Cure sto je sa osijek i boxicom???
Printable View
Cure sto je sa osijek i boxicom???
roza je, M ce dobiti bracu ili seku! nemos virovat! :-)
vauu koja navala lipih vijesti :-D!
Bambus ma vidiš da je sve ok i tako će ostati do kraja, tako ste blizu!
Roza joj mogu mislit kako guštate, stvarno mora da je divan prizor, osim one ciste, nek prođe brzo!!I kaad se vidimo?velika pusa Špiri!
mislim da svaka od nas je u najtežim trenucima čula svakakve stvari, što od doktora što od ljudi oko nas..i žalosno je što tako malo fali za dobru riječ, i za nekog utješit, pogotovo majku koja je izgubila dijete, prestrašno je što ljudi sve sebi dozvoljavaju i misle da mogu reći, jer te njihove riječi ostanu urezane za cijeli život!Meni je sestra u bolnici dok sam rađala J prigovorila da zašto sam uzela epiduralnu jer mora ipak malo boliti??!?sram ih svih mora biti..
Jel se neko čuo sa Boxicom i Osijek??
Tibi evo da ti i tu čestitam rođendan!Imaš pusu od mene veliku ka kuća :*
Bzara i Nia :heart:
Tibi Super BETA :klap: :-D Za rođendan želim da ti se ostavre sve želje ~~~~:heart::heart:
Bzara :love2:
a72, hvala draga na svim savjetima! tips&tricks od vas iskusnijih mama su nam uvijek dobrodošli! volim pročitati savjete tu na forumu! tako sam otkrila i pilates loptu za grčiće i uspavljivanje! spašava nas kad krenu!
ja se još uvijek nisam odlučila što da nabavim maramu, sling... ? ako imate kakav savjet rado poslušam! :yes:
pusa velika tebi i tvom velikom sinčiću!
Rozice, ajme pa što te uhvatilo na nozi!
joj sva sam se rastopila na opis kako se Špiro igra s Rozom! :zaljubljen: Koko toliko voli Niu, samo gleda kako bi legao što bliže njoj! a kad dođe iz šetnje ako nas dvije ostanemo kod kuće onda prvo dođe provjeriti gdje je ona! kad ju dojim, onda legne pored nas i samo ju gleda, ali tako lijepo da se ja topim! :zaljubljen:
pusa našem prijatelju Špireku!
Choco :love2:
bambus, ajme prekrasnih li vijesti! :klap: čestitam ti draga od srca na malom nećaku ili nećakinji! i odlično za nalaze!
još malo draga i tvoje malo zlato ti stiže!
svima veeeeelika pusa!
i naravno zaboravih,
šaljem hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za osijek i boxicu! :heart:
Tibi, sve najbolje
:-D:-D
Osijek i boxica, mislimo na vas~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
hvala drage moje :kiss:
ja sam se danas čula sa boxicom kod nje je nepromijenjeno, još je na tokolizi, a osijek je sada na tableticama i nema kontrakcija. Cure drage milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što duže ostanete 2u1 :heart:
bambus jako su me razveselile tvoje vijesti :zaljubljen:, bit će bebica u obitelji
Tibizaista prekrasno!sretan rođendan!
bzarameni je Marija bila ista Klara,rukicu sam joj uzela i isti prstici. kad gledam Klarine slike kad se rodila jako mi je tesko jer su jako slicne. I nije mi zao sto sam je vidjela, vidio je i mm , pa zajedno razgovaramo tko je sta primjetio. To mi je drago.
Cure drzite se....
Danas mi je jedna prijateljica rodila, curicu i dragomi je zbog nje, ali sam i jako lose. Jos ova kisa...a Klarica, hrabra cura kad smo joj rekli da joj je prija dobila seku nasmijala se ali suznih ociju. Rekla je neki dan da mi nece spominjat bebu da ne budem tuzna. Srce moje! Ali meni nije tesko o tom s njom razg. Treba dijete i pitati.
Eto opet ja na siroko...
