Pčelice2009 i ketyy sretno u MB i javljajte nam se. Zelim vam sve najbolje i drzim fige za obje!:heart:
Printable View
Pčelice2009 i ketyy sretno u MB i javljajte nam se. Zelim vam sve najbolje i drzim fige za obje!:heart:
sandric vidim u potpisu da si u 5 mjesecu u Mb jesi dobila protokol?
Sandric i tvoj Mb se bliži , draga moja od srca ti želim puno sreće da nam se vratiš sa bebicom u buši.
Pčelica i ketty vama cure držim fige do neba, ne brinite se u pravim ste rukama, u našoj grupi od punkcije od 9 žena 7 ih trudno, zato glavu gore cure Veljko čuda čini. SRETNO!!!!!!!!!
Rozalija... čestitke, sad sam tek vidjela da si u plusu :) naravno i drugim trudnicama bravo curke.
Sve si nešto mislim da ću i ja na kraju završiti u Mariboru, naravno kad skupim lovu... ova hrvatska anemija me ubija... kao, vrijeme ide i nitko nema vremena a kad ti trebaju nešto napraviti na ruku, a, ne, žao mi je, idi po uputnicu pa se naručuj, pa čekaj red pa dođi sa nalazima... ajme izluđuje me sve to :(
Rozalija, da ovu fenomenalnu mariborsku statistiku posaljemo Milinovicu, on bi rekao da je to laz :-(
Bravo, bravo i jos jednom bravo za prekrasnu mariborsku ekipu koja ce uvijek imate jako posebno mjesto u mojem srcu zbog njihove strucnosti i ljudskosti :heart:
Evo jutros estradiol 59, sestra jasna rekla da u petak ponovim estradiol jer nisam još prokrvarila, i onda najvjerovatnije u petak krećem sa po dvije ampule gonala, 19.03 u maribor na prvu folikulometriju, nadam se da će sve biti dobro, joj tako sam se nasekirala zbog ciste i ovog estradiola
Cure, brojim sitno do prvog UZV-a na 3. dan ciklusa kojeg moram obaviti u bolnici, a tamo još nisam bila (samo u ambulanti u Novoj Vasi), pa me zanima gdje i kome se moram javiti kada dođem tamo? Sestra Jasna je rekla da dođemo u bilo koje vrijeme od 9 do 13h.
Marnie znaš li kamo je shoping centar europark? jer je bolnica odmah preko ceste od europarka ne može se falit....i kada se uđe u okrug bolnice odmah se nalazi tabela s popisima zgrada kamo je šta...zgrada ispred te tabele je tamo gdje ideš to ti je na samom ulazu ne možeš falit i u podrumu te zgrade je sestra jasna. Bila sam neki dan i bez problema smo sve našli!
Ovako,ja sam trenutno na decapeptylu još od 22.2 + gonali od 7.3......decapeptyla imam još 4 kom za iskoristit.....jel ću morat kupovat još....ili je to -to,u vezi njih.....kakva su vaša iskustva....
Mali Mimi, super je ako je tako sa endometriomima jer ako ne sve bi se samo vrtilo u krug. Ja sam danas čisto radi nekog svog mira otišla na jedan ultrazvuk od svoje ginekologice i zasad je sve ok, jajnici ipak miruju i nema novih cisti (nadam se da će tako i ostati do prvog uzv u Mb).
Naša Ketyy se javila, ima puno malih folikula (ali ne zna broj), doktor joj je povečao terapiju na tri gonala i odgodio punkciju koja je trebala biti u subotu (kaže da bi to bilo prerano). Zadovoljna je razvojem situacije, doktorom V., smještajem, snježnom mečavom i svime pomalo i samo neka nam ona tako nastavi i bit će sve ok. Ketyy :sing:
Evo i mene iz Mb, put je bio prava avantura ali probili smo se.Uglavnom, dr.V zadovoljan, imam nekih 6,7 jos malecnih folikula, nastavljam sa 4 Menopura pa u petak popodne opet na UZV.
Zvijezdica, po koliko Gonala primas i kad ti je 1.UZV?Stvarno je tesko reci koliko ce ti trebati ali ovo ti nikako nece biti dovoljno.
Sorry, vidim da je Decapeptyl.Mislim da ce ti i njega faliti jer ga primas koliko i Gonale ili Menopure.
Znači i decapeptyl moram koristit do kraja sa gonalima.....Gonale ću morati prikupit ...ali sam mislila da decapeptyle nebudem više koristila......ok...taca70,hvala na odgovoru.....
Drage moje Slovenke :heart: da vas malo povirim i poželim puno puno sreće ~~~~~~~~~~~:-D~~~~~~~:-D~~~~~~:-D~~~~~~~:-D
Cure imam jedno pitanjce za vas. Da li u Mariboru insistiraju na kompletnoj depilaciji dele, jer obzirom da imam neke mladeze to mi je bas nezgodno. U Beogradu mi nisu insistirali samo su trazili da bude podsisano? Hvala vam na odgovorima. Kiss
Nisam još dobila, zvala sam sestru Jasnu i rekla mi je da bi trebala poslati u toku sedmice ( to je bilo prošle sedmice ) ali ja ga još nisam dobila. Kontala sam da je sutra nazovem i provjerim šta je uradila. Ako saznam šta novo javiću. Ili ako neko od cura dobije protokol za maj neka javi.
