summer i kjb bravo za matematicare :klap:
plima, ja sam u svojih 79 otrcanih km prosli mj ubrojila pm :mrgreen:
kris bravo!
Printable View
summer i kjb bravo za matematicare :klap:
plima, ja sam u svojih 79 otrcanih km prosli mj ubrojila pm :mrgreen:
kris bravo!
lili, iskrena sucut.
~~~~~~ za strinu....
Jutros mi se vrtjelo u glavi, bit ce da mi je tlak pao. Popravila ga kavom.
Maloprije odradila Tatin abs wo.
Odlican! Skuzila sam da vise nemam problema drzati plank i raditi kojekakve vjezbe. Ojacala sam ga.
Sad trebam kompletno ojacati noge :-)
Bravo svima za sve odvjezbano, nakupljene kilometre i peglanje!
Posebno bravo matematicarima!
ja isla gledati kak se Z. muci :mrgreen:
znaci, 22 pisem na listu "taj wo nikad necu ni probati"
Hvala vam cure od srca :kiss:
Citam.vas i pratim, bravooi za sve odvjezbano i otrcano.
Trenutno sam malo smantana sva od cijele situacije.
S fasadom na licu sam.odradila otvaranje projekta i svoju prezentaciju, a sad cekamo info kad je sprovod.
Budite mi vrijedne, sto manje kaosa a sto vise mira zelim vam svima!
Lili kako je strina?
Ginger :lool: i ja sam pogledala, vidis kako ni ona nije uvik bila zvijer. Ima nade i za nas ostale onda :mrgreen:
Gledala sam i ja...nije uvijek bila zvijer, al da me ubijete izgleda kao zvijer.
Mene bas zanima kako je izgledao njihov put prema danasnjoj snazi i izgledu.
Naravno, uzimam u obzir da ne rade i nemaju tri komada djece. :lol:
Odnosno, mozda i rade nesto osim sto vjezbaju.
Rade rade. Pripremaju se za vjezbanje :lool:
:lool:
bome izgleda ko zvijer
nema nade za mene, ja volim papati one stvari sa no-no liste i nemam namjeru odreci ih se :mrgreen:
life is too short ;-)
Pa na onoj staroj snimci, mislim na zwow 22, ne izgleda ni blizu ko danas. Zapravo mi je danas previse misicava za moj ukus.
Ginger, ista sam, al pusti me nek se nadam :lool:
Popila sam kavu s cimavicom i obavila neku kupovinu. Odo vjezbat pa po mazu na trening.
Napravila sam ga! Kako tako :mrgreen:
Smanjila sam broj ponavljanja po vjezbi na 20, a burpees su se nakon tricep dipsa pretvorili u half burpees, nisam mogla iz ruku izvuc ni milimetar sklek pokreta vise.
Ali koncept mi se nikako je svidja, taman se skoncentriras na jednu vjezbu, op radi burpees. Pa to brojanje, 11, 12, 13, 1, 2, 3, 4, 14, 15... i sama zuzka se na jednom mjestu zbrkala i pocela radit krivu vjezbu.
Enivej, meni je bio izazov, jer sam se uvijek uzasavala ovakvih treninga
Sutra joga definitivno!
Tang, super mi izgleda ovaj trening, ja volim brojati - lakše mi je brojati, nego raditi komplicirane pokrete
ja sam stala na zwow20
a idem sad provjerit ovaj 21, da vidim što ti je toliko mrsko
i meni je zuzi sada malo too much, ali vjerujem da je teško ne doći do tog stupnja kada si u tome toliko kao ona, odnosno kada ti je to stil života
ola
evo bila sam prvi put na plesu
sat vremena, prvo razgibavanje, razne vjezbe, standardne, baletne, plesne
onda malo koreografija, pa onda trbusnjaci, dupe, rastezanje
nisam nimalo zaostajala za ekipom, brzo sam pohvatala sve
a u nekim vjezbama - tipa trbusnjaci, cucnjevi, set vjezbi za ramena - smo samo trenerica i ja dosle do kraja :aparatic:
ne znaju one tko je mene trenirao zadnjih godina :uteg:
i pohvalili su me kako sam gipka - ne bi se valjda na prvu reklo :lol:
uglavnom, nije osjecaj kao kod dobrog tonyjevog treninga
ali izidjem iz kuce, blizu mi je, sve je uz dobru glazbu, i prosao mi je sat vremena brzo
tonyja cu raditi na dane kad nije trening (vec sljedeci tjedan se zbog neke vecere (dan zena, jelte) i puta poklopilo da necu moci doci)
Summer super! Malo promjene uvik dobro dodje!
Ja sam jucer abc1 napravila. Preskocila ono istezanje, moram nac onu neku yogu koju negdi imam spremljenu.
Naspavala sam se opet o.O
Summer, super za ples! Zvuci zanimljivo!
mb, bravo za abc1, i odlicno za spavanje :-) samo neka se tako nastavi i dalje
summer, super!
a super je i to što to ipak nije tako kasno kako inače vježbaš!
prijavljujem zwow 20, time challenge, 4 vježbe 3 runde
ja odradih za 13,34, a ona za 11,37
ja zadovoljna
summer, super za ples, i bravo za formu! Sad kad je trenerica vidila da možeš više, možda ti počne i zadavat više, možda se ipak uz jaukanje vratiš s plesa :)
rahela bravo za dvadesetku :) a 21 mi je mrska jer ima stoj koji ne mogu i ninja jumps koji isto radim za šaljivi kućni video.
Ona je nevjerojatna, izgleda da će se izvući, ne mogu vjerovat da je uopće preživjela takvu prometnu, auto se nekoliko puta okretao.Jedino još ne prihvaća da više nema strike, pa priča kao da je tu negdje on otišao. :-( al ajd da ne činim temu tužnom ...
Ja sam juče bila tako kilava i umorna s glavoboljom od svih dogadjanja, pa sam se premišljala otići na trening ili ne.
Ipak sam se odlučila da odem da mi prestane glavobolja. i tako je i bilo, ko rukom odnesena.
10 min warming up + 35 min na 5:01 + 5 min cooling down
ja u zadnje vrijeme stalno vodim grupu, ne znam što se događa, možda su ljudima zadani treninzi zahtjevni, teško im povuć pa gurnu mene naprijed, a teško žabi u vodu :mrgreen: Super mi bude kad zadnjih par minuta treninga se nas par izdvoji pa malo jurcamo na kraju (to mi baš paše) :trci: ostali završe po svome da ih ne vučemo prebrzo.
summer ovo za ples mi zvuči supeer.
MB bravo za abc !!!
Tang i rahela su postale opako redovite :klap:
Bravo za sve ostale vrijednice ovo svježe sam uspjela pohvatat!!
Lili, drži se :ghug:
Bravo cure za sve odrađeno!
Ja jučer opet, zlu ne trebalo odradila 150 čučnjeva. Danas osjećam mišiće nogu i gujsce. Al neka 8-)
Summer zavidim na plesu, moja impulzivna ja bi mogla naći nešto slično tu u Zg sad kad sam gotova sa programom.
Danas mi je zadnji trening tamo, i mjerenja završna - tri dana nisam bila na WC-u, ne bu dobro ko prošli put. Ima neka ženska kojja je stvarno puno skinula (kila), ali mislim da moj struk prednjači :-) Najdraže mi je kad me mm zagrli oko struka, a ono mu se ruka onako malo savije...
Rahela koliko si ti to treninga napravila jučer? Koliko to traje? U svakom slučaju woooow
Lili bravo na treningu, ja sam jučer odradila trčanje s mm-om (po zadanom treningu od kluba), da ga malo trgnem. Poslije je pao još jedan cardio :-)
E to se trazi kjb -mislim.onaj drugi cardio ;-)
summer, taj ples mi zvuči ko stvoreno za tebe!
kjb, bravo za završen program i razne cardio varijante što si odradila!
Meni nekako dan prebrzo prođe,, to mi se uvijek događa kad se dan malo produži. S klincima malo po vani, večera i već vrijeme za spavanje....
rahela i tang, fino ste se skompale sa zuzi, samo nastavite!
lili, ti ćeš uskoro postat trenerica u školi ;-)
j-la drzim fige da je danas tvoj dan :)
kjb bravo za sve vrste kardia! ako se malo ne aktiviram na toj strani mm ce me se odrec :unsure: :lool:
lili, bravo za trk!
danas planiram sa MM-om u setnju, morat cu ga natjerat ali nema veze :lool: i BF po rasporedu, mislim da je power10 iduci.
Tang, a meni taj 21, baš iz tih razloga koje ti ne voliš, se čini super za mene
em stoj, pa burpees :heart:, pa ninja jump, kud ćeš bolje :lool:
kjb, jučer sam samo nabrajala, vježbala nisam ništa :mrgreen:
al sam zato jutros još nakon Zuzi, otišla van trčati, bilo mi krivo propustiti ovo sunce, a vremena imam
pa sam trčala neke nazovi dionice - nazovi, jer trčim odokativno, pa je ispalo ovako
1. 0.84 km 0:04.31 pace 5:24
2. 0.65 km 0:03:23 pace 5:12
3. 0.81 km 0:04:38 pace 5:41
sad sam puna energije i najradije bih još nešto, ali nećem pretjerivat, pa ću stati sada i idem vidit šta klinac uči
Bravooo rahela za dionice :klap:
ivana s :kiss: je bas je lijepo kad ovako zatopli i produzi se dan :heart:
bravo cure!
i ja uzivam u lijepom danu, napokon sam preko marende prosetala i popila kavu s frendicom na suncu
danas idem i u frizera, moj wellness od dva sata
da mogu s frizurom veceras vjezbat i peglat :aparatic:
Ja danas restam. A sutra cu odraditi upper.
Stekam nekako s black fire-om, moram priznati da mi je prestao biti izazovan.
Bila sam redovita 6 tjedana a sad se samo izmotavam.
Ne znam jesu li mi mozda malo dosadili takvi programi ali sve vise se okrecem Tati :-)
Neki dan sam se mjerila. Dosta cm se izgubilo u struku a par dobilo na pravim mjestima. Od mjerenja do mjerenja je proslo 6 mjeseci.
sani :klap: bravo, Tati je super! meni sad treba nesto da imam neki program redovni, bar koji tjedan pa cu vidit. al fale mi malo utezi, ima ih valjda vise sta program odmice? nisam pregledala sve nego samo gledam po redu kako dolazi.
summer super :klap: i ja sam bome bila na kavi na suncu, obavila ducan, sve nesto laganini danas :)
edit: sani bravo za cm!!
mb, ima utega.
Prva dva tjedna je cini mi se bez, a onda dolaze utezi.
Recimo super su mi treninzi od plavuse. Oni gimnasticki. To mi je izazov.
sani i kjb bravo za cm
lili :( hug
kod mene nista nova, jucer me satralo u tretani. jedva sam hodala poslije
Sani postala si njinja :naklon:!
Magriz, to mi je nekako najbolji dio treninga, toliko se ubijes da te poslije svaki pokret na to podsjeti :-).
Počela sam sa 22 minute Hard Corp. S obzirom da je Tony u pitanju neću moći biti objektivna :heