Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3111

Tema: Imena za decke (5)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Mi smo nekako više imali ideja za ime za curicu a za dečka uopće ne i sad evo izgleda da stiže dečko a ideja nigdje, ne želimo neko često ime tipa Ivan, Marko, Stjepan i sl. a s obzirom da radim s djecom i da ih je puno sad Noa, Ian, Vito, Vid, Adrian ne bi ni to... hehe

Trenutno smo na Liam i Lucas, prezime nam je isto na L pa lijepo zvuči, nisu dugačka imena i opet nisu česta. Kako se vama čine?

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj *Butterfly* prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo nekako više imali ideja za ime za curicu a za dečka uopće ne i sad evo izgleda da stiže dečko a ideja nigdje, ne želimo neko često ime tipa Ivan, Marko, Stjepan i sl. a s obzirom da radim s djecom i da ih je puno sad Noa, Ian, Vito, Vid, Adrian ne bi ni to... hehe

Trenutno smo na Liam i Lucas, prezime nam je isto na L pa lijepo zvuči, nisu dugačka imena i opet nisu česta. Kako se vama čine?
    Ajme obaaaa!!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj *Butterfly* prvotno napisa Vidi poruku
    ne želimo neko često ime tipa Ivan, Marko, Stjepan i sl. a s obzirom da radim s djecom i da ih je puno sad Noa, Ian, Vito, Vid, Adrian ne bi ni to... hehe
    Koliko djece poznaješ koja se zovu Stjepan? To je često ime među starijima od 50. Među današnjom djecom iznimno je rijetko.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko djece poznaješ koja se zovu Stjepan? To je često ime među starijima od 50. Među današnjom djecom iznimno je rijetko.
    Istina! Prijatelj mog sina se tako zove, ali ne mogu se sjetiti ni jednog djeteta mlađeg od 10 godina s tim imenom. Evo, Stipe se još i nađe jer Dalmatinci drže do svog nasljeđa, ali Stjepana ima malo.

Iz moje obiteljske baštine bila bi hrpa Ivana, Josipa, pa onda Tomo, Leopold, Petar, Pavel i Franjo. S muževe strane pola ih je istih, a nađe se i austrijskih: Maks, Elmer, Walter...pa su tako i naša djeca dobila imena koja ne strše uz germansko prezime ni na hrvatskom ni na njemačkom. Nisu rijetka (stariji ima hrpu imenjaka, mlađi ne baš ali njegovo je ime svima poznato iz lektire, pa su ga uvijek pitali gdje su mu detektivi ).

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa Vidi poruku
    Moj se tak zove ima slučajno još 3 naselju
    , jedan njegovo godište, ima velke šanse da će skupa i u razred
    Baš mi danas priča kak ne bi prodal ime jer se svima starijiima sviđa, i usput me pita dal bi ja svoje ime prodala?

I puno ljepše se od lukasa, noe(neki i s čudnom kombinacijom slova)

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Moj se tak zove ima slučajno još 3 naselju
    , jedan njegovo godište, ima velke šanse da će skupa i u razred
    Baš mi danas priča kak ne bi prodal ime jer se svima starijiima sviđa, i usput me pita dal bi ja svoje ime prodala?

I puno ljepše se od lukasa, noe(neki i s čudnom kombinacijom slova)
    E, svaka čast!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    E, svaka čast!
    I tak bili mi na jednom turniru, i velim mom da se smiri, a smiri se klinac pored njega istog imena i cca istih godina, mjesec sim tam

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •