jel ih nosite i po vani ili samo unutra???
jel ih nosite i po vani ili samo unutra???
Zna li netko kada će početi sniženje u MTČ, vidjela sam preslatkih majičica pa čekam čekam......
HM jos NISTA!!!
u H&M neće ni biti sniženja, barem za sad
Prenatal ima sniženja 30-50%, neki artikli i 80%. Ovih od 80% nije neki ludi izbor, ali se nađe, ja sinu kupila hlače (prije 299 Kn) i pleteni pamučni pulover bez rukava (prije 177 Kn) za 95 kn zajedno.
x nation ima sve na sniženju oko 50 %. može se naći stvari već od 50-ak kn.
Gdje Prenatal: u Ilici?
Potpis,
nikako se ne slažem da treba ugrabiti svaku posljednju kunu od Hrvata za kupnju robe u HM-u, koja se sad može naći po duplo jeftinijim cijenama nego tamo.
Mada moram priznati da su mi najjaći u dječjoj robici do vel,86 - na većim veličinama, se rijetko kad nađe nekaj spektakularno lijepo, a povoljno.
Isto misilm i sa ženskom robom.
čitala sam da H&M zaradio 5 milijuna kn u 3 mjeseca poslovanja u HR, vjerojatno su zato tako bahati i nema sniženja, ali ipak...
istina je da je najbolji izbor do veličine 86, mi tu veličinu lagano prerastamo i nisam našla ništa zgodno u većim veličinama, a njihova ženska roba mi zna bit jako lijepa na fotkama, a onda se često uživo razočaram![]()
cure jel tko danas bil u konzumu,navodno je neka akcija,pa dal koja zna koja?????
kakva akcija u konzumu? ja imam bon koji moram iskoristit pa ako je kakva akcija...![]()
ma gledalaja jučer na tv,ali danas ne vidimništ,a malispava pa tek kasnije mogu eventualno
vidjela sam spot, ali samo prehrambeni artikli, ja čekam onih 30% na tehniku
Cure, jel zna tko iz krugova bliskih Benettonu, kada će onih 20% popusta na blagajni? Htjela sam još par stvarčica kupiti pa čekam taj popust da stave a sad je već preko mjesec dana kako su stali na onih -40% na kompletnu kolekciju...
Pa mislim da je tih dodatnih 20% bilo prošli vikend, barem u King Crossu.
Ok, bum ja provjerila za King Kross, pa vam javim. Sad sam i ja zbunjena, također mislim da taj popust stave pred kraj rasprodaje da se još više proda, te on onda "stoji" do kraja rasprodaje, jel tak?
nije, maknu taj popust nakon nekog vremena, ako se dobro sjećam od lani
mislim da sam nešto još htjela kupiti pa sam skužila da nema tuh dodatnih 20 posto
U KOnzumu je ovaj vikend 50% popusta na artikle za plažu (zračni madraci i one životinjice na napuhavanje za vodu, plastične kantice i lopatice i sl).
zaboravila sa sam dodati, moji su bili u ponedjeljak u emmezeti i u tom su benettonu imali taj dodatni popust
Zaletila sam se jucer u Benetton, i stvarno super kupila za curu: one obicne majice sa natpisom naprijed po 29kn, trenirka gornji dio 60kn, donji dio 50kn, tunika 40kn, tanka vunena haljina 120kn...
i ja jučer bila u KCu Benettonu, ima stvarno velik izbor stvari i dugih i kratkih rukava, Obaibi za klince isto ima jako dobar izbor, C&A u cc1 je izvukao još ljetne robe na sniženje u odnosu na prošli tjedan
u stiefelkonig-u u cc1 ima još nike, geox, robeez itd. na 55%
Dođem jučer u S Oliver, gledam haljinu koja je prije 2-3 tjedna bila na akciji za njihove članove (30 %) negdje oko 280 kn. danas ta ista haljina na sniženju sa 540 kn snižena na 470 kn. e sad tko je tu lud!?