Šiškice čestitke na maloj Dori koja ima prekrasno ime![]()
![]()
Šiškice, čestitke na vašoj malenoj princezi...a Dori velika pusa!
šiškice.....čestitam ti od srca..nek vam je sa srećom....uživajte!!!!![]()
Danas je dan pun lijepih vijesti! Došle su nam dvije curice!
Čestitam Šiškice i Vala Mala, neka vas i vašu djecu prati sreća!![]()
Posljednje uređivanje od Inesz : 30.01.2012. at 18:26
Šiškice i Valamala, čestitke od srca![]()
![]()
Šiškice i ValaMala čestitke od srca!!!!! predivne vijesti! još dvije princeze na forumu!
posebno se radujem što je priča ValeMale nakon svih borba uspiješno završila i da sad grli svog malog anđela! ma presretna sam!![]()
za Valu i njenu malenu djevojčicu! Čestitke od srca! Prekrasno!
i ValiMaloj čestitke na djevojčici!!! pa to je praktički dočekan termin!!! Dobrodošle nove curke!!!
siskice i valamala iskrene cestitke na vasim curicama....uzivajte sad s njima
cure jeli mozda koju bolilo u podrucju desnog jajnika,mene zna strasna bol probosti u podrucju jajnika,osjecam kao da mi je nesto tesko ili kada me stegne nesto ostro,kao da vas noz probode,tupa,ali zabrinjavajuca bol.a uz to imam jako povecani bijeli iscjedak(bez mirisa) bili smo prije 7 dana na uzv i dr rekao sve uredu.trebam li imati brige ili je to samo prehlada.. inace nemam nikakvih smetnji i jos neosjecam pokrete bebe(mozda je rano) jer smo na 17tt.
mene je jako bolio jajnik i jedan i drugi. Navodno jajnici prije stvaranja placente imaju njenu ulogu.
Beba lagano počne poslije 18tt sa "mjehurićima koji škakljaju". Ali to je laganini.
Ja se nikad nisam brinula za ValuMalu jer je njena bebe od prvog dana borac i znala sam da bude sve oki jakoo jako mi je bilo drago kad sam cula prekrasnu vijest
Kockica mene ti stalno jajnici bole pikaju tesko mi je dugo sjediti jer mi bude dolje pritisak Tocno osjetim kad mi se maternica rasteze jer me po noci probudi onaj osjecaj laganog bola iznutra ko kad trebam menstruaciju dobiti
jao ja sam se tako pripala jer nista me nije bolilo do sada,niti sam imala kakav osjecaj,kad ono sad bas u desnom jaka i ostra bol. vise kao bol od ovulacije pa jos jaca.
al kad cujem da je i vama malo mi je lakse,jer mislila sam ici ponovo u dr,pa neznam imam li razloga.valjda je to uredu.sad malo lezim i isto me povremeno zaboli.
siskice i valamala cestitam vama i VM, a djevojcicama zelim dug sretan zivot!!!
sumskovoce malci su preslatki. slatki mali seceri.uzivaj u svemu s njima.sretno s vremenom i da stignes se odmoriti
Kockice cekaj još malo bus vidla kaj bu te tek pocelo boliti mene noge po noci ko da sam maraton trcala Pa pritisak dolje nisko naprijed ..pa mali vjerovatno misli da je mjehur trampolin nemrem 2 sata zdrzat bez pisanja...ali neka Sve su to slatke boli i slatke brige Meni nije cudno ..ima nas svakavih..nego mi je zao cura koje ne uzivaju u trudnoci i nesretne su same sa sobom Mene nis ne smeta ni kaj me boli ni kaj me pika ni kaj sam debela
...samo neka moj mali decko bude ok nek se on meni rodi ziv i zdrav
i ja nety tako razmisljam kao ti.nista me do sad stvarno nije pogadalo,naprotiv tako sam ponosna na svoj trbuscic na svoje kili i bas uzivam u trudnoci...aali ova ostra bol me prepala,mozda je i prehlada
čestitke od srca vali i šiškici,i njihovim djevojčicama,čini mi se da curice prednjačenek su svi živi i zdravi.. iva mia ... još maloooo pa si ti na redu
leti vrijeme
draga Šiškice, veelike čestitke i veelika dobrodošlica tvojoj predivnoj curici na ovaj svijet. pazite se, mazite, šnjofajte, uživajte ...
![]()
Šiškice i Vala čestitam od srca,nek su cure žive i zdrave!
Kockica1 ja sam danas 16+1 i cijeli dan imam užasno probadanje u lijevom jajniku što je isto kao i kod tebe prva jača bol koju sam osjetila otkad
sam trudna.sada mi je lakše kada vidim da su i druge cure imale slične bolove,ali svejedno ću to reći svom giniću sutra jer idem po uputnicu za
urinokulturu.
pozz svima i nadam se da će nas biti sve više na ovom podforumu![]()
ValaMala iskrene čestitke na rođenju male princeze![]()
Šiškice, čestitke odi velika dobrodošlica maloj Dori. Baš lijepo ime
![]()
Posljednje uređivanje od nina70 : 30.01.2012. at 22:31
O tek sad vidim da je i ValaMala rodila curicu. Čestitke od sveg srca na još jednoj princezici
Bravo hrabre cure!!!
