Stranica 50 od 63 PrviPrvi ... 40484950515260 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,451 do 2,500 od 3131

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 3

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

optimistična i bublica imam najboljeg prijatelja,koji je stvarno drag i bio tu uz mene i mm sa svojom obitelji kad smo izgubili drugu trudnoću,pa je izjavio jednom da idem na treće jer treća sreća,ja sam rekla da Karlo je moja treća sreća, a on meni da on ono prije ne broji jer nije živo rođeno i nema ga tu.Ja sam njemu rekla da se njemu desilo drugačije bi brojao i čovjek se ispričao shvativši što je rekao.Što sam htjela reći-ljudi jednostavno nekad ne misle,ne znači nužno nešto zlonamjerno.
    tibi imam kolegicu koja se bori s neplodonošću i dobre smo si ali kad sam ostala trudna i kad sam rodila,osobito Karla sad, ona se dugo nije javljala i dugo nije dolazila.Skroz ju razumijem,nisam uopće zamjerila i tako nešto sam i očekivala.Teško ljudima pada kada ne mogu imati nešto što drugima prirodno dolazi i nešto na što većina dobije pravo samim rođenjem.Tako da ne zamjeri kolegici,već bude ona došla k sebi,ako ne pusti ju.Kao što cure sve rekoše,nismo svi isti.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Joj Tibi baš si me i to ono od srca obradovala.Želim ti do kraja onu pravu školsku trudnoću.Zanemari sve ljude oko sebe,znaš ono na jedno uđe a na drugo izađe.Moj ti je savjet
    okruži se samo onim ljudima koji te čine srećnom.Uvijek je bilo i bit će zlih ljudi i komentara.Ma ustvari imaš nas tu,zar ti mi nismo dovoljni?šala mala naravno.
    Boxica,Osjek drž te se cure drage,vibram da do kraja prođe sve školski
    Ostale cure imate velike pozdrave i zagrljaje

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Cure moje draga ja vam moram ispricat sto mi se jutros dogodilo... tako sam.... neznam... ljuta, povrjeđena, ma koma!!

Bila sam s malenom u trgovini i sretnemo jednu maminu prijateljicu koja se nakon 4 godine vratila iz Amerike, i sad pricamo lalala i ona me pita: "A to ti je od brata curica"
    JA: "Ne, moja je!" (sva ponosna, naravno"
    ONA: Moooolim??? Pa koliko ti godina imaš?
    JA: 22
    ONA: I imas vec dijete?? Pa sto ti je bilo?? Sa 22 godine?!?! Pa ti si si totalno unistila zivot i mladost, kako si to mogla dopustiti???
    JA: Meni je bas lijepo, zapravo, ja i muz planiramo drugu bebu.
    ONA: Vi niste normalni!! Pa sta vam nije i to jedno previse?? Ili mozda kad ste si vec unistili zivot ocete to do kraja zeznuti?? Pa koga ce vam vraga djeca?? Umjesto da uzivate u zivotu vi se bakcete s djecom! Stvarno neznam kuda ide ovaj svijet..

a ja?? Pogledala ju s gađenjem, rekla joj u facu "FUJ" i otišla. Nisam agresivka ali boga mi moga prvi put u zivotu mi je doslo da nekoga zasarafim preko face svom snagom!!
    Sad se osjecam tako jadno da vam to uopce nemogu opisati

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Uh, nemam šta reć nego mamma mia LUDE ŽENE!

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Bebabeba dobro si rekla, baš je FUJ i ništa više od toga, ljudska glupost stvarno nema granica, ma grozno i gotovo, ufff teško je ostati na takve stvari mrtav hladan i zanemariti to
    Tibi
    Bzara velika pusa tebi i ljepotici!
    Sandra

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ma totalno sam pukla majke mi!!! Uffffff nemogu se smirit uopce!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

BebaBeba pusti budale, ne znam kako drugačije da se izrazim. Uživaj u ovoj svojoj ljepotici i znaj da si sa 22 godine sretnija od večine tvojih vršnjakinja na svijetu, jer imaš to malo blago. Ma uopče se NE obaziri

Bzarice, uh. Ma nek govore što govore, Nia je tu, i to je najvažnije. Matko i Zara su u srcu i nikad ih ništa neče maknuti od tamo, ali kako si rekla, njihova sestrica je sa vama i treba i želi svu vašu pažnju, ako netko ne vjeruje da je to dovoljno da te odvali sa nogu od sreče, ma njihov problem!

Osijek i Boxica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da još dugo budete 2u1

Tibi jučer si me skroz zarazila sa tbf-om Ljubac mrvicama našim, herojima našeg pdf-a!

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

hvala cure... a ja nemogu da ne komentiram kako nije nikakvo cudo da takva vjestica nema ni muza ni djecu! Pa ko bi to htio imati kraj sebe???

Btw Roza... vjeruj mi da smatram da imam SVE u zivotu sto sam ikad trebala i o cem sam ikad sanjala i da, jesam najsretnija i najispunjenija na svijetu!
    Posljednje uređivanje od BebaBeba : 28.09.2010. at 12:18

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

bebabeba mislim da se nema smisla nervirat zbog takvih ljudi niti zbog njihovih izjava. i ja sam se znala sa svakavim ljudima sretati , pa bi dosla doma placuci, i izbacili bi me iz takta i upropastili cili dan. pa sam na samom kraju shvatila da niko tog nije vridan, mislim da su takvi ljudi jadni i isfrustrirani svojim zivotom, pa ne mogu da viruju da neke ljude neke stvari cini sretnim i potpunim. i bas mi je drago sta si sretna i potpuna i sta si ispunja. to tvoje malo sunce, niko ne moze zaminit, pa sta da imas 22 godine, da je bilo sve kako triba i ja bi naseg misica prvog rodila s 23..al eto... samo ti uzivaj u svakom danu sa svojom curicom i nedaj takvim ljudima da ti dan upropaste
    boxica i osijek samo hrabro iz dana u dan. bit ce to sve dobro. nek vi nama jos ostanete 2u1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    tibi jesu se slegli dojmovi? sutra ce biti narodno veselje, zbog pravilnog duplanja bete i zbog tvog rodendana, pa vidis kako se kockice lipo poslazu, da ne mogu bolje. eto vidis, rekla sam ja da cemo mi dogodine pit kavu na moru u drustvu nasih mrvica
    bzara ma nema smisla niti komentirati te izjave od tih "ljudi". samo ti uzivaj u svojoj princezi, a najbolje ti znas kako se osjecas dok je gledas..... normalno je da njih dvoje nikad neces zaboraviti, ali sada imas kome dati svu majcinsku ljubav koja se godinama kupila u tebi

uff, a mene nocas zub bolio...ajme...nikad u zivotu me nije bolio, nikad.nisam znala sta to znaci.pa otisla na hitnu, al samo mi ga malko ocistilo i to je to,... sad samo da ne uhvati ponovo.. a Ivan vam je dobro, evo jos malo guramo 2u1 , al sve mi se nekako teze namistit, pocele su me prepone bolit, onaj iscjedak se nastavio, pa svako malko cirkam, sta je kakve je boje.....u ponediljak nam je opet kontrola, i tako...sad samo cekamo... bas me nekako strah, samo da to sve prode dobro i da nas dvoje napokon dodemo svojoj kuci...bit ce to sve dobro, jel da da hoce?
    pusa svima redom (da vas ne nabrajam)

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Bambus pa normalno da će sve bit u redu ! Stiže nam i Ivan brzoooo
    Osijek i Boxica ..jel netko zna ima kakvih novosti, jeli sve u redu?

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj BebaBeba prvotno napisa Vidi poruku
    hvala cure... a ja nemogu da ne komentiram kako nije nikakvo cudo da takva vjestica nema ni muza ni djecu! Pa ko bi to htio imati kraj sebe???

Btw Roza... vjeruj mi da smatram da imam SVE u zivotu sto sam ikad trebala i o cem sam ikad sanjala i da, jesam najsretnija i najispunjenija na svijetu!

Eto obrazloženja. Amen!!!!!!
    žena ustvari tako izražava svoju vlastitu frustriranost. brižna.......

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ajme ježim sen od takvih ljudi. ja nažalost još uvijek izbjegavam neka mjesta gdje su me ljudi prije viđali zbog uleta i pitanja.A sad počinjem raditi i tako mi je nekakav nemir.Što da im odgovorim kako sam?!Pa reći ću dobro, ali kako sam to najbolje ja znam.
    Meni je jedna dokt u bolnici na porodu rekla(taman jaki trudovi započeli) da moram požuriti jer imam ja sada strano tijelo u sebi?!!!! Ja razumijem da sam i ja bila u opasnosti ali tako nešto reći ženi u toj situaciji.Sramota!Ja onako sva u bolovima sam joj uzvratila da neću!Tako da se ničem više ne čudim.!

