S kojim muškim dijagnozama se ide na inseminaciju?
Printable View
S kojim muškim dijagnozama se ide na inseminaciju?
Mi zbog asthenozoospermije. To je premali postotak vrlo brzih spremića.
Pičimo po Aih-u do uvođenja novog zakona...
Maco, žao mi je, ali tako treba - idemo dalje u nove pobjede! :klap:
BillieJean ~~~~~~~~~~~~ za veeeliku betu sutra!
Phiphy, kad ti ne očekuješ?
Ja krenula s Femarom, samo da mi ove snježne radosti koje najavljuju ne pokvare raspored folikulometrija...
Ima li koja nova Aih-ovka na vidiku?
Hvala, maco :) al vibraj još do subote, tad vadim...
:lol: Govorila si da nećeš čekati subotu, ili sam ja nešto pobrkala!?
U svakom slučaju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za trocifrenu betu !
Hehe, ma ne....rekla sam da ne bih čekala pon, ako mi 14dp AIH-a pada u sub (što i je)....hvala ti, joj to bi bilo super :)
Jesi piškila koji testić ili si čvrsta i čekaš betu?
Trebala sam ovaj vikend ali obzirom da opet najavljuju čudo od vremena idem sutra.
Bravo za strpljenje! Mene zasvrbe prstići, a uvijek imam onih vražjih ebay testića...
A ovo mi je tek 2. AIH....ako će bit i 3., ne vjerujem da ću izdržat bez testića više ;)
Sutra ti je onda 7dc ili? ~~~~~~~~~~~~~~~~ za folikuliće.....javi
Samo da prijavim negativni betu :(
Maco, koje testice narucujes preko ebaya i koji seller? Imaš za preporucit? Ne da mi se ubuduće vise cekat ovako...
Joj Billie, baš mi žao... :love2:
Baš sam se veselila tvojoj beti, računam imala si tri lijepa folikula...i to će bit to!
Nemoj da te to obeshrabri, nego lijepo nazovi dr i dogovaraj što ćete dalje, to je najbolji lijek! :-*
Poslat ću ti na pp od koga sam naručivala testove.
maco, jesi ti bila jučer na uzv?? hvala za pp :)
Bila sam. Malo sam uranila, sve strahu da ne bi ovaj ciklus ovulacija bila još i ranije nego prošli (10 dc), tako da nismo vidjeli ništa konkretno, 5 dc nazire se 1 folikul od 12 mm. U pon i opet...
5dc i folikul od 12mm?? Pa meni to zvuči jako dobro obećavajuće :klap: apdejtaj nas :mrgreen:
Evo, upravo dogovoreno - krećemo na 3. AIH, od sutra krećem s klomifenima....nadam se da će biti treća sreća :mrgreen:
Prijavljujem negativan testić, danas je 15.-ti dan od AIH-a.
A ništa, idemo dalje...
Iako ja i s utrićima, dobijem točno u dan.....
Betu idem vaditi tek za tjedan dana ako ne dobijem m. Takva je praksa za AIH u Ri. A m. će (po testu) doći, tako da ne vadim betu.
Nisam na utrićima. Jedino sam prva dva puta uzimala Duphaston, ovaj put nisam trebala ni to.
Plan za dalje je još jedan AIH. To baš i nije moja želja, al' nadam se da je će taj četvrti biti ujedno i zadnji pa da ćemo dalje (na IVF).
A joj Phiphy, baš mi je žao... Neće nas nijednu treća sreća, demit!
Nemam ni ja dobrih vijesti...onaj folikulić od petka je netragom nestao, je li pukao u međuvremenu ili što bi s njime ne znamo! U četvrtak idem još jednom na uzv, za slučaj da je ovo duži ciklus i da će se nešto tek počet događati, mada, iskreno sumnjam... We shall see!
Cure i dalje vas čitam i svaki puta kada otvorim temu nadam se barem jednoj novoj trudnici. Držim palčeve za sve! Sretno i puse od mene!
Danas mi je 9 dc, na fm sam bila jučer. Ako je bila onda je stvarno bila uranjena! I znači da je folikul rastao brzinom svjetlosti!
Bit ćemo pametniji za dva dana...
maco, nadam se da će se ipak pojaviti neki folikulić za 2 dana ;)
Ja sam ušla u 14. tjedan i sad sam super, nemam više mučnina niti drugih problema, bili smo prošli tjedan na uzv-u i sve izgleda super tako da sam se konačno opustila i počela uživati u svemu. Želim vam svima da što brže dođete do istog ovog osjećaja i stvarno, stvarno se nadam da će to biti brzo.
ajde super, dagnja, baš mi je drago čuti jedan pozitivan primjer u moru ovih negativnih beta :) ~~~~~~~~~~~~~~~~ da i dalje bude sve ok! :)
Mi i službeno odustajemo od ovog ciklusa jer nema porasta folikula. Čekam M i, ako sve bude ok sa nalazima, idem na drilling jajnika... Ne znam hoću li nakon toga na još koji Aih, ali ću vas ćirnuti sa vremena na vrijeme!
~~~~~~~~~~~~~ svima, a prvenstveno Phiphy koja nam je najpotencijalnija trudnica trenutno! Draga, nadam se da su gaćice čiste!
Maco, žao mi je što nije bilo folikula :( A šta je to drilling jajnika?
forumasice...jedno pitanje!
možda će vam zvucati cudno ili glupo, ali sam tek nova u svemu ovome, tako da imam milion stvari koje su mi nejasne, a lakše mi je sa vama to podijeliti i pitati za savjet.
zanima me, pošto mi je jedan jajovod zacepljen, a drugi prohodan, pod pritiskom ( ustanvljeno laparo i propuhivanjem), da li je moguće raditi inseminaciju...čisto me zanima vaše mišljenje, a dr.P ću svakako ići uskoro...
hvala :)
hmmm....ja stvarno ne znam, ali sam čula da ne preporučaju inseminaciju u slučajevima kad su jajovodi slabije prohodni ili neprohodni......ali to možda ovisi od doca do doca, od slučaja do slučaja......tako da se nadam da će ti i netko drugi osim mene odgovoriti :) gdje ideš (koja klinika)?
Mostarka, doista ne znam radi li se inseminacija ako je jedan jajovod neprohodan. Najbolje ti je naručiti se na konzultacije kod mpo liječnika, pa će prema vašim nalazima predložiti za vas najbolju metodu. Sretno!
Maca, sumnjiv mi taj moj potencijal :lol: . Ali, hvala ti puno, nadam se da će mi 4.-ti AIH biti treća sreća :) :) . Gaćice čiste jer imam uložak :lol:, danas stigla m. (radila sam testić pred 3 dana pa nisam iznenađena) i već se psihički i fizički spremam za još jedan AIH.
Što je to drilling jajnika? Javi se, na kojoj god temi bila, može?