zelimo_bebu di si? beta?
1zelja nije to nista strasno, ne boli te jer si zakasnila s utricem
Sneki :-*
Printable View
zelimo_bebu di si? beta?
1zelja nije to nista strasno, ne boli te jer si zakasnila s utricem
Sneki :-*
Evo me cure, cekam i dalje. Betu vadim prekosutra. (.)(.) mi se ispuhale, jos su lagano bolne, i dalje sam pod temp (37,4 moja standardna temp kad imam upalu sinusa), i imam povremene bolove ko da mi stize m. A sad vidjet cemo, sve moze biti i ne mora. Bozja volja.
Sad sam stalno na forumu i iscitavam te simptome, a tako svaki put :), a pravilo je da pravila nema :)
Cure evo mene ponovno :)
(.)(.) se ispuhale skroz i vise ne bole, temp pala na 37; u trbuhu lagani pms bolovi. Sutra je beta pa cemo vidjeti ako m prije ne dodje.
Meni je sve propalo stalno to kapi nekako danas vise.idem dr da vidim sta kazu.ne vrijedi vise cekati.moracu se pripremit za moje zmrzlice
Pozdrav,cure:-) Kupila sam test, ali cvrsto odlucila ne raditi ga prije petka :kbell:
Nego, citam ovdje...i citam da je svaki simptom koji neka od nas navede- od utrica. Pr.bolne grudi, bol u trbuhu, promjene raspolozenja, pa cak i temperatura... Od kud vam te info? Ja uvijek citam recept, tamo o tome ni slova, dapace, pise ako ste primjetile nuspojavu koja na receptu nije navedena da se to odmah javi lijecniku. :?:
Lajka,to ti z nas radi dr Gugl :lool:
Pokušaj malo istražiti kaj progesteron čini organizmu u lutealnoj fazi..sigurno budeš našla nešto slično.
~~~~~~~~~~~~~~~ svim čekalicama za debele plusiće,lijepe betice,za taman duplanja i sveee potrebno :ghug:
Lajka, dobro zuzy kaze - pogledaj sto radi progesteron
A znamo i iz iskustva...
ja iz iskustva ne znam nista, svaki put mi je drugacije :-(
Zelja kaze da su joj se grudi sad ispuhale, kako je onda to povezano s utricima? ( pretpostavljam da ih i dalje uzima)
Ne kazem nista, ali mozda je neozbiljno ako stvarno ima temp zbog upale sinusa sve tako olako svaliti na utrice. Mozda bolje da si ode provjeriti krvnu sliku da se vidi ev.upala.
Nisam citala gugl, ali vjerojatno ima veze i koliko dugo tko uzima progesterom, i u kojim kolicinama...
Pa ovisi kolika je temperatura
Progesteron ju lagano povisi, recimo meni nikad nije isla iznad 37, al ja inace imam jako nisku temperaturu
Kod mene je 37,5 bolest
A cice nisu ni u svakoj trudnoci iste
Kad nisam ostala trudna bile su napuhane sve dok sam uzimala prog
A u jednoj od trudnoca su se ispuhale prije bete, u drugoj u 8tt (a rodjena zdrava djeca)
Poanta je da prave trudnicke simptome osjetis tek nakon dobro pozitivne bete, kad vec znas da si trudna
Sve ovo prije je li-la, jer je beta preniska da bi izazvala ne znam kakve simptome
Evo mene curke. Na zalost nista, β=3. U 6.mj idemo ponovo. Zelim vam puno srece!!!
Zelja, zao mi je, sta reci... Poznat osjecaj, grozan...:-(
Ginger, ma, samo sam razmisljala naglas...da mozda preveliku vaznost, ili krivnju svaljujemo na utrice.
Malo sam si sve to pretumbavala u glavi, te svoje bolove u trbuhu...otkud, kako i zasto...pa sam dosla do zakljucka, uz naravno, posljedicu samog postupka transfera, da mogu biti i posljedica stimulacije.
Prvi put sam bila u prirodnom postupku, i nakon transfera apsolutno nikakvi simptomi, za vrijeme uzimanja utrica. A, sad, stimulacija, i vec prije aspiracije trbuh sam osjecala kao bacvu, a nakon transf.bolovi se pojacali i bas sam osjecala jajnike kako me rasturaju. Evo, jucer i danas, 8 dnt, bol prestaje, tako da sam sigurna da je to jos bilo od stimulacije. I na receptu tih tableta koje sam pila 3/4 prostora posveceno je nuspojavama, kad sam to procitala bilo me strah primiti kutiju u ruke, a kamoli poceti piti. Kad sam popila, legla sam i cekala sto ce biti :-o:mrgreen:
( iako pise da se nuspojave pocinju pojavljivati oko 3 tjedna nakon pocetka uzimanja)
Za temp sam reagirala jer sam se ove jeseni i zime naužila upale sinusa, i upravo sam stalno takvu temp imala, 37 sa nesto sitno gore dole.
Zelja, mjeris li jos temp, kakva ti je?
Nista ni od mene cure.idem iduci mj na kraj nazad.sretno svima
Drzite se, cure. I, ne ponovilo se.
U takvom sam sad nekom bedu, da sam sigurna da vam se pridruzujem.
zelja & miuta grlim vas, baš mi je žao :( i pridružujem vam se..
jučer negativan test popodne, i pomirim se sa time, onda jutros neka sjenka i nada odmah jer nikad ni sjenu nisam vidjela, i evo sad M kreće..
Danas 11 dpt, 14 dpo. Sad jedino ne znam što sa utrićima? Odmah prestajem ili?
Lajka od tebe čekamo lijepe vijesti! :)
Katjusa, miruj, pojacaj utrice i cekaj betu. Mozes je izvaditi i ranije, ali niposto nemoj prekidati terapiju prije nego je izvadis.
Cure s negativnim ishodom, zao mi je! Odtugujte i krenite dalje!
Katjusa, drzim fige da sve bude ok!
Kameleon, di si nam?
Cure, zao mi je :-(
i ne prekidar terapiju dok ne izvadite betu
Lajka, je, razlika je izmedju prirodnjaka i stimuluranog
Ipak je kod stimuliranog organizam pod opterecenjem
Ja sam govorila o simptomima jako rane trudnoce, ne o bolesti (i nas su doma dotukle ove zime, uzas)
Drzte se cure!
Curke zao mi je ;(
Grlim vas jako.
Ginger vam je vec napisala za terapiju.
Naravno da nisam uspjela izdržati do preporuke za vađenje bete. Danas, 15dnt 3dnevnog 6st beta 670,7.
Cure kojima ovaj put nije uspjelo, :fige: i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da idući put bude dobitni! :ghug:
jeee, bravo!! čestitam!!!
eryngium :klap::klap:
Svin mojim tužnicama jedan veliki :ghug:
Eryngium cestitam!!!! Krasna brojka!
:-D
Eryngium cestitam!!! Puno srece dalje vam zelim!!! :)
eryngium čestitam!!! :-D
eryngium čestitam!!!
koliko sam pročitala na temi Vuk Vrhovac i zelimo_bebu nam je isto trudnica!
:-D:-D:-D