Ma razumijem te, to sranje je nevjerojatno. Držim palčeve za nadolazeću akciju!
Printable View
Ma razumijem te, to sranje je nevjerojatno. Držim palčeve za nadolazeću akciju!
cure , ja sam sutra na punkciji, drzite mi fige !!
Crvenkapica i Darkica sretno cure i da vam prođe što bezbolnije evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
loks, Gabi, linalena, sumskovoce , lucija83, Pinky, aneri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno :joggler:
maca2 da prođu hematomi pa da bude super i dosadna trudnoća
Denny :love2:
crvenkapica77 za brzu i bezbolnu punkciju
Rozalija prekrasna beba :zaljubljen:
Svima za što god vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Crvenkapica, Darkica~~~~~~~~~~~~~~~~za dovoljno js da prihvate svoje dečke!
Bebach, loks, Vockica, Mare157, Pinky Gabi25, kerolajn, aneri, linalena, lucija83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za bingo postupak!
Evo javljam beta je danas 167 znači u dva dana je narasla samo za 25 i to nije nikako dobro...veli doktor da jesam trudna i da su se valjda primili svi, a da se valjda jedan gasi...a što ako je samo jedan....u petak opet ponovit betu...tužnica sam :-(
Malecka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se ponovi scenario nase Ginger (vidi njenu pricu)
malecka~~~~~~~~~~~~~~~~~1 da sve bude ok
Malecka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~za rast bete.
evo teksta o gestacijskoj i zumanjcanoj vrecici
u tekstu je link na tablicu s mjerama
http://potpomognutaoplodnja.info/ind...-mpo&Itemid=77
sretno!
Malecka ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude dobro i da te barem jedna bebuška razveseli za 8 mjeseci!
Hvala na linku. Malo sam sad zabrinuta po ovoj tablici gest.vrećica bi za 5 tjedana trebala biti 1cm, a moja je jučer na 5+2 bila 0,5cm. Nema još niti žumanjčane ni ploda.
Izludit ću čekajući do sljedećg četvrtka na uzv, ali tada ću barem znati na čemu sam jer bi s e tada moralo vidjeti sve (gest.,žumanjčana i plod+srce).
maca2 pokušaj se ne sekirati.Znam da za to nema šanse, ali i ja ludim jer sa 18dnt3d bila na UZV-u koji je kaže dr. nešto pokazao u kavumu, ali mi nije zvučala baš uvjerljivo, a kada sam je otvoreno pitala da li je to normalno za ovaj stadij samo mi je rekla da UZV nije svemoguć. Sve je to meni jasno, ali kod nas je strah i stres za našeg bebača toliki da je to nemoguće opisati.
Kada pišete 5+4 ili 5+2 pretpostavljam da govorite o tjednima trudnoće+dani?? Ako jest i to je individualno, jer primjerice moja punkcija je bila 17 dan ciklusa,a nečija je bila 10, znači gledano u tjednima od 1 dana menge u startu je među nama razlika cijeli tjedan gledano za računanje tjedana trudnoće. Griješim li?
maca2 znam da je teško, ali probaj se do uzv-a ne živcirati toliko i uspoređivati mjere sa onima na netu. Trudna si i uživaj:love2:
Svima puno sreće u postupcima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MALECKA, bit će sve kako treba~~~~~~~~
crvenkapica77, znači sutra :klap:~~~~~~šaljem
linalena~~~~~~za uspješne pikice
Pinky~~~~~~~~+
lucija83 :zaljubljen:
:zaljubljen:rozalija djevojčica ti je uistinu prekrasna:zaljubljen:
Denny, vjerujem da Te je uhvatila tuga. :love2: Malo odtuguj ali diši sretno zbog svojih blizančeka. :zaljubljen::zaljubljen:
Malecka probaj vjerovati doktoru..i cekaj sljedecu betu!!Vibram da ce pokazati lijepi rast!!!
Maca nepotrebno si sama sebi zadale muke jer mozda si prerano otisla na UZV,ja sam danas 5+2
pa znam da je jos rano za cvrstu info o bebici koju nosim.Nije uzalud meni receno 15.11.za UZV.Ali
znam da kad je covjek nestrpljiv,nema pomoci.Sigurna sam da ce sve biti u okvirima,samo se jos malo strpi.
pusa svima
maca2 vidiš kod moje trudnoće je starost trudnoće kao i veličina gestacijske vrlo slična tvojoj (ali manja od 1 cm), a vidiš kolikog sam derana rodila 4.600 i sve je bilo OK, stoga ne beri brigu već uživaj u prvim trudničkim danima
malecka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok
Dodirko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoj oporavak i da se uskoro veselo družimo
crvenkapica77 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnju uspješnu i bezbolnu punkciju
andream za sutrašnji siguran start ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima :heart: i :bye:
crvenkapica77 držim fige da punkcija prođe uspješno i da ovaj puta bude dobitna kombinacija ,,malecka bit će sve uredu..mora biti ..maca 2..čestitam ti na trudnodnoći..nemoj se sekirati,, svima ostalima sretnoooo
Dodirko :heart:
andream, jedva čekam sutra~~~~~~
kiara, jel' bolje?~~~~~~
Ma mora biti sve dobro...normalno je da sam se uplašila, ali neću tugovati prije vremena.....mazim i pazim svoje bebice :shykiss:
drage moje, samo da vas na brzinu pozdravim i pošaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve
stiglo je još jedno moje čudo, ma savršena je :zaljubljen:
ne mogu vam opisati koliko sam sretna :heart:
želim vam da što prije osjetite takvu sreću
:-*
Crvenkapice i Darkica i ostale koke koje danas idu na punkciju
puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bezbolnu punkciju,
puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za puno kvalitetnih stanica,
puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobitni postupak.
Ginger čestitamm i jedva čekam slikicu (usput to mi je tako lijepi običaj na ovom forum stavljanja slikice dugo očekivanog djeteta u avatar)
Svim pikalicama puno sreće a čekalicama da im vrijeme brže prođe do ooogromne bete
Trudnicama PUSA OGROMNA
Ginger :-D ČESTITAM!!!!! Dobrodošlica malenom čudu!!!!
Maca2, Malecka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz petnih žila, sve će bit OK, mazite trudničke trbušćiće i vjerujte u svoje bebice! :*
Denny :love: žao mi je za jednu bebicu, ona je sad anđeo čuvar svoje braće!
Pinky, linalena, anery, crvenkapica, Lucija 83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam ovo bude BINGO postupak!
sretna35, loks, tlatincica, Lucija83, bebach, Snekica, tigrical Hvala na vibricama! Velika :* za vas!
Cure drage, koje navijate, vibrate i vjerujete u naš uspjeh - Vi ste od sada moji anđeli čuvari!!!
Ja sam od jučer pikalica, cijelu sam večer s ponosom gledala svoju prvu flekicu na buši i bila ponosna do neba...jako se radujem :-D i uživam u vjeri da će se naša najveća želja ispuniti...
iva77~~~~~~~~~~za danas
Malecka~~~~~~~~
Ginger i ovdje čestitke i nadam se da ću i ja uskoro držati u rukama svoje zlato. Sutra idem na skidanje serklaže tako da ću nekoliko dana mirovati da što duže budemo princeza i ja skupa, a mislim da će moje sljedeće javljanje biti u dvoje :zaljubljen:
rozi prekrasna ti je beba
svim pikalicama sretno
svim čekalicama strpljenja
svim tužnima puno utjehe i nade u sljedeće postupke
mislim da vam uspjesi nas 39+ ulijevaju nadu i zato cure držite se jer nije kasno :kiss:
Dugo me nije bilo ovdje, vidim da ima puno novih trudnica i bebica pa da vas sve izljubim i čestitam :kiss:.
Curama u akciji puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tužnicama :love2:
maca 2 na 5+2 gv 2 mm
modesty4 da to su tjedni i dani trudnoće, oni će ti se računati prema zadnjoj m iako si u pravu kad da to može značiti i cijeli tjedan razlike.Sada u ranoj trudnoći tjedan dana je puno i dosta utječe na to što će se vidjeti na uzv.
Meni su tek pred porod izračunali termin prema ivf-u i rodila sam točno na 40 tt.( Ma bit će sve ok...:yes:)
[QUOTE=Sumskovoce;1739557]Ginger :-D ČESTITAM!!!!! Dobrodošlica malenom čudu!!!!
Maca2, Malecka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz petnih žila, sve će bit OK, mazite trudničke trbušćiće i vjerujte u svoje bebice! :*
Denny :love: žao mi je za jednu bebicu, ona je sad anđeo čuvar svoje braće!
Pinky, linalena, anery, crvenkapica, Lucija 83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam ovo bude BINGO postupak!
sretna35, loks, tlatincica, Lucija83, bebach, Snekica, tigrical Hvala na vibricama! Velika :* za vas!
Cure drage, koje navijate, vibrate i vjerujete u naš uspjeh - Vi ste od sada moji anđeli čuvari!!!
xxx
Ginger iskrene čestitke na malom čudu :-D :-D
Svima curkama u postupcima puno sreće , a čekalicama bete i ostalog puno snage i strpljenja **********************
Tiki_a :kiss: za tebe!!
svim curama vibrice do neba saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
A ja sam od danas pikalica kratki protokol imam eto pusa svima!!!
kiara79 :love: odtuguj draga...brzo ćeš ponovo u akciju i nove pobjede!
crvenkapica i darkica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bezbolnu punkciju
:* svim curama u akciji!
Pitanjce - da li je obvezatno primat inekcije svaki dan u isto vrijeme, onako 100% isto vrijeme? Ili se smije varirat 30 minuta gore-dole?
Smije se varirati bar su meni tako danas rekli.1 sat gore dole.