optimistična i bublica imam najboljeg prijatelja,koji je stvarno drag i bio tu uz mene i mm sa svojom obitelji kad smo izgubili drugu trudnoću,pa je izjavio jednom da idem na treće jer treća sreća,ja sam rekla da Karlo je moja treća sreća, a on meni da on ono prije ne broji jer nije živo rođeno i nema ga tu.Ja sam njemu rekla da se njemu desilo drugačije bi brojao i čovjek se ispričao shvativši što je rekao.Što sam htjela reći-ljudi jednostavno nekad ne misle,ne znači nužno nešto zlonamjerno.
tibi imam kolegicu koja se bori s neplodonošću i dobre smo si ali kad sam ostala trudna i kad sam rodila,osobito Karla sad, ona se dugo nije javljala i dugo nije dolazila.Skroz ju razumijem,nisam uopće zamjerila i tako nešto sam i očekivala.Teško ljudima pada kada ne mogu imati nešto što drugima prirodno dolazi i nešto na što većina dobije pravo samim rođenjem.Tako da ne zamjeri kolegici,već bude ona došla k sebi,ako ne pusti ju.Kao što cure sve rekoše,nismo svi isti.

Ljubac mrvicama našim, herojima našeg pdf-a!
! Stiže nam i Ivan brzoooo 
. Ovo je iznad svih mojih očekivanja. Nadam se da je to ok. Kažu da se treba poduplati u 48 h, a meni se utrostručila. I naravno sad se opet moram živcirati je li to dobro ili nije. Ajme ajme.... Na uzv sam naručena u idući četvrtak kada bi trebalo i srčeko prokucati.
) i sretan ti rodjendan, najljepsi do sad , je l' ?

pa koja diiiivna beta!!!!
mislim stvarno si ljudi svakakve komentare dopuštaju!