Kinki, isprazni inbox!
tally : [/QUOTE]Ja idem na prvi UZV sutra, i strah mea ne znam zašto! Nemam nikakvih trudničkih simptoma, uopče nisam svijesna!
Veliki pozdrav svima!!!![/QUOTE]
Ne brini i meni su se simptomi smanjili , stvarno tu i tamo me nešto žigne ali u pravilu sam bez simptoma osim kaj mi se puno spava....![]()
Posljednje uređivanje od linaxx : 10.03.2011. at 13:04
Jedno jaaaako kucajuće srce!!!![]()
Posljednje uređivanje od Snekica : 10.03.2011. at 13:55
Ja idem na prvi UZV sutra, i strah mea ne znam zašto! Nemam nikakvih trudničkih simptoma, uopče nisam svijesna!
Veliki pozdrav svima!!!![/QUOTE]
Ne brini i meni su se simptomi smanjili , stvarno tu i tamo me nešto žigne ali u pravilu sam bez simptoma osim kaj mi se puno spava....[/QUOTE]
I meni je isto tako! A kada si točno išla na prvi UZV? Meni je sutra točno 6 tjedana (24dpt)
Za srčeko je rano, mislim!
Hvala Snekiću!!!!
Tally, samo se ti nadaj , vidjeti ćeš!
Jesenić moja, ti ni ne moraš više na ponovne bete, samo mirno čekaj UZ (možda sa 2
?)
Moderatorice će još pomisliti da gatam iz graška, ups, graha!![]()
Posljednje uređivanje od Snekica : 10.03.2011. at 15:11
Jutrost test, minus kao kuća. U ponedjeljak moram izvaditi betu, pa ću odmah vidjeti s dr. što dalje
Kiša, kad ćeš (ako ćeš) vaditi? Nemoj se bedirati prije vremena![]()
a vjerojatno u poned., bediranje me djelomično i pustilo, jer već razmišljam o idućem postupku
kiša i vala... baš sam ljuta i tužna zbog vaših minusa
znam da ne moogu utješiti.. mene nitko nikada nije mogao... samo ću vam i jednoj i drugoj poželjeti da sljedeći put bude dobitni... od srca.... ljubim vas puno puno
Posljednje uređivanje od Jesen82 : 11.03.2011. at 09:14
ja čekam nalaz svoje bete.. i znam da sam dosadna sa svojim brigama...ali nadam se da je prekrasna i da više ne moram vaditi jer mi se ovaj tjedan čini kao godina čekanja....
senkica držim se, ali ide malo teže![]()
Posljednje uređivanje od Jesen82 : 11.03.2011. at 09:15
kad jednog dana rodim curu, zvat će se beta
Poštovana,
„štoperice“ Ovitelle i Brevactid ne ulaze u 6 pokušaja liječenja koji terete sredstva Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje.
Za kontrolu u zdravstvenoj ustanovi potreban je pismeni zahtjev s konkretnim podacima.
S poštovanjem,
Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje
cure evo ga, sad pišite zahtjeve s konkretnim podacima
Curke, beta je 12dpt bila 449, a danas 14dpt 946. Je li to ok?
Pozdrav svim djevojkama,nisam se odmah javila nakon rezultata bete jer nisam imala nista lijepo podijeliti s vama, ali bit ce.....mora, svim trudnicama cestitke od srca vi ste nam svima nada.... :,-(
cure moja 3 beta je danas 6913Hvala ti Bože
![]()
[QUOTE=pirica;1838476]Poštovana,
Za kontrolu u zdravstvenoj ustanovi potreban je pismeni zahtjev s konkretnim podacima./QUOTE]
Nije mi jasan ovaj dio???
Posljednje uređivanje od anddu : 11.03.2011. at 12:07
jesen i delfin bete su vam odlične, baš mi je drago cure, uživajte
belives draga, baš mi je žao![]()
Posljednje uređivanje od kiša : 11.03.2011. at 12:14
Delfin i Jesen čestitam na betama! Sve se nadamo uskoro se pridružiti vašem klubu lijepih beta.
Believes, Kiša, ValaMala
Pirica, hvala na info s HZZO-a, već sam se preplašila da su mi zbog dva brevactida otišla dva postupka.
Ja danas brojim 4dpt3d i sretna sam što nemam grčeve u trbuhu kao zadnji put. Prošli put sam imala te grčeve 5 dana nakon transfera i nekako si mislim da je maternica ustvari na taj način odbacivala zametak.
Jesen 82sad se stvarno moraš opustiti
delfin, jesen tanjam čestitam i uživajte u školskim trudnoćama,jer ste zaslužile!
kiša, vala znam kako vam je nažalost, ja se pripremam za novi postupak u 5.mj. i nadam se da ću i ja jednom u životu dočekati taj + ili pozitivnu betu..![]()
Jesen, i? Lijepo sam ti napisala da se ne brineš!
Delfin, beta je super pravilna!
Tužnice moje![]()
Jesen, bravo curo! Ma mi smo to ionako znali!
Delfin najvece čestitke , jupiiiiiii!
Belves
Kiša, ova tvoja izjava me do suza nasmijala, sad kad si smislila ime, još samo treba pozitivan postupak i na konju smo!! a bit ce, brzo
Vala, nemoj se deprimirati prije vremena, pusti te testove koji su nam donjeli toliko šokova i straha... Nestrpljivo čekamo ponedjeljak s puno nade i vjere!!! Vibram ti najjače što mogu!
Mi smo jučerna UZV vidjeli JEDNU gast.vrečicu i početnu akciju srca! Svima vam želim da se naježite, uskoro, dok buljite u monitor i osjećate se kao da se to vama ne događa! Ja još ne vjerujem!
Poseban pozdrav Snekici, ja više stvarno ne znam što bi joj rekla...
tally, kako predivno! Ne mogu ni zamisliti kakav je to osjećaj! Presretna sam zbog tebe i neka Bog blagoslovi tebe i tvoju bebicu da budete zdrave i vesele dok se ne ugledate konačno...
Puno ti hvala na podršci!
ValaMala šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da beta ugodno iznenadi u ponedjeljak!