mora biti kada si mi ti krenula slati vibrice... ajme prava si trudnjača:lol:
Printable View
kad jednog dana rodim curu, zvat će se beta
Poštovana,
„štoperice“ Ovitelle i Brevactid ne ulaze u 6 pokušaja liječenja koji terete sredstva Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje.
Za kontrolu u zdravstvenoj ustanovi potreban je pismeni zahtjev s konkretnim podacima.
S poštovanjem,
Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje
cure evo ga, sad pišite zahtjeve s konkretnim podacima
Curke, beta je 12dpt bila 449, a danas 14dpt 946. Je li to ok?
delfin, i više nego ok:-D:-D
Pozdrav svim djevojkama,nisam se odmah javila nakon rezultata bete jer nisam imala nista lijepo podijeliti s vama, ali bit ce.....mora, svim trudnicama cestitke od srca vi ste nam svima nada.... :,-(
cure moja 3 beta je danas 6913:-D:-D Hvala ti Bože:heart:
Jesen i Delfin :-D odlične bete!
[QUOTE=pirica;1838476]Poštovana,
Za kontrolu u zdravstvenoj ustanovi potreban je pismeni zahtjev s konkretnim podacima./QUOTE]
Nije mi jasan ovaj dio???
jesen i delfin bete su vam odlične, baš mi je drago cure, uživajte :-D:-D
belives draga, baš mi je žao :love2:
Delfin i Jesen čestitam na betama! Sve se nadamo uskoro se pridružiti vašem klubu lijepih beta.
Believes, Kiša, ValaMala :love2:
Pirica, hvala na info s HZZO-a, već sam se preplašila da su mi zbog dva brevactida otišla dva postupka.
Ja danas brojim 4dpt3d i sretna sam što nemam grčeve u trbuhu kao zadnji put. Prošli put sam imala te grčeve 5 dana nakon transfera i nekako si mislim da je maternica ustvari na taj način odbacivala zametak.
Jesen 82 :-D:-D:-D:-D:-D sad se stvarno moraš opustiti
a može i uskok-u
jesen, delfin :klap: :klap:
delfin, jesen tanjam čestitam i uživajte u školskim trudnoćama,jer ste zaslužile!:heart:
kiša, vala znam kako vam je nažalost, ja se pripremam za novi postupak u 5.mj. i nadam se da ću i ja jednom u životu dočekati taj + ili pozitivnu betu..:roll:
Jesen, i? Lijepo sam ti napisala da se ne brineš!:-D
Delfin, beta je super pravilna!:-D
Tužnice moje :love2:
jesen,delfin..super!!!:klap::klap::klap:
Jesen, bravo curo! Ma mi smo to ionako znali!
Delfin najvece čestitke , jupiiiiiii!
Belves :love2:
Kiša, ova tvoja izjava me do suza nasmijala, sad kad si smislila ime, još samo treba pozitivan postupak i na konju smo!! a bit ce, brzo :-)
Vala, nemoj se deprimirati prije vremena, pusti te testove koji su nam donjeli toliko šokova i straha... Nestrpljivo čekamo ponedjeljak s puno nade i vjere!!! Vibram ti najjače što mogu!
Mi smo jučerna UZV vidjeli JEDNU gast.vrečicu i početnu akciju srca! Svima vam želim da se naježite, uskoro, dok buljite u monitor i osjećate se kao da se to vama ne događa! Ja još ne vjerujem!
Poseban pozdrav Snekici :heart: , ja više stvarno ne znam što bi joj rekla...
tally, kako predivno! Ne mogu ni zamisliti kakav je to osjećaj! Presretna sam zbog tebe i neka Bog blagoslovi tebe i tvoju bebicu da budete zdrave i vesele dok se ne ugledate konačno... :-)
Puno ti hvala na podršci!
ValaMala šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da beta ugodno iznenadi u ponedjeljak!
Tally!!! Drago mi je zbog tebe i tm!:-D:-D:-D E sad ima da mi šalješ toliko te prašine da sva prašnjava budem! Mislim da su brojkice tvoje bete, u principu, govorile sve! Koliko već buljim u svaku pozitivnu betu, nije ni čudo da mi ona tablica sa betama ne treba!
Za tvoje malo kucavo :heart:!
Cure, sad smo mi na redu za pozitivne bete i kucava srca!!! :-D
draga!!!!!!!!!!!!!!!! kako super!!!!!!!!!!!!!!
ja idem sutra da me dr.L pogleda onda mislim dalje kod svoje gin.. držte mi fige:-)
Vala, dobro ti Tally govori... stvarno nije gotovo doc beta ne kaže nula... iako sam jučer rekla da sam ljuta zbog tebe i Kiše i minusa na testu.. mislim da trebaš vaditi betu
Tally koliko si ti danas točno trudna?
tally, super, čestitam!
ja sam danas bila u malo dužoj šetnji (nije predugo, ali najduže nakon transfera), pa me cijelo popodne opet steže i žvače kao da ću dobit. huh.. :-(
hej curke da se i ja malo javim,danas mi je 9d nakon em 3 blastociste,cicke me ubijaju,cijelo vrijeme osijećaj da ću dobiti,a danas me posebno jako boli u preponi,ja bi naj rađe napravila test u pon., a tako betu vadim u srijedu
Trudnica moja slatka :-)
[QUOTE=slatkica;1839724]hej curke da se i ja malo javim,danas mi je 9d nakon em 3 blastociste,cicke me ubijaju,cijelo vrijeme osijećaj da ću dobiti,a danas me posebno jako boli u preponi,ja bi naj rađe napravila test u pon., a tako betu vadim u srijedu[/QUOTE
ehej, a zasto vadis betu u srijedu, a ne utorak? zar nismo sve tri dobile u otpusnom kontrola sa betom nakon 12dana od transfera, a pogotovo jer su tebi vracene blastice... ili racunas dan transfera kao nulti dan?
ja mislim da cu ja u utorak to obaviti, ako dozivim utorak;)
Dan transfera se racuna kao nulti dan.