženo :)
ima li u muellera sniženje kakvo na dekorativnu kozmetiku???
Bilo je majica i po 21 kn, 32 kn pa sve do 40 kn ali su takve prodane expresno. Čim snize takve majice odmah planu isti ili idući dan, posebno veći brojevi na baby odjelu.
Na 92+ se isto dalo uhvatiti majica po super cijenama, ali kažem, trebalo je baš naletjeti na njih. Sad su im ostale stvari koje su im došle zadnje u kolekciji, njih će vjerujem isto do 9.mj staviti na 50-60% sniženja.
..ja tražim pernicu na Spidermana,po mogućnosti praznu na dva kata..vidjeli negdje?..u kakvom webshopu..?:-)
Curke do kad će trajati sniženja u zg?,idem 22.8 pa me zanima da li ću uloviti još snženja ili će tad biti nove kolekcije
U Osijeku u Peku (Portanova) sniženje svega 50%. Imaju i nešto Bambi i Primigi obuće za djecu. Ima model ili dva Bambi papuča.
koliko ja znam, u nekim dućanima će biti još i tada sniženja, u nekima neće - vidjela sam za sada da je s. oliver najavio do 13.8., za ostale ne znam, ali će do tada biti sve jako, jako probrano jer se već i sada u nekim dućanima teško nalaze određene stvarčice u određenim veličinama
Inda_os, jesi sigurna da je sve? Ja neki dan ušla u Avenue mallu (na vratima ogroman plakat da je sve u pola cijene osim nešto sa zvjezdicom), a kad tamo na pola toga piše na nije sniženo. Izašla sam ljuta jer se s kata (otkud sam gledala plakat) vide samo ogromna slova "SVE U POLA CIJENE" :)
U pravu si, dio asortimana nije na popustu, kao što je Sketchers, Nike i sl. ali nisam ni očekivala da je to u pola cijene. Ali nisu samo najjeftinije stvari na sniženju...recimo Clarks obuća je među najskupljom koju imaju i je na sniženju 50%. Za dječju obuću Bambi i Primigi sam sigurna da je na sniženju.
Ali u svakom slučaju nije kako piše na plakatu.
pernicu sam na spiodermana vidjela u mozaik knjizi, u cc1, a ima sigurno i u drugim knjižarama njihovim.
sniženja neće biti svuda do 22.8., ali neki dućabni već par godina nakon gospe uvedu likvidacije jer im dolazi rana jesenska kolekcija, pa se rješqvqju ljetne. treba gledati.
mtč sniženje do 20.8 aliu samo odabranim prodavaonicama ( tak je pisalo u Biogradu) u zgb to je Arena
ima li peko clarks cipelice za malene i koliko koštaju na sniženju?
U onom "NKVD" (šala) dućanu koji ide zajedno sa Manom (npr. u Importanne pothodniku su zajedno MANA i taj "NKVD")
je do subote 20% popusta na donji veš; imaju sasvim dobre grudnjake, dapače odlične, razne modele koji su i inače vrlo povoljni a sad sa popustom turbo povoljni - ja sam jučer dva komada platila 100 kuna!
U Takko dućanu gaćice na popustu(19 i 29 kn) i treće snižene gratis!
To je baš Devićev dućan