Meni će sada par bliskih prijatelj roditi( evo svaki dan) a meni je jako teško otići na babine. tako da razumijem tu tvoju prijateljicu što nije mogla doći.
    Potrudit ću se, ali jako mi je teško osobito ako je curica.

02.04.2005. Klara
    20.05.2010. Marija

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ajme klarita.... Kakva glupača a ne doktorica!! Kako itko dijete moze nazivati "strano tijelo" mislim wtf.....

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Cure evo javljam vam moju betu, ona danas iznosi 3133 . Ovo je iznad svih mojih očekivanja. Nadam se da je to ok. Kažu da se treba poduplati u 48 h, a meni se utrostručila. I naravno sad se opet moram živcirati je li to dobro ili nije. Ajme ajme.... Na uzv sam naručena u idući četvrtak kada bi trebalo i srčeko prokucati.
    klarita nažalost puno nas je čulo neki biser od doktora. Mi smo njima samo broj i ništa više...
    bzara gledala sam jučer sličice tvoje ljepotice, ajme ne mogu je se nagledati, a bogami Roza i onaj tvoj medeni Špiro osvaja na prvu
    ljubim vas sve drage moje

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

3133!!!!!!!!!! nemam rijeci, odlicno!! bravo za male mrvice!! ipak je sad skoro pa sigurno da su dvi

tibi sretan ti rodendan!!!!

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Tibiiiiiii,ma nisi je trebala ni vaditi!
    Divnooooooooo,jos malo i kreci u pohode kupovine...sve duplo
    Sretan rodjendan,sve zelje da se ostvare!

Cmoka ostalim curama,nemam vremena nikako,Malik hoce non-stop da doji,a onda krecu grcevi...

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Tibi WOW!!! Koji rođendanski poklon. Sad polako i sigurno dalje. Navijam za vašu obitelj i šaljem vibrice do kud god treba.

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Tibi, i ja mislim da nisi trebala vaditi vise, samo opterecenje novo, beta ti je super i samo probaj opusteno! (znam, znam sve....ali probaj ) i sretan ti rodjendan, najljepsi do sad , je l' ?

Nia, Malik ~~~~~~~~~~~~~~~~ da sto prije prodju grcici, Zeidu su tek nedavno prosli, sad ima 3,5 mj i drugo dijete, veselo i zadovoljno. Ma i prije je bio, ali kad u momentu napravi grimasu bola, a desavalo se vise puta na dan, to je bilo tesko gledati, i imao je neki tuzan pogled, sad je bas zadovoljna beba

Cure pusa svima !

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Tibi srećo navijam za tvoje male mrvice da im što prije čuješ srca di kucaju

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

pa koja diiiivna beta!!!!
    Tibi draga moja od srca ti želim SRETAN ROĐENDAN! mislim da ljepši poklon nije mogao stići! i nećemo ni trepnuti raspravljati ćemo o pelenama, dojenju, i svim ostalim čarima majčinstva!
    ne mogu ti uopće opisati koliko sam sretna! svaku večer kad zahvalim Bogu na mojoj Niuški pomolim se za tebe, da nam ostaneš trudna i da doneseš na ovaj svijet jedno (a izgleda dva) divno i zdravo djetešce!
    a72, pa Zeid je sada već pravo velika bebuška! grozno je kad ih tako boli a mi im ne možemo puno pomoći! ali evo mi već par večeri uspješno rješavamo grčiće skakanjem na pilates lopti! skroz ju smiri! još sam počela piti jednu mješavinu čajeva i mogu vam reći da od kad pijem Nia puno više prducka, tako da mislim da je i on pomogao! (Choco probaj, možda vam pomogne!)

cure moje, ja još uvijek kad pogledam svoje dijete ne mogu vjerovati da je tu s nama! neku noć sam čak sanjala da sam bila na moru i da su mi je ukrali, ne moram vam ni reći da sam se probudila sva mokra!

svima vam šaljem velike puse, koliko nas ima sigurno ću neku zaboraviti ako krenem nabrajati!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

klarita draga nemam riječi za doktoricu! mislim stvarno si ljudi svakakve komentare dopuštaju!

kad sam rodila Matka onda sam čula babicu kako pita doktora : Bože dragi što je "ovo"?
    i onda su ga pokrili krpom i ostavili na kolicima pored mene! i to ga još nisu dobro pokrili tako da sam vidjela male rukice kako se naziru ispod! sad bi mogla zaplakati kad se sjetim!

jučer mi je mm rekao da je Nia jako slična Zari! on ju je vidio, ja nisam jer sam bila na intezivnoj zbog CR. rekao mi je da je razmišljao da li da mi kaže ili ne, ali meni je drago da mi je rekao jer mi je sad moj mali anđelčić još bliži! cijelo ovo vrijeme sam razmišljala kako je izgledala, sad ju mogu zamisliti!

