Inesz prvotno napisa
Slažem se sa svime što je Frka napisala.
Ovaj forum i podforum imaju svoju svrhu, nitko ovdje nije iz zabave već iz silne potrebe da se razmijene iskustva i znanja, da djelotvorno pomognemo jedne drugima. Ovo nije facebook ni chat. ovaj forum ne služi besmislenoj zabavi!
Komunikaciji tipa "hi hi hi, ha ha ha", raznoraznim smiljuljenjima, iščuđavanjima, naklapanjima, nagađanjima, iznošenju netočnosti, pisanju da bez reda i smisla samo da se nešto našvlja-ovdje nema mjesta.
Već smo nas više forumašica reagirale na ovakvo ponašanje korisnice i javno je upućivale na pravila i cilj postojanje ovog foruma. Ali čini mi se daod nema nikakvog učinaka.
Zanimljivo je koliko jedna osoba može nanijeti štete kvaliteti i smislu ovog foruma. Nevjerojatno kako ne shvaća dobronamjerna upozorenja i kritike već se ponaša na način-svi ste vi u krivu koliko god vas ima, jedina ja sam ispravna i u pravu.
Zato, mi koje možemo pomoći jedna drugoj na pravi način-činimo to, a postove onih koje ne znaju i ne žele komunicirati na uljuđen i svrhovit način, naprosto zanemarimo.