Posljednje uređivanje od nina70 : 30.01.2012. at 22:42
Sad sam tek vidjela drugu sretnu novost! Vala je dočekala svoju princezuDraga Vala, iskrene čestitke tebi i tvom mužu na vašem smotuljku, a malom smotuljku velika pusa!
ValaMala čestitam i dobrodošlica maloj princezi!!!![]()
Siskice i Valamala cestitke na princezicama!!!!![]()
Hm, evo citam i nemogu vjerovati!!!
Frka svaka ti cast!
Iako sam Mm od Prag ( starije forumasice to znaju) nemogu vjerovati na sta se svodi ovaj forum. Taj isti forum koji sam svakodnevno pratio zajedno sa svojom boljom polovico!!! Koji nam je toliko pomogao u svim teskim situacijama (kojih je nazalost bilo jako puno)...sad se sveo na piskaranje svakakvih moram reci gluposti.
Stvarno mislim da je ovom forumu nanjeta velika steta u smislu kvalitete i cilja ovog foruma. zao mi je sto je izgubio "dusu" jer znam koliko je hrabrosti,informacija i pozitive donio ne samo mojoj boljoj polovici vec i meni.
prag_mm, slažem se s tobom...kao i s tvojom boljom polovicom. Kada smo shvatila da nam nema druge doli MPO-a, odmag sam se bacila u istraživanje i svaki detalj prepričavala mužu, a neke smo stvari i zajedno čitali. Iako moj muž nije, kao ti, registriran na ovom forumu, ipak je upoznat sa svakodnevnim događanjima...pa zna kada koja od forumašica rodi, jel' cura ili dečko, ime, itd...Kada sam došla na ovaj forum i na ovaj podforum, dala sam si truda i cijelu sam temu detaljno pročitala, post po post...Vjerujem da smo sve uzdahnule kada smo trebale iščitati ovu temu i shvatile koliko ima stranica...ali, jedini način prikupljanja informacija je čitanje. Mnoog je tema, kako je rekla frka, o kojima se već pisalo i zaista nema smisla uvijek iznova ponavljati nešto zato jer se nekome ne iščitava cijela tema. Na taj se način samo podforum zatrpava informacija koje su već ovdje prisutne, a da ne spominjem da neki po meni nepotrebni i za ovu temu nebitni postovi samo otežavaju novim forumašicama (pa čak i starim, iskusnijim) snalaženje i pronalaženje njema bitnih i krucijalnih informacija. Bit ovoga podforuma, kao i cijeloga foruma jest da pruži informacije...osobno, na ovom sam forumu našla mnoštvo korisnih informacija koje su u mnogočemu olakšale MPO put. Tako da ne vidim ničega lošega niti tenzijama obojanoga u postovima frke, crvenkapice, andream, nina70, prag, Inesz - smatram da je u redu upozoriti s vremena na vrijeme na početni post podforumu koji iznosi što je bit i cilj ove teme. Ukoliko imate pitanje ili odgovor na pitanje neke od forumašica, dobro bi bilo istoj se javiti putem pp, jer na taj način možete fino komunicirati, razmjenjivati slike, mišljenja, itd, a da time ne zatrpate ovu temu. I opet svi sretni i zadovoljni. Zar ne? Tako barem ja radim...
Budući da izbjegavam uzrujavanje svake vrste, tako i na ovu temu navraćam, ali rjeđe komentiram...odnosno komentiram kada zaista imam nešto 'pametno' za reći...a postove koji mi, kako kaže andream, dižu tlak...jednostavno takve postove izbjegavam...nema smisla uzrujavati se
Svima trudnicama želim čim bezbrižniju i mirniju trudnoću...do najljepšega susretate izražavam svoju skromnu želju da ovaj podforum opet postane jednako informativan kao što je bio kada sam i ja bila početnica u MPO vodama
![]()
Cure jel koja od vas koristi lactogyn vaginalete i jel vam pomognu, mene ko da malo pecka dole?
Pomognu u nekim slucajevima-meni jesu.Ali opet je bolje otici dru da pogleda stanje cistoce-mozda je candida u pitanju pa da ti savjetuje
nesto konkretnije,mozda Canesten.Ja unazad mjesec dana imam dosta problema sa peckanjem dublje u rodnici-nedjena mi je candida,ali nisam dobro
reagirala na Canesten pa sam po preporuci dr iz Praga koristila Globulus cum natrium tetraboricum,zelatinozne vaginalete antimikotik koje su mi najvise pomogle.
Ali..opet ali...poboljsanje je uglavnom kratkog vijeka i sve se vraca na staro,pecka i bolucka iznutra.Sad opet korisatim taj Globulus,medjutim,
nestalo mi ga,pa cu ga potraziti u nasim ljekarnama.Sutra sam na kontroli kod svog dr,pa cu vidjeti sto ce on reci.Nikako ne bih zeljela da mi konstantne
upale naruse sadasnje dobro stanje ili ugroze trudnocu.
Mislim da su svemu krivi dnevni ulosci,ali zaista ne mogu bez njih.Raspitat cu se u ljekarama za platnene dnevne uloske.Da li ih beka od vas koristi?
šiškice i vala čestitam od srca