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

TIBI!!!!! SRETAN TI ROĐENDAN!! A beta... ma beturina!!! Pre pre!! Sad brrrdo vibrica za mala srčeka!!!

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Uf bzara...rasplakala si me...
    Ja se samo sjetim fotografije mog bemba,njegovih prstica na nogicama i dusa mi puca po svim savovima.Mogu misliti kako si se osjecala kada je sestrica dala takav komentar,uzas!

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Tibi, beta ti je super !!! Sretan ti rodjendan !!!

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Bzara, choco- jesam sad OT, ali kamo srece da sam u prvo vrijeme imala sleepy wrap, pa da ga nosim uz sebe i da mu moja toplota grije stomacic stalno, sve bi bilo lakse...nosili smo ga i bez marame ali tako bi bilo bolje. Sad sam sama sasila mei tai, i mogu vam reci super stvar! Dijete je puno opustenije, a da ne govorim da odmah zaspe (doduse odmah se i budi kad pokusam da ga izvadim i prebacim u krevet ) nabavite maramu ako vec niste.

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ovaj dan nije moga pocet kod mene bolje nego sta je. prvu lipu vjest sta sam cula je od tibi lipa velika beta!
    pa su me zvali da su mi gotovi brisevi, koji su mi odlicni, nema nikakvih baja,upala i svasta nesto. kaze teta iz laboratrija "da sam ka curica cista"
    i tako ja po kuci, kad zvoni mob, zove moja nevista (imaju jednog djecaka od 11 mjeseci, koji je dosao putem ivf-a(sunce tetino ) i mi pricamo, i kaze ona meni da cuvam robicu da ce tribat za njegovog bracu ili seku???!!! ja sva zbunjena, pa kako??!!! a ona meni na to pa lipo. napravila jutros test i odma sibnuo pozitivan. nakon borbe i svega, dolazi na mali bebac, mala radost.iznenada, al nam stize. tako da sam sritna do nezba i nazada i jos milion puta toliko. jos samo da ovaj dan ostane tako dobar...

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Klarita nemam riječi, podsjetila si me na komentare doktora kad sam rađala Tiju - najgori od svega bio je kad je mom suprugu rekao da prestane cviliti dok sa ja rađala

Bzarice i mene si rasplakala. Prekrasna je tvoja Nia a sigurna sam da su Zara i Matko bili jednako lijepi Komentar sestre neču komentirat kao ni kod Klarite, sve smo se susrele sa tom nehumanošču koju ljudi pokažu u takvim pretužnim i preteškim trenutcima, ja to jednostavno ne razumijem. Pogotovo sad nakon svega, ne razumijem kako netko može biti tako nepromišljen i hladan na tuđu nesreču.

Moj Špiro ima iste nogice kao naš Ivan. Ma kopija, kao da ih je netko preslikao. A u licu recimo uopče ne sliče! Ivan je bio crne crne kosice i špicastog nosića, sav onako malen ali sve savršeno ko u manekena, a Špirko mi je cijeli okruglast, na mamu

Olivera sam vidjela samo kratko, jedino što sam baš zapamtila je njegova guza, a Tiju sam vidjela isto jako kratko, srce mi se slama kad se sjetim tih malih ručica i nogica. Moja tetka ju je vidjela cijelu, i govori da je baš bila nekako šesna bebica, iako je bila sva mala, da je bila jako lijepa

Mi smo super, baš sad dok tipkam imam valjda najljepši prizor u životu pred očima; Ante svira gitaru i pjeva Špiru dok se on igra sa Rozom a ja ležim na kauču jer sam dobila neku bakerovu cistu na nozi papokušavam to izlječiti oblozima i mirovanjem. Samo mi je to trebalo još!

Tibi tvoja beta me opčinila! Čarobno!

Šaljem vam cure veliki kiss, največi našim bebicama.

Osijek i Boxić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

nezba=neba

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

I zaboravih

TIBI HAPPY B-DAY

proslavite ga ti i mm sami, jer vam je ovo zadnji koji će te tako slaviti u miru - dolazi ekipaaaaaa!!!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A Bambus jel to M dobija braca il seku??? Divno!!

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Cure sto je sa osijek i boxicom???

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

roza je, M ce dobiti bracu ili seku! nemos virovat!

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

vauu koja navala lipih vijesti !
    Bambus ma vidiš da je sve ok i tako će ostati do kraja, tako ste blizu!
    Roza joj mogu mislit kako guštate, stvarno mora da je divan prizor, osim one ciste, nek prođe brzo!!I kaad se vidimo?velika pusa Špiri!
    mislim da svaka od nas je u najtežim trenucima čula svakakve stvari, što od doktora što od ljudi oko nas..i žalosno je što tako malo fali za dobru riječ, i za nekog utješit, pogotovo majku koja je izgubila dijete, prestrašno je što ljudi sve sebi dozvoljavaju i misle da mogu reći, jer te njihove riječi ostanu urezane za cijeli život!Meni je sestra u bolnici dok sam rađala J prigovorila da zašto sam uzela epiduralnu jer mora ipak malo boliti??!?sram ih svih mora biti..
    Jel se neko čuo sa Boxicom i Osijek??
    Tibi evo da ti i tu čestitam rođendan!Imaš pusu od mene veliku ka kuća
    Bzara i Nia

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno Sretno!!!!

Tibi Super BETA Za rođendan želim da ti se ostavre sve želje ~~~~

Bzara

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

a72, hvala draga na svim savjetima! tips&tricks od vas iskusnijih mama su nam uvijek dobrodošli! volim pročitati savjete tu na forumu! tako sam otkrila i pilates loptu za grčiće i uspavljivanje! spašava nas kad krenu!
    ja se još uvijek nisam odlučila što da nabavim maramu, sling... ? ako imate kakav savjet rado poslušam!
    pusa velika tebi i tvom velikom sinčiću!
    Rozice, ajme pa što te uhvatilo na nozi!
    joj sva sam se rastopila na opis kako se Špiro igra s Rozom! Koko toliko voli Niu, samo gleda kako bi legao što bliže njoj! a kad dođe iz šetnje ako nas dvije ostanemo kod kuće onda prvo dođe provjeriti gdje je ona! kad ju dojim, onda legne pored nas i samo ju gleda, ali tako lijepo da se ja topim!
    pusa našem prijatelju Špireku!
    Choco
    bambus, ajme prekrasnih li vijesti! čestitam ti draga od srca na malom nećaku ili nećakinji! i odlično za nalaze!
    još malo draga i tvoje malo zlato ti stiže!

svima veeeeelika pusa!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

i naravno zaboravih,

šaljem hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za osijek i boxicu!

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Tibi, sve najbolje

Osijek i boxica, mislimo na vas~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

hvala drage moje
    ja sam se danas čula sa boxicom kod nje je nepromijenjeno, još je na tokolizi, a osijek je sada na tableticama i nema kontrakcija. Cure drage milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što duže ostanete 2u1
    bambus jako su me razveselile tvoje vijesti , bit će bebica u obitelji

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Tibizaista prekrasno!sretan rođendan!
    bzarameni je Marija bila ista Klara,rukicu sam joj uzela i isti prstici. kad gledam Klarine slike kad se rodila jako mi je tesko jer su jako slicne. I nije mi zao sto sam je vidjela, vidio je i mm , pa zajedno razgovaramo tko je sta primjetio. To mi je drago.
    Cure drzite se....

Danas mi je jedna prijateljica rodila, curicu i dragomi je zbog nje, ali sam i jako lose. Jos ova kisa...a Klarica, hrabra cura kad smo joj rekli da joj je prija dobila seku nasmijala se ali suznih ociju. Rekla je neki dan da mi nece spominjat bebu da ne budem tuzna. Srce moje! Ali meni nije tesko o tom s njom razg. Treba dijete i pitati.
    Eto opet ja na siroko...

02.04.2005.Klara
    20.05.2010.Marijaangel

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

cure, samo da vam javim vijesti od ane80...mali martin više nije u inkubatoru, već u svom toplom krevetiću

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj ivica_k prvotno napisa Vidi poruku
    cure, samo da vam javim vijesti od ane80...mali martin više nije u inkubatoru, već u svom toplom krevetiću

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

prekrasno

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

bravo za martina!!! samo tako naprid!

boxica i osijek~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Bravo, Martine !!!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

joj ne znam odakle bi prije počela kad ste toliko toga napisale???!!!