02.04.2005.Klara
20.05.2010.Marijaangel
cure, samo da vam javim vijesti od ane80...mali martin više nije u inkubatoru, već u svom toplom krevetiću:klap:
:-D:-D bravo za martina!!! samo tako naprid!
boxica i osijek~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
joj ne znam odakle bi prije počela kad ste toliko toga napisale???!!!
tibi, ljube šta da ti kažem, cili dan mislim na tebe, nismo imali struje i nikako nisam mogla do kompa :
najljepši i najsretniji rođendan ti želim :-*:-*:-*:-*:-* , da imam 3133 smajlića sve bi ih stavila da te izljube umjesto mene.... ( i naravno osvrt na ß, svašta mi pada na pamet : npr. da se 1 js razdvojila i nastalo 3 ili čak 4 zametka ??? može li se to dogoditi ? popodne na tv-u gledam john&kate+8, oni su dobili 1. put dvojčeke, a drugi put 6-orke od 3 oplođene js koje su se razdvojile i nastala 3 para jednojajčanih blizanaca)
bambus super za nalaze i za prinovu u obitelji, moje cure uopće nemaju ni bratiće ni sestrične, baš bez veze....
klarita moje cure su isto prestale pitati za bebu, prije su stalno navaljivale kad ćemo, kad ćemo, a sad i kad spomenu vidim da se sustežu
osijek i boxica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
martin ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
puno pusa nii, špiri, zeidu i maliku
- baš bi nam bilo zgodno svima skupa na kavi..........
ma bravo za malog borca Martina!!! :-D
Mandy, baš sam ja danas o tome razmišljala! ja se stvarno nadam da ćemo iduće proljeće napraviti jedno okupljanje! :klap:
klarita, draga samo ti nama piši! :love:
meni je strašno žao što nisam vidjela svoju dječicu! kad smo pokopali Zaru, ja nisam mogla ići jer sam bila jako slaba! iako je to nešto najgore što smo morali proći, danas mi je drago što imam mjesto gdje mogu otići odnijeti cvijeće, zapaliti svijeću! danas kad se sjetim mm kad se vratio kući sa sprovoda, nikada ga nisam vidjela tako shrvanog... :cry:
danas imamo 2 mala anđelčića koji nas čuvaju i paze, i to nam nitko ne može oduzeti, kao ni sve one mjesece dok smo bili jedno... :heart:
ajme cure ja danas zbog ovih vasih postova samo placem li ga placem zbog nekih od srece a zbog nekih od tuge!! :cry:
Naivna sam mozda al ja se uvijek drzim onoga da nam kad tad svima napokon zasja sunce pa eto tako vjerujem da ce i svim tuznicama kojima saljem veliku pusu :love2:
OT: ne sjecam se kad su me zadnji put bas ovoliko prale emocije, inace me poprilicno tesko bas rasplakati al zadnjih par dana cvilim i bez razloga!
toliko toga ste ispisale.....a samo sam bila jedan dan na poslu. :mrgreen: Puno, puno divnih vijesti. Puno pusa svima koliko god vas ima!!!!!!!!!!!!!:-*:-*:-*:-*
i ja evo gledam,jedan dan pun dobrih vijesti!
tibi tako mi je drago zbog tebe i najsretniji rođendan ti želim!btw danas je rođendan mom nećaku i jednoj jako dragoj kolegici,baš jedan lijepi dan.
bzara...ma prestrašno mi je to čitati...ne mogu zamisliti kako bih ja preživjela tako nešto...ne znam da li ste gledali na tv-u tamo pred koji tjedan,jedna majka je rodila dijete,umrlo je,nije se mogla odvojiti od njega i dijete je živnulo nakon sat vremena-čudo! Mislim da se meni takva tragedije dogodila da isto tako ne bih mogla pustiti svoje dijete..a da mi je još netko bacio takav komentar....???...užas...radim u zdravstvu i stvarno kolegica ima svakakvih.
klarita i moja malena je pitala za bebu kad smo izgubili.Nevjerovatno mi je bilo što je tako bila mala,imala je 2g jedva i tako je zapamtila.Već je bilo dosta i prošlo kad je ona samo jedan dan prišla meni,podragala trbuh i pitala di je beba mala.Totalno me slomilo,još smo bili u gostima i jeeeeeedva sam se suzdržala da ne briznem u plač.Kad sam ostala trudna sa Karlom ništa joj nisam govorila,samo je jedan dan došla k meni,već se vidio trbuh,podragala bušu i pitala jel sad to njena beba opet unutra. Posebna su ta dječica,zaista...
što ima sa boxicom i osijek?
Meni kasni M 2 dana i sve ima osjećaj kao da ću dobiti,a opet ne dolazi.Baš sam jako nervozna zbog toga,i ne želim nikoga uvrijediti ii zazvučati nezahvalno kada kažem da sad stvarno ne želim da mi se desi.Držite fige da dbijem!
Puse svima!
Tibi draga, sve najbolje ti zelim za tvoj rodjendan, ljepsi poklon nisi mogla dobiti :-D
I bravo za malog Martina, pravi mali borac :heart:
osijek i boxica, mislimo na vas :love2:
A nasim bebicama i svim mamicama saljem :*
sandra23 želim ti da je dobiješ
i svima drugima da je ne dobiju!!!!!!!
:mrgreen:
Pusa!!!!
Tibi sretan rodjendan. Najljepsi poklon koji si mogla zamisliti.
Od srca zelim skolsku trudnocu sa tvojim bebicama. A tvoje andjelice ce vas cuvati.
hvala drage moje na čestitkama i lijepim riječima :heart:
jedva čekam uzv za tjedan dana da vidimo na čemu smo
puse svima :kiss:
Meni danas stigla vještica... točna ko sat :(
Nis, ovaj mjesec smo falili... Mozda iduci... a tko zna
tibi :love:
Joj koliko divnih vjesti,neznam odakle početi.Krenut ću nekakvim redom iz glave.Pošto su mi stalno u mislima boxica i osjek njima samo velike vibre šaljemo,kao i jedan veliki topli zagrljaj.
Tibi sretan rokas.Kako ti se sve divno posložilo,ma jednostavno je moralo.Ima nešto u onoj izreci poslije kiše zasja sunce.Ostale cure da ne nabrajam kako nebi neku izostavila puno vas pozdravljam i šaljem vam jedan veliki iskreni zagrljaj.Vi ste mi nadahnuća koja me guraju naprijed.A malim bebačama pogotovo malom borcu Martinu,uf kad se tog perioda sjetim muka mi je zato znam koliko puno znači dolazak u taj topli krevetić,njemu veeeeeelike,velllike vibre da što prije dođe u toplinu svog doma,a ostalim bebicama da
ih samo prati sreća u životu tjsamo zdravlje i ništa više.Ostalo sve se može.Ma da prestanem sa patetikama,zato cure moje šaljem vam puno puno poljubaca.I da voljela bih vas uskoro i upoznat pa tako jedno druženje bi stvarno dobro došlo.
i ja bi bas volila kad bi se uspile kako tako skupit da se vidimo. bila bi to jedna maratonska kavica. :yes:
tibi draga ja sam uvjerena da su kod tebe najmanje dvi mrvice. jedva cekam tvoj uz da se uvjerimo. nadam se da cu ga ja docekati jos 2u1....
bebebeba i madny zelim vam da vam je ovo zadnji misec da ste dobile M . al ono bas zadnji.
sandra kako je kod tebe, dali je tvoja stigla?
bambus nisam još dobila...:|
sandra23, pa mozda ti ciklus jos nije stabilan, ipak si nedavno rodila, ja ne ocekujem jos ni da dobijem ... sa prvim djetetom prva m. poslije 7 mjeseci. Ne znam dojis li Karla?
ajme dobila mengu nakon 7 mjeseci... joj... a ja dobila nakon mjesec dana.... i to u dan tocno!!
sandra opusti se :kiss: (ionako sad ništa ne možeš) ; ja sam dobila uredno nakon 6 mj dojenja i s jednom i s drugom i od tada redovito svaki mjesec; tebi želim da bude onako kako ti želiš, a i ako ne bude ti ćeš se odlično snaći :yes: ; veeelika pusa Karlu medenjaku
bambus hvala ti na lijepim željama :kiss: , treba popunjavati vlakić- kako jedna iskoči, druga mora uskočiti :klap:
tibi trudnice naša, je li te TM pazi i mazi i udovoljava svim tvojim željicama:naklon: ? a ti ležiš i odmaraš ?
bebabeba Gabi ti je predivna
pusa svima , a posebno boxici i osijek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mandy nadam se da si nam ti slijedeća trudnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
MM me lijepo pazi i mazi, jedino što ne ležim i odmaram, već idem na posao. Malo mi teže pada to putovanje po javnom prijevozu od 45 minuta, pogotovo što uglavnom nema mjesta za sjesti, ali za sada ide nekako. Još uvijek nisam došla do svog doktora koji će mi dati preporuku za dalje. S jedne strane mi je dobro ići na posao, i zbog plaće i brže mi prođe dan, a s druge strane me je strah da se ne isforsiram, tako da jedva čekam idući četvrtak kad ću znati što i kako dalje. Po cijele dane mi je mučno u želucu i stalno sam umorna. Budim se u cik zore i ne mogu više zaspati... Ali proći će i to, samo da ovaj put bude sve ok...
bambus kako si nam ti danas?
sandra slažem se sa mandy, kako god okreneš bit će dobro :heart:
osijek i boxica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima šaljem velike puse :kiss:
tibi draga, ajde izdrzi radit jos ovih par dana.pa ces onda lipo odma otvorit bolovanje....i bit doma do daljnjega. nek ti doktor odma otvori bolovanje, mislim da nema smisla da se svaki dan guzvas do posla s posla.lipse je bit doma.a ta muka u zelucu i umor su sasvim normalni s obzirom na tvoje stanje, ne brini se, bit ce to sve odlicno! :*
sandra nadam se da ti je stigla!
osijek i boxica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
a ja sam cila....ma neznam sta bi vam rekla.... toliki mi je pritisak i svako malo imam osjecaj kao da cu dobti mengu...nocas nisam dvi ure u komadu spavala... pa me tako strah, samo da sve zavrsi dobro. nije mene strah poroda, nego me strah hoce li to sve zavrsit kako triba. neznam zasto, al tako se neki nemir uvuka u mene.Ivan se javlja, je doduse da se malko umirio s ozbzirom kako je prije lupa, al javi se on svojoj mami, da je znam da je sve dobro....
Ivan se umirio jer nema vise mjesta kao prije, ipak je to vec pravi momak :heart:
Sve ce proci u savrsenom redu, jednostavno znam :love2:
Tibi, samo polako, ako osjetis da ti je tesko nemoj cekati sljedeci tjedan, radije ostani doma :*
osijek i boxica ~~~~~~~~~~~~ :heart:
i :* svima ostalima
Tibi znam da ti je teško putovati, zato prvom prilikom uzmi bolovanje i ostani doma da možeš uživati u trudnoći :zaljubljen:
Bambus taj strah je sasvim normalan, jer već ste tako blizu i Ivan će brzo doći svojoj mami i tati u zagrljaj :heart: ma sve će biti super vidit ćeš!!
Sandra evo cure su već sve rekle :-)
puse svima :*
Tibi draga, samo polako! razumijem te potpuno puno je lakše kad možeš misli usmjeriti negdje drugdje! ali ipak ti živiš u zg, gužve, tramvaji, pa će sad biti sve hladnije, kišovito! ipak bi bilo ljepše da zimu provedeš kod kuće, u toplom, pa malo šetnja s mužem i Leicom po gradu... i tako za čas stigne proljeće i s njim mali smotuljak! :zaljubljen:
bambus, ne brini to je sve normalno! potpuno te razumijem, i meni je tako bilo! nije me ni najmanje bilo strah poroda, već samo da nešto ne krene krivo sad kad sam došla do kraja! zato draga samo pozitivno, psiha čuda čini! još malo i držati ćeš svoje malo zlato u rukama! :zaljubljen:
mandy draga od srca ti želim da si nam ti iduća!
Sandra draga naša ~~~~~~~~~~~~~~ da M dođe! a ako slučajno ne dođe slažem se s Mandy, ti ćeš se odlično snaći! :love:
pusa Karlu!
Marsupilami, Bebabeba, sunce malo, a72 i svima ostalima veeeeelika pusa od mene i Niuške!
hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za našu Boxicu i osijek! :heart:
bzara super ti je ova nova slika u avataru! nia je premedena! prekrasna je! :zaljubljen:
ima li kakvih novosti od osijek i boxice? nek one nama samo budu strpljive i hrabre.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da jos dugo ostanu 2u1 :*
visnja kakvi su vasi planovi? dali se mozemo potajno nadati i tvome + ? :-)
i meni je jasno da je ovaj moj osjecaj savim normalan nakon svega, al eto kad je to jace i od mene same. pa si nastojim okupirati misli, igram igrice na fb, gledam filmove(mada nisam bas neki tip za filmove),pa dok ima sunca izadem malko vani...ali podsvjest svoje radi... uff i taj strah... al virujem da ce ipak bit sve dobro....
bzara ajme ova tvoja ljepotica u avataru je premedena :zaljubljen:
cure da vam javim da su osijek danas pustili domeka jeeeeeeee :-D
a što se posla tiče, budem vidjela idući tjedan što će mi doktor reći, a nakon toga me čeka i razgovor sa šefom :roll:, a nisam baš sigurna da će se razveseliti zbog mene i situacije da će prije ili kasnije morati tražiti zamjenu za mene...
Bravo za Osijek!!!!!!! :-D
bzara - Ajme Nia je premedena, joooj!!!!!! :love:
Tibi -Jedno po jedno draga, ne opterecuj se unaprijed, za sad se samo veseli (skupa s nama hehe) tvom pregledu!!! :love:
Velika pusa svim curicama, curama, zenskama, deckicima, deckima i ostalima od nas :) :)
btw bambusice bolje da ti ne pricam kake sam ja imala paranoje i osjecaje pred kraj trudnoce... ma strava a u biti svi do jednog sasvim normalni, i na kraju je sve bilo SAVRŠENO! Negdje tamo na Pričama s poroda je i moja prica pa si procitaj ako oces :)