Hvala ti moja Rozi, nadam se da će biti tako kako si mi poželjela. Ne sumnjam u MB, to se i dokazalo, a ovi rezultati su mi ulili još više snage za dalje. Bliži se moj Maribor, godina proleti za tren, sad neki leptirići igraju u stomaku. Još malo i idem po moju bebicu.Jedva čekaaaaaam!:-D:-D
pčelica 2009,daj mi reci šta su ti rekli za taj iscjedak....meni je menstruacija završila u ponedjeljak,ali još mi se vuče dosta toga iscjedka...smečkastog.....jel to tako smije biti...ja sam isto na decapeptylima i gonalima već 5 dana....Nemam baš nekakvih jakih nuspojava...ponekad me zna malo štrecnut u jajnicima,i oko trbuha,ali ništa strašno,zanemarivo..... Ne znam jel je tko imao od vas kakvih nuspojava....
Za iscjedak mi je rekao da je to normalno.Ništa se ne brini
Sandric ja imam protokol za 5 mjesec, zato sam te i pitala za njega da vidim da li imamo isti....ja sam već na kontracepciji i biti ću 2 ciklusa
može li mi bilo tko reči kolko košta postupak u Mariboru
Strike je u 12 mjesecu platila oko 1800 eura (postupak+zamrzavanje blastica) + posebno 3 uzv (svaki je 50-80 eurai plača se nakon uzv-a). Cjene se računaju u bodovima a bodovi se mjenjaju pa je svako malo drukčija cjena, ali računaj si sa zamrzavanjem i svime max. 2400 eura. Ljekovi nisu u cijeni! Sretno, nadam se da sam pomogla i da nisu poskupili poslje nove godine...
Cure imam jedno pitanjce za vas. Da li u Mariboru insistiraju na kompletnoj depilaciji dole, jer obzirom da imam neke mladeze to mi je bas nezgodno. U Beogradu mi nisu insistirali samo su trazili da bude "podsisano"? Hvala vam na odgovorima. Kiss
Ok ,hvala pčelica 2009.....već sam mislila da je to neki problem......
ako sam dobro skužila 2.500,00 + lijekovi
Hey cure:-D
Evo napokon i ja,jedva sam se docepala interneta, hotel u koje smo odsjeli sluzbeno jos nije otvoren pa trenutno nema interneta...jako sam zadovoljna sa svim,gradom,sestrama,doktorima svi su stvarno dobri i uvijek dobre volje iako ne znam odakle im snage koliko parova ima.Bila sam na pregledu kod dr Vlaisavljevica,povecao mi je dozu,rekao je da folikula ima,ali da su mali i da ne zna hoce li punkcija biti u nedilju ili ponediljak,tako da vam javim kad budem znala koji dan.Puno puno vas pozdravljam i mislim na vas...veliki pozz iz Maribora
Drzite se cure,stvarno je sve lakse kad dodete ovdje:heart::heart::heart:
ketyy sretno, tako mi je drago kada se ovako javljate sve sa pozitivnim iskustvom, jer i ja sam uskoro tamo za 7 dana. evo upravo sam dobila pozitivan odgovor iz maribora, danas mi je drudi dan ciklusa, ponovila sam jutros estradiol kako mi je rekla sestra Jasna i smanjio se sa 59 na 38 i upravo krećem sa gonalima po dva sam dobila uputu da primama!
Ima li iko da je u petak sljedeći na kontroli u Mb?
Baš sam pogledala cijene za Maribor 2010 su iste kao i lani, nadam se da će i ostati tako ipak je kriza, Gizmos ja računam kako će nas taj postupak doći oko 2000 E, Rozalija je nedavno bila i platili su sve (imali i blastice samo bez zamrzavanja) 1800E, samo mene strah da će me puno izaći lijekovi.
Cure koje su morale po 3,4 ampula na dan koliko su vas došli lijekovi?
Ja si kupila FOLIC plus (folnu kiselinu)....Jel smijem to piti,nadam se da to ništa nemože štetit uz te silne hormone...pošto se pije baš u trudnoći...i prije trudnoće,tko planira....Jel je tko možda uzimao?
Ma ja ga još nisam dobila, danas od ludnice u kancel. nisam stigla zvati MB. Super što si mi javila pa ću u ponedeljak leći na telefon. Čim dobijem šaljem ti da pogledaš. Moja zadnja menstr. je 12.02. a pošto su ciklusi na 35 do 38 dana onda se nadam da će protokol stići do tada.
Cure, molim vas kratku informaciju: gdje se pika Decapeptil i pod kojim kutem? I u koe doba dana je najbolje? Hvala
Ketyy ima puno malih folikula i nekoliko većih od 14,15,16 i jedan od 19 pa je zanima da li je to ok za 13 dan. Danas će dobiti štopericu a sutra predviđena punkcija u 6.30. Zanima je i kada bi trebala vaditi estradiol jer joj ništa doktorica nije rekla i da li ga uopće vade svima prije punkcije? Molim odgovor od nekog ako zna-ili mišljenje...
Ispravak-punkcija u ponedeljak u 6:30 h!
Gizmos, i ja sam jutros bila u Mb na UZV, vjerojatno sam vidjela ketty ali ne znamo se i bilo nas je puno.Kod mene je stanje slicno, samo je vodeci folikul 22mm, 3 po nekih 15,16mm i par manjih ali sam jos jutros primila 4 Menopura i sutra moram opet na UZV a stoperica vjerojatno sutra uvecer.Bila nam je ista dr. pa je ocito nekako procijenila da je to ok za ketty.Ni meni nisu trazili estradiol a vjerujem da niti nece.
acitam...decapeptyl si ja dajem u trbuh,jedno 2 prsta ispod pupka,lijevo ili desno...mjenjaš....a pikam ga i pod 45 i pod 90 stupnjeva...otprilike,probaj...kak tebi više paše...meni je sestra Jasna objasnila da primim injekciju onom rukom kojom pišem,kao da dršžiš olovku,prema sebi i tako si ga daš...nije uopće problem....sretno...
go, go, go Pcelice i Taco :-))