tibi, ljube šta da ti kažem, cili dan mislim na tebe, nismo imali struje i nikako nisam mogla do kompa :
    najljepši i najsretniji rođendan ti želim , da imam 3133 smajlića sve bi ih stavila da te izljube umjesto mene.... ( i naravno osvrt na ß, svašta mi pada na pamet : npr. da se 1 js razdvojila i nastalo 3 ili čak 4 zametka ??? može li se to dogoditi ? popodne na tv-u gledam john&kate+8, oni su dobili 1. put dvojčeke, a drugi put 6-orke od 3 oplođene js koje su se razdvojile i nastala 3 para jednojajčanih blizanaca)
    bambus super za nalaze i za prinovu u obitelji, moje cure uopće nemaju ni bratiće ni sestrične, baš bez veze....
    klarita moje cure su isto prestale pitati za bebu, prije su stalno navaljivale kad ćemo, kad ćemo, a sad i kad spomenu vidim da se sustežu
    osijek i boxica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    martin ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    puno pusa nii, špiri, zeidu i maliku
    - baš bi nam bilo zgodno svima skupa na kavi..........

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ma bravo za malog borca Martina!!!

Mandy, baš sam ja danas o tome razmišljala! ja se stvarno nadam da ćemo iduće proljeće napraviti jedno okupljanje!
    klarita, draga samo ti nama piši!
    meni je strašno žao što nisam vidjela svoju dječicu! kad smo pokopali Zaru, ja nisam mogla ići jer sam bila jako slaba! iako je to nešto najgore što smo morali proći, danas mi je drago što imam mjesto gdje mogu otići odnijeti cvijeće, zapaliti svijeću! danas kad se sjetim mm kad se vratio kući sa sprovoda, nikada ga nisam vidjela tako shrvanog...
    danas imamo 2 mala anđelčića koji nas čuvaju i paze, i to nam nitko ne može oduzeti, kao ni sve one mjesece dok smo bili jedno...

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ajme cure ja danas zbog ovih vasih postova samo placem li ga placem zbog nekih od srece a zbog nekih od tuge!!
    Naivna sam mozda al ja se uvijek drzim onoga da nam kad tad svima napokon zasja sunce pa eto tako vjerujem da ce i svim tuznicama kojima saljem veliku pusu

OT: ne sjecam se kad su me zadnji put bas ovoliko prale emocije, inace me poprilicno tesko bas rasplakati al zadnjih par dana cvilim i bez razloga!

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

toliko toga ste ispisale.....a samo sam bila jedan dan na poslu. Puno, puno divnih vijesti. Puno pusa svima koliko god vas ima!!!!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

i ja evo gledam,jedan dan pun dobrih vijesti!
    tibi tako mi je drago zbog tebe i najsretniji rođendan ti želim!btw danas je rođendan mom nećaku i jednoj jako dragoj kolegici,baš jedan lijepi dan.
    bzara...ma prestrašno mi je to čitati...ne mogu zamisliti kako bih ja preživjela tako nešto...ne znam da li ste gledali na tv-u tamo pred koji tjedan,jedna majka je rodila dijete,umrlo je,nije se mogla odvojiti od njega i dijete je živnulo nakon sat vremena-čudo! Mislim da se meni takva tragedije dogodila da isto tako ne bih mogla pustiti svoje dijete..a da mi je još netko bacio takav komentar....???...užas...radim u zdravstvu i stvarno kolegica ima svakakvih.
    klarita i moja malena je pitala za bebu kad smo izgubili.Nevjerovatno mi je bilo što je tako bila mala,imala je 2g jedva i tako je zapamtila.Već je bilo dosta i prošlo kad je ona samo jedan dan prišla meni,podragala trbuh i pitala di je beba mala.Totalno me slomilo,još smo bili u gostima i jeeeeeedva sam se suzdržala da ne briznem u plač.Kad sam ostala trudna sa Karlom ništa joj nisam govorila,samo je jedan dan došla k meni,već se vidio trbuh,podragala bušu i pitala jel sad to njena beba opet unutra. Posebna su ta dječica,zaista...
    što ima sa boxicom i osijek?
    Meni kasni M 2 dana i sve ima osjećaj kao da ću dobiti,a opet ne dolazi.Baš sam jako nervozna zbog toga,i ne želim nikoga uvrijediti ii zazvučati nezahvalno kada kažem da sad stvarno ne želim da mi se desi.Držite fige da dbijem!
    Puse svima!

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Tibi draga, sve najbolje ti zelim za tvoj rodjendan, ljepsi poklon nisi mogla dobiti

I bravo za malog Martina, pravi mali borac

osijek i boxica, mislimo na vas

A nasim bebicama i svim mamicama saljem

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •