Stranica 51 od 65 PrviPrvi ... 41495051525361 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,501 do 2,550 od 3229

Tema: inseminacija

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Prijavljujem negativan testić, danas je 15.-ti dan od AIH-a.
    A ništa, idemo dalje...

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj phiphy prvotno napisa Vidi poruku
    Prijavljujem negativan testić, danas je 15.-ti dan od AIH-a.
    A ništa, idemo dalje...
    A joj, žao mi je A što, betu tek za tjedan dana ideš vadit? Do tad si na utrićima (ujedno najvj ništa ni od m) ili? Kakvi su vam planovi za dalje (AIH ili IVF)?

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Iako ja i s utrićima, dobijem točno u dan.....

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj BillieJean prvotno napisa Vidi poruku
    A joj, žao mi je A što, betu tek za tjedan dana ideš vadit? Do tad si na utrićima (ujedno najvj ništa ni od m) ili? Kakvi su vam planovi za dalje (AIH ili IVF)?
    Betu idem vaditi tek za tjedan dana ako ne dobijem m. Takva je praksa za AIH u Ri. A m. će (po testu) doći, tako da ne vadim betu.
    Nisam na utrićima. Jedino sam prva dva puta uzimala Duphaston, ovaj put nisam trebala ni to.

Plan za dalje je još jedan AIH. To baš i nije moja želja, al' nadam se da je će taj četvrti biti ujedno i zadnji pa da ćemo dalje (na IVF).

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

A joj Phiphy, baš mi je žao... Neće nas nijednu treća sreća, demit!
    Nemam ni ja dobrih vijesti...onaj folikulić od petka je netragom nestao, je li pukao u međuvremenu ili što bi s njime ne znamo! U četvrtak idem još jednom na uzv, za slučaj da je ovo duži ciklus i da će se nešto tek počet događati, mada, iskreno sumnjam... We shall see!

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Cure i dalje vas čitam i svaki puta kada otvorim temu nadam se barem jednoj novoj trudnici. Držim palčeve za sve! Sretno i puse od mene!

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    A joj Phiphy, baš mi je žao... Neće nas nijednu treća sreća, demit!
    Nemam ni ja dobrih vijesti...onaj folikulić od petka je netragom nestao, je li pukao u međuvremenu ili što bi s njime ne znamo! U četvrtak idem još jednom na uzv, za slučaj da je ovo duži ciklus i da će se nešto tek počet događati, mada, iskreno sumnjam... We shall see!
    A baš, nikako da nam krene .
    Uh, pa kako nestao? Koji ti je ovo dan ciklusa? Možda je bila uranjena ovulacija?

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Danas mi je 9 dc, na fm sam bila jučer. Ako je bila onda je stvarno bila uranjena! I znači da je folikul rastao brzinom svjetlosti!
    Bit ćemo pametniji za dva dana...

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj dagnja prvotno napisa Vidi poruku
    Cure i dalje vas čitam i svaki puta kada otvorim temu nadam se barem jednoj novoj trudnici. Držim palčeve za sve! Sretno i puse od mene!
    hvala kako si ti, kako napreduje, kako se osjećaš?

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

maco, nadam se da će se ipak pojaviti neki folikulić za 2 dana

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

hvala kako si ti, kako napreduje, kako se osjećaš?
    Ja sam ušla u 14. tjedan i sad sam super, nemam više mučnina niti drugih problema, bili smo prošli tjedan na uzv-u i sve izgleda super tako da sam se konačno opustila i počela uživati u svemu. Želim vam svima da što brže dođete do istog ovog osjećaja i stvarno, stvarno se nadam da će to biti brzo.

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ajde super, dagnja, baš mi je drago čuti jedan pozitivan primjer u moru ovih negativnih beta ~~~~~~~~~~~~~~~~ da i dalje bude sve ok!
    Posljednje uređivanje od BillieJean : 14.02.2012. at 20:43

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Mi i službeno odustajemo od ovog ciklusa jer nema porasta folikula. Čekam M i, ako sve bude ok sa nalazima, idem na drilling jajnika... Ne znam hoću li nakon toga na još koji Aih, ali ću vas ćirnuti sa vremena na vrijeme!
    ~~~~~~~~~~~~~ svima, a prvenstveno Phiphy koja nam je najpotencijalnija trudnica trenutno! Draga, nadam se da su gaćice čiste!

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Maco, žao mi je što nije bilo folikula A šta je to drilling jajnika?
    Posljednje uređivanje od BillieJean : 16.02.2012. at 19:46

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

PCO zeza, ha? Žao mi je... Drži se!

Mi i službeno odustajemo od ovog ciklusa jer nema porasta folikula. Čekam M i, ako sve bude ok sa nalazima, idem na drilling jajnika... Ne znam hoću li nakon toga na još koji Aih, ali ću vas ćirnuti sa vremena na vrijeme!
    ~~~~~~~~~~~~~ svima, a prvenstveno Phiphy koja nam je najpotencijalnija trudnica trenutno! Draga, nadam se da su gaćice čiste!

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

forumasice...jedno pitanje!
    možda će vam zvucati cudno ili glupo, ali sam tek nova u svemu ovome, tako da imam milion stvari koje su mi nejasne, a lakše mi je sa vama to podijeliti i pitati za savjet.
    zanima me, pošto mi je jedan jajovod zacepljen, a drugi prohodan, pod pritiskom ( ustanvljeno laparo i propuhivanjem), da li je moguće raditi inseminaciju...čisto me zanima vaše mišljenje, a dr.P ću svakako ići uskoro...
    hvala

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj mostarka86 prvotno napisa Vidi poruku
    zanima me, pošto mi je jedan jajovod zacepljen, a drugi prohodan, pod pritiskom ( ustanvljeno laparo i propuhivanjem), da li je moguće raditi inseminaciju...čisto me zanima vaše mišljenje, a dr.P ću svakako ići uskoro...
    hvala
    hmmm....ja stvarno ne znam, ali sam čula da ne preporučaju inseminaciju u slučajevima kad su jajovodi slabije prohodni ili neprohodni......ali to možda ovisi od doca do doca, od slučaja do slučaja......tako da se nadam da će ti i netko drugi osim mene odgovoriti gdje ideš (koja klinika)?

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj matahari prvotno napisa Vidi poruku
    PCO zeza, ha? Žao mi je... Drži se!
    Zeza, zeza...a s obzirom na to da smo sve ostale opcije probali (metformin, mršavljenje, klomići, Aih), ne preostaje ništa pametnije... Nadam se da ću biti od onih sretnica kod kojih ima učinka!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Mostarka, doista ne znam radi li se inseminacija ako je jedan jajovod neprohodan. Najbolje ti je naručiti se na konzultacije kod mpo liječnika, pa će prema vašim nalazima predložiti za vas najbolju metodu. Sretno!

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Maca, sumnjiv mi taj moj potencijal . Ali, hvala ti puno, nadam se da će mi 4.-ti AIH biti treća sreća . Gaćice čiste jer imam uložak , danas stigla m. (radila sam testić pred 3 dana pa nisam iznenađena) i već se psihički i fizički spremam za još jedan AIH.

Što je to drilling jajnika? Javi se, na kojoj god temi bila, može?
    Posljednje uređivanje od phiphy : 17.02.2012. at 08:36

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Phiphy, bem mu miša, baš mi je žao što je došla! I ja ti želim da bude 4. sreća, kad nije moglo drugačije...
    Za drilling imaš objašnjeno u trećem postu ovdje http://forum.roda.hr/threads/63558-Driling-jajnika.
    Sretno drage moje!

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

B.J, maca papucarica
    upravo sam se narucila kod dr. Poljaka, ovo sam radila kod svojih dr.u Mostaru, sa kojima nisam nimalo zadovoljna, tako da neću više ni da im odem da mi nalaze očitaju, a ne na konsultacije ili savjet. imala sam endometriozu,laparo.prije 3 mjeseca-dr. mi nije pola godine rekla za cistu od 5 cm, ja se pitam šta mi je sa trudnoćom, ako je sve ok. pored toga, nikada nije tražila spermiogram, hormone, briseve...a ja mlada, tek se počela suočavati sa tim i slijepo je slusala... sada sam sve ove nalaze sama povadila, i idem kod strucnjaka kakav je Poljak.
    i ja sam procitala po nekim portalima da je inseminacija teže moguća sa zacepljenim jednim jajovodom, ali opet sam htjela cuti i vase mišljenje, naročito ako ste duže u svemu ovome od mene...
    hvala zene moje

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Cure, jel ima koja AIH-ovka u tijeku? Evo mene da prijavim prvu folikulometriju u ovom (klomifenskom) ciklusu (9dc): desno folikuli 12/14/15, lijevo 12/20, s tim da za ovaj 20 kažu da je najvj prazan, odnosno cista. Eto...u sri idem ponovno.

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

billieJean, čuvam ti fige, da rastu i da uspije postupak uspije

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Meni se sprema IUI u blizoj buducnosti, u punoj stimulaciji. Moram odraditi HSG za manje od mjesec dana, a onda cemo dogovoriti i ostatak. Nije da se veselim, ali sto sad, valjda. Grozim se cijene, a i stimulacije, s obzirom da idemo direktno u glavu s 150 IUI Follistima (Puregona), plus stoperica, plus ovo ono. Detalje cu, takodjer, saznati nakon HSG-a. Prica se mijenja, naravno, ako nemam prohodne jajovode, no ocekujemo da ce sve biti ok s te strane.
    Posljednje uređivanje od Kaae : 21.02.2012. at 00:21

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Update
    2. folikulometrija: desno 12/20/20, lijevo 27 (cista). Danas štoperica i u petak AIH. Vibrajte

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Billie ~~~~~~~~~ za treću sreću!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

pozdrav curke))
    bila sam u petak na inseminaciji i danas mi se pojavilo lagano krvarenje tj kada sam se brisala vidjela sam na papiru krv,zna li netko možda zbog čega???

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Često se dogodi da prilikom inseminacije dođe do laganog oštećenja cervixa pa je normalno da bude malo krvarenja (ali malo, malo) nakon postupka. Drugo objašnjenje koje sam naučila na forumu je da je krvarenje od ovulacije, no mislim da ako inače ne dolazi do toga u redovnom ciklusu, tada je prvo objašnjenje krvarenja vjerojatnije.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

pa nije mi baš jasno da se tek pojavi nakon dva dana,danas samo neke smeđe fleke kao da trebam dobiti M i neki mali ugrušak mi je ispao,čula sam da kada se dešava implantacija kod nekga se pojavi malo krvarenje..

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Puno je prerano za implementaciju 2 dana nakon AIH-a. Implementacija se događa od 6 do 12 dana nakon ovulacije.

carlreina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Nakon dugo čitanja odlučila sam vam se pridružiti...čekam još 3 dana do bete, ovo mi je 2. aih (CIto st,idiopate) i ne gajim prevelike nade, nemam gotovo nikakvih simptoma, jedino navečer kad napokon uspijem leći osjetim zatezanje u jajnicima i bol u leđima, što može biti i posljedica posla (sjedilački posao od 10-12sati dnevno).
    Razlika između ovog puta i prethodnog mi je što sam prvi put bila jako optimistična i jedva čekala izvadit betu (cijelih 1,2 ), a sad bi voljela da subota još dugo ne dođe.
    Pozdrav svima!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Carlreina ~~~~~~~~~~ da te beta ugodno iznenadi!
    Sto se simptoma tice, ja ih imam svaki mjesec, u postupku ili ne i ne znace bas nista (osim da previse razmisljam o njima ). Jedini put kad je beta bila pozitivna (nazalost, ne dugo) bila sam uvjerena da ni ovaj put nista od toga, kad ono mala ali pozitivna betica.
    E pa neka bude velika pozitivna beta, tebi i svim ostalim aihovkama!

carlreina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Nažalost ni druga nam inseminacija nije uspjela. Ovaj put sam točno takav ishod i očekivala pa se nisam pretjerano razočarala. Sad nas čeka treća, nadam se i dobitna jer sam čvrsto odlučila da je zadnja.
    Svima Vam želim velike bete i zdravu dječicu!

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

carlreina, žao mi je kakav je plan za dalje?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pozdrav cure, da vam se i ja pridružim. Ovo mi 2.AIH, do sutra sam na klomifenima i u četvrtak idem na prvu folikulometriju!
    carlreina, žao mi je.
    Svima puno ~~~~~~~~za uspjeh!

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj *DJ* prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure, da vam se i ja pridružim. Ovo mi 2.AIH, do sutra sam na klomifenima i u četvrtak idem na prvu folikulometriju!
    carlreina, žao mi je.
    Svima puno ~~~~~~~~za uspjeh!
    Sretno, apdejtaj nas

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Samo da prijavim negativan test 12dpAIH Još ću ponovit koji put, al ne nadam se baš previše....

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Žao mi je draga... da mi je kuna za svaki negativni test do sada...

Samo da prijavim negativan test 12dpAIH Još ću ponovit koji put, al ne nadam se baš previše....

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Billie, rano ti je. 12 dpo je stvarno mala sansa za vidjeti plusic, ponovi ti to za dva dana. Drzim fige!

Mare 85 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pozdrav cure!
    Dugo vas čitam i danas sam se odlučila priključiti vama..ženama,borcima,trudilicama,majkama...
    Danas je 4 dan od moje prve Aih na SD, u isčekivanju sam...
    Inače naša dijagnoza je: sekundarna neplodnost
    prirodna trudnoća 2005. (princeza)
    i od tada nikako više nisam mogla postići trudnoću.
    Nakon 4x klomifena i ciljanih odnosa u 2011., moj ginić me uputio na SD kod dr B.
    Tamo me pregledaju detaljno,obavim svu pravnu i medicinsku dokumentaciju i naruči me u 3mj na folikumetriju i AIH. Pila sam os 3-7 dc klomifene 2x1
    Suprug napravio s-gram i utvrđeno da ima malo progresivno pokretnih, ali kaže dr u granicama i ako je upalilo jednom opet će :/
    Tako da sam obavila svoju prvu AIH u ponedjeljak i sad osluškujem tijelo i čekam... probadanje,grčevi,glad,često mokrenje... zasada je to prisutno
    Eh da, imala sam i sukrvicu na dan i dan nakon AIh...
    Eto sad sam se došla malo družiti s vama da mi skratite muke i čekanje

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

mare, dobrodošla! sretno!

carlreina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

carlreina, žao mi je kakav je plan za dalje?
    idući tjedan 3. aih i po mojoj odluci zadnji, iako me dr. Š. stalno špota da ne upirem za ivf jer imamo šanse i za prirodno začeće (idiopate smo) i za aih...međutim, zbog premalo vremena koje smo suprug i ja zajedno (on je pomorac) doista više nemam snage i živaca odugovlačiti, iako znam da možda to i nije najpametnije.

Billie žao mi je zbog minusa i želim ti da što prije vidiš plus...kako tebi tako i svim ostalim curama...

edit: i ja sam često promislila kako bi se kupala u novcima da sam za svaki test dobila kunu, ma sad već i lipu al bit će jednom i +, mora biti

Mare 85 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

carlreina gdje ideš na AIH?
    matahari hvala na dobrodošlici!!!

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mare85, dobrodošla i što kraće nam ostala na ovoj temi Nadam se da će prvi AIH biti dobitan

carlreina, nama je ovo bio 3. AIH i isto ne želim više!!! Iako je doc spominjao da bi trebali obaviti 6 - ne, hvala!!! Uostalom, ko da ne mogu popit klomifene i bez folikulometrije i štoperice, uz LH trakice pogodit ovulaciju (a znam pogodit i bez njih) i zapravo ne vidim neku veliku razliku u tome od AIH-a, osim kaj nije tolika gnjavaža Tako da na sljedećim konzultacijama ću inzistirati na IVF-u pa se nadam da će popustiti.

Minus i dalje prisutan, niti najmanja naznaka crtice (a danas je 14dpAIH)....

Mare 85 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

BillieJean hvala na dobrodošlici..
    i sama stalno googlam i čitam po netu kakva su iskustva i uspješnosti inseminacija..
    znam da su šanse za uspijeh i to iz prve jaaako male gotovo nikakve,ali znaš nadamo se..zato to sve na kraju krajeva i radimo.
    Mene je dr B. stavio na listu za IVF.. piše mi na ambulantnom listu 23/2012 eh..sad...kad bi to trebalo biti vidjet ćemo
    svakako 3 tj nakon inseminacije,bilo ili ne bilo bete, idem na kontrolu i daljnje dogovore..
    svima želim puuuno uspijeha i nadam se da će nam ova 2012 biti plodna godina!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

BillieJean žao mi
    Evo da vam se javim, danas sam bila na folikulometriji, većeras je šroperica, a u ponedjeljak neznam da li će biti AIH ili IVF, jer dr.(koja je mijenjala mog dr. ovaj tjedan) nije sigurna koliko ima folikula. Tako da ću tek u pon. saznati šta me čeka.

LittleBirdie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

drage moje, navratila sam samo da vam pružim malo podrške... i kažem da sam nakon tri neuspjele inseminacije ostala trudna prirodnim putem. u ponedjeljak će biti punih 7 sedmica osjećam se super i s nestrpljenjem iščekujem naredni termin kod doktorke. inače, bili smo u pauzi pred ivf i eto, dragi bog nas je obradovao kao nikad dosad. svima šaljem pusu i za skorašnji plusić!

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj LittleBirdie prvotno napisa Vidi poruku
    drage moje, navratila sam samo da vam pružim malo podrške... i kažem da sam nakon tri neuspjele inseminacije ostala trudna prirodnim putem. u ponedjeljak će biti punih 7 sedmica osjećam se super i s nestrpljenjem iščekujem naredni termin kod doktorke. inače, bili smo u pauzi pred ivf i eto, dragi bog nas je obradovao kao nikad dosad. svima šaljem pusu i za skorašnji plusić!
    čestitam. lijep scenarij!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •