Kaae prvotno napisa
Prijavljujem -9 kila i oko -12 centimetara u 72 dana, sto je nesto vise od cetvrtine onoga sto zelim skinuti i biti gotova s visegodisnjim projektom jednom zauvijek. Nakon prvih 45 centimetara opsega, oko godinu i pol sam stagnirala na istom (istoj kilazi, a centimetre nisam bas gledala) pa mi je sad vise dosta i krajnje mi je vrijeme to sve skupa privesti kraju.
U teretani sam 5-6 dana tjedno, uglavnom visim na orbitreku. Bilo bi mi bolje trcati na traci, ali od trake mi se strasno vrti u glavi i nikako se ne mogu priviknuti, tako da ce trcanje najvjerojatnije morati pricekati proljece ili neko drugo doba godine koje ce otopiti snijeg i led.
I dalje nisam na dijeti, cak im se i strogo protivim. Brojim kalorije, to jedino djeluje.
Odradila sam tzv. fitness assessment prije desetak dana, saznala da imam misica tezine jedne prosjecne manje zene pa mi je sad kao lakse. :lol: Usput su svi redom riknuli od smijeha na nedostatak snage u gornjem dijelu tijela pa bih, uz trcanje, morala poceti i s cross trainingom, grrr. Ne volim sprave, ne volim utege... ali krajnje mi je vrijeme.