Mi smo se odlučili za Bruno.
Prezime je sa B, pa će biti BB.
Printable View
Mi smo se odlučili za Bruno.
Prezime je sa B, pa će biti BB.
Mi smo se odlučili za Samuel....malo kome se sviđa,ali nama je super :-)
Bruno mi se svida, Samuel bas i nije moj đir, ali bitno da je vama super.
A Šta nije trebao bit Luka? Meni je i Bruno super.
Ja sam trudna 3mj i 2t. i jos neznam jel curica ili decko ali u svakom slucaju ako je decko zvat ce se Lukas a ako je curica Neli ili Nikol... Ne patim bas na klasicna imena dosadna su mi a i skuzila sam da ces puno lakse naci lijepo ime za curicu nego za decka jer ako nisu pre obicna onda su pre cudna, bas steta :zbunj:
Lukas mi je najljepse btw.
Bolje Lukas nego Luka... Bolje Mark nego Marko. Ima puno Luka u vrtiću u kojem radim... pa ih djeca međusobno zovu Veliki i Mali Luka... a oni to ne vole baš :(
I ja preferiram rijetka imena...
Prekrasna su mi Noa, Ivano, Adriano, Andro, Frano, Marino, Borna od češćih...
Od rjeđih Tomas, Noel, Liam, Ian, Mark, Andrian, Simon, Dante, Maks, Matias.
Od najrjeđih Vigo i tako će se zvati moj sin ako ga budem imala :)
Meni se sviđaju : Noa, Lukas, Jakov, David, Matijas, Matej, Vito, Roko i Petar
Izak
Filip, Goran, Bojan
Pretpostavljam da bi Denver bilo previše strano.
:)
Naš je Edo,moj je birao. Kad mi je predložio,jedan dan sam si gruntala i nakon toga mi više nije mogao biti niko drugi do Edo :heart:
Mislim da smo mi konačno odlučili za Petar. Kod nas je specifična situacija jer pokušavamo naći ime koje neće izazivati čuđenje ni u Srbiji (odakle sam ja), niti u Hrvatskoj (odakle je muž), a da bude prihvatljivo i za Norvešku (gde živimo ). Meni su na listi bili Petar, Pavle i Marko, pa je muž izabrao prvo. Ne izgovara se potpuno isto na norveškom (morali bismo dodati još jedno t da bismo to postigli), ali bože moj...ni prezime mu sa dva ć svakako neće izgovarati kao na našem jeziku ☺.
Žužy, Edo od Edin ili baš Edo?
vojvodjanka,baš Edo.
Lijepo Petar:-)
Moj sincic navija da braco, ako bude braco, bude Leo. Sve mi se vise svidja :)
Istina! Prijatelj mog sina se tako zove, ali ne mogu se sjetiti ni jednog djeteta mlađeg od 10 godina s tim imenom. Evo, Stipe se još i nađe jer Dalmatinci drže do svog nasljeđa, ali Stjepana ima malo.
Iz moje obiteljske baštine bila bi hrpa Ivana, Josipa, pa onda Tomo, Leopold, Petar, Pavel i Franjo. S muževe strane pola ih je istih, a nađe se i austrijskih: Maks, Elmer, Walter...pa su tako i naša djeca dobila imena koja ne strše uz germansko prezime ni na hrvatskom ni na njemačkom. Nisu rijetka (stariji ima hrpu imenjaka, mlađi ne baš ali njegovo je ime svima poznato iz lektire, pa su ga uvijek pitali gdje su mu detektivi :mrgreen:).
Moj se tak zove ima slučajno još 3 naselju
, jedan njegovo godište, ima velke šanse da će skupa i u razred
Baš mi danas priča kak ne bi prodal ime jer se svima starijiima sviđa, i usput me pita dal bi ja svoje ime prodala?
I puno ljepše se od lukasa, noe(neki i s čudnom kombinacijom slova)
I ja sam sinu namjeravala dati ime Stjepan, ali nemam sina.
Moj muž je Stjepan kao i njegov otac i moj djed i ujak :-)
No, mom mužu se sviđalo Vedran.
Tanči tak mi se zove najstariji
Usput ja nisam htjela da se djeca zovu po bilo kom iz familije, da jesam onda bi najstariji bio najvjerovatnije Josip,to je krsno muževo, pa deda, pradeda.... svi se tak zvali
Kod mene je obiteljsko Ivan, Franjo Dragutin
Ja znam jednog Stjepana od 3 godine. Nije tako rijetko.
Nije uopće rijetko.
Ali Alojz je.
Ne znam ni jednog da je mlađi od 50+
Alojz ili Alojzije?
Alojzija znam preko nekoliko svi mlađi od 50, a ženska inačica je česta u našoj familiji, ali su sad sve prek 50+
ajme, Alojzije me odmah podsjeti na jedan prost vic :škartoc: