Dennyžao mi je što se to moralo dogodit.... drži se i čuvaj male mrvice!!!!
Pinky sretno,držim fige...
svim ostalima također puno sreće........................
Dennyžao mi je što se to moralo dogodit.... drži se i čuvaj male mrvice!!!!
Pinky sretno,držim fige...
svim ostalima također puno sreće........................
Evo kasno-jutarnje...
Pinky go-go...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bebel hvala na jutarnjoj finoj kavici baš treba u ovo kišno jutro
Pinky sretan postupak i tebi želim i da ovo bude rekorder mjesec što se trudnoća tiče baš u inat lošem zakonu i svim nepovoljnim okolnostima protiv kojih se borimo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima![]()
Evo se i ja pridružujem jutarnjoj kavi. Od ponedjeljka sam na Menopurima, a Decapeptyl bockam već više od dva tjedna. Uff, lagano se približava finale, ali definitvno je lakše uz ove stranice, pogotovo kad se čitaju vijesti o ovim prekrasnim betama, cure svu sreću vam želim.
aneri..vidim da i ti imaš endometriozu ,,koliko si ju puta imala? i jel je i trnutno prisutna ?
Saznala sam za nju 2007. i imala laparo, ali se ponovo vratila. Imam je na lijevom jajniku i zadnji nalaz kaže: lijevi jajnik dim. 4,5x2,9mm sa endometriomom od 2,9mm, ali su mi u Mb dali zeleno svjetlo za postupak. Jedino me frka ako ovaj put ne uspije da ću onda morati opet na operaciju.
ja ju isto trenutno imam al kažu da nije operativna još..sad je isto negdje 2,8 i još jedna malo manja ..al isto forsiraju da što prije se beba napravi.. ni meni se baš neide na još jednu operaciju ..jer sam prošle godine bila na dvije ,, nadam se da ćemo uspijeti)..čekam inekcije pa krećem u akciju
![]()
Ma razumijem te, to sranje je nevjerojatno. Držim palčeve za nadolazeću akciju!
Crvenkapica i Darkica sretno cure i da vam prođe što bezbolnije evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
loks, Gabi, linalena, sumskovoce , lucija83, Pinky, aneri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno
maca2 da prođu hematomi pa da bude super i dosadna trudnoća
Denny
crvenkapica77 za brzu i bezbolnu punkciju
Rozalija prekrasna beba
Svima za što god vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od MALECKA : 10.11.2010. at 13:45
Crvenkapica, Darkica~~~~~~~~~~~~~~~~za dovoljno js da prihvate svoje dečke!
Bebach, loks, Vockica, Mare157, Pinky Gabi25, kerolajn, aneri, linalena, lucija83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za bingo postupak!
Evo javljam beta je danas 167 znači u dva dana je narasla samo za 25 i to nije nikako dobro...veli doktor da jesam trudna i da su se valjda primili svi, a da se valjda jedan gasi...a što ako je samo jedan....u petak opet ponovit betu...tužnica sam![]()
Malecka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se ponovi scenario nase Ginger (vidi njenu pricu)
Malecka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~za rast bete.
evo teksta o gestacijskoj i zumanjcanoj vrecici
u tekstu je link na tablicu s mjerama
http://potpomognutaoplodnja.info/ind...-mpo&Itemid=77
sretno!
Malecka ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude dobro i da te barem jedna bebuška razveseli za 8 mjeseci!
Hvala na linku. Malo sam sad zabrinuta po ovoj tablici gest.vrećica bi za 5 tjedana trebala biti 1cm, a moja je jučer na 5+2 bila 0,5cm. Nema još niti žumanjčane ni ploda.
Izludit ću čekajući do sljedećg četvrtka na uzv, ali tada ću barem znati na čemu sam jer bi s e tada moralo vidjeti sve (gest.,žumanjčana i plod+srce).
maca2 pokušaj se ne sekirati.Znam da za to nema šanse, ali i ja ludim jer sa 18dnt3d bila na UZV-u koji je kaže dr. nešto pokazao u kavumu, ali mi nije zvučala baš uvjerljivo, a kada sam je otvoreno pitala da li je to normalno za ovaj stadij samo mi je rekla da UZV nije svemoguć. Sve je to meni jasno, ali kod nas je strah i stres za našeg bebača toliki da je to nemoguće opisati.
Kada pišete 5+4 ili 5+2 pretpostavljam da govorite o tjednima trudnoće+dani?? Ako jest i to je individualno, jer primjerice moja punkcija je bila 17 dan ciklusa,a nečija je bila 10, znači gledano u tjednima od 1 dana menge u startu je među nama razlika cijeli tjedan gledano za računanje tjedana trudnoće. Griješim li?
maca2 znam da je teško, ali probaj se do uzv-a ne živcirati toliko i uspoređivati mjere sa onima na netu. Trudna si i uživaj
Svima puno sreće u postupcima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MALECKA, bit će sve kako treba~~~~~~~~
crvenkapica77, znači sutra~~~~~~šaljem
linalena~~~~~~za uspješne pikice
Pinky~~~~~~~~+
lucija83![]()
rozalija djevojčica ti je uistinu prekrasna
![]()
Denny, vjerujem da Te je uhvatila tuga.Malo odtuguj ali diši sretno zbog svojih blizančeka.
![]()
Malecka probaj vjerovati doktoru..i cekaj sljedecu betu!!Vibram da ce pokazati lijepi rast!!!
Maca nepotrebno si sama sebi zadale muke jer mozda si prerano otisla na UZV,ja sam danas 5+2
pa znam da je jos rano za cvrstu info o bebici koju nosim.Nije uzalud meni receno 15.11.za UZV.Ali
znam da kad je covjek nestrpljiv,nema pomoci.Sigurna sam da ce sve biti u okvirima,samo se jos malo strpi.
pusa svima
maca2 vidiš kod moje trudnoće je starost trudnoće kao i veličina gestacijske vrlo slična tvojoj (ali manja od 1 cm), a vidiš kolikog sam derana rodila 4.600 i sve je bilo OK, stoga ne beri brigu već uživaj u prvim trudničkim danima
malecka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok
Dodirko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoj oporavak i da se uskoro veselo družimo
crvenkapica77 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnju uspješnu i bezbolnu punkciju
andream za sutrašnji siguran start ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svimai
![]()
Posljednje uređivanje od sretna35 : 10.11.2010. at 20:33 Razlog: ispuštena riječ
crvenkapica77 držim fige da punkcija prođe uspješno i da ovaj puta bude dobitna kombinacija ,,malecka bit će sve uredu..mora biti ..maca 2..čestitam ti na trudnodnoći..nemoj se sekirati,, svima ostalima sretnoooo
Dodirko
andream, jedva čekam sutra~~~~~~
kiara, jel' bolje?~~~~~~
Ma mora biti sve dobro...normalno je da sam se uplašila, ali neću tugovati prije vremena.....mazim i pazim svoje bebice![]()
drage moje, samo da vas na brzinu pozdravim i pošaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve
stiglo je još jedno moje čudo, ma savršena je
ne mogu vam opisati koliko sam sretna
želim vam da što prije osjetite takvu sreću
![]()
Crvenkapice i Darkica i ostale koke koje danas idu na punkciju
puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bezbolnu punkciju,
puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za puno kvalitetnih stanica,
puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobitni postupak.
Ginger čestitamm i jedva čekam slikicu (usput to mi je tako lijepi običaj na ovom forum stavljanja slikice dugo očekivanog djeteta u avatar)
Svim pikalicama puno sreće a čekalicama da im vrijeme brže prođe do ooogromne bete
Trudnicama PUSA OGROMNA
GingerČESTITAM!!!!! Dobrodošlica malenom čudu!!!!
Maca2, Malecka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz petnih žila, sve će bit OK, mazite trudničke trbušćiće i vjerujte u svoje bebice!
Dennyžao mi je za jednu bebicu, ona je sad anđeo čuvar svoje braće!
Pinky, linalena, anery, crvenkapica, Lucija 83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam ovo bude BINGO postupak!
sretna35, loks, tlatincica, Lucija83, bebach, Snekica, tigrical Hvala na vibricama! Velikaza vas!
Cure drage, koje navijate, vibrate i vjerujete u naš uspjeh - Vi ste od sada moji anđeli čuvari!!!
Ja sam od jučer pikalica, cijelu sam večer s ponosom gledala svoju prvu flekicu na buši i bila ponosna do neba...jako se radujemi uživam u vjeri da će se naša najveća želja ispuniti...
Ginger i ovdje čestitke i nadam se da ću i ja uskoro držati u rukama svoje zlato. Sutra idem na skidanje serklaže tako da ću nekoliko dana mirovati da što duže budemo princeza i ja skupa, a mislim da će moje sljedeće javljanje biti u dvoje
rozi prekrasna ti je beba
svim pikalicama sretno
svim čekalicama strpljenja
svim tužnima puno utjehe i nade u sljedeće postupke
mislim da vam uspjesi nas 39+ ulijevaju nadu i zato cure držite se jer nije kasno![]()
Dugo me nije bilo ovdje, vidim da ima puno novih trudnica i bebica pa da vas sve izljubim i čestitam.
Curama u akciji puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tužnicama
maca 2 na 5+2 gv 2 mm
modesty4 da to su tjedni i dani trudnoće, oni će ti se računati prema zadnjoj m iako si u pravu kad da to može značiti i cijeli tjedan razlike.Sada u ranoj trudnoći tjedan dana je puno i dosta utječe na to što će se vidjeti na uzv.
Meni su tek pred porod izračunali termin prema ivf-u i rodila sam točno na 40 tt.( Ma bit će sve ok...)
[QUOTE=Sumskovoce;1739557]GingerČESTITAM!!!!! Dobrodošlica malenom čudu!!!!
Maca2, Malecka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz petnih žila, sve će bit OK, mazite trudničke trbušćiće i vjerujte u svoje bebice!
Dennyžao mi je za jednu bebicu, ona je sad anđeo čuvar svoje braće!
Pinky, linalena, anery, crvenkapica, Lucija 83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam ovo bude BINGO postupak!
sretna35, loks, tlatincica, Lucija83, bebach, Snekica, tigrical Hvala na vibricama! Velikaza vas!
Cure drage, koje navijate, vibrate i vjerujete u naš uspjeh - Vi ste od sada moji anđeli čuvari!!!
xxx
Posljednje uređivanje od sretna35 : 11.11.2010. at 09:58 Razlog: zato jer ja nisam pikalica pa ne mogu sve potpisati
Ginger iskrene čestitke na malom čudu![]()
Svima curkama u postupcima puno sreće , a čekalicama bete i ostalog puno snage i strpljenja **********************
Tiki_aza tebe!!
svim curama vibrice do neba saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A ja sam od danas pikalica kratki protokol imam eto pusa svima!!!
kiara79odtuguj draga...brzo ćeš ponovo u akciju i nove pobjede!
crvenkapica i darkica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bezbolnu punkciju
svim curama u akciji!
Pitanjce - da li je obvezatno primat inekcije svaki dan u isto vrijeme, onako 100% isto vrijeme? Ili se smije varirat 30 minuta gore-dole?
Smije se varirati bar su meni tako danas rekli.1 sat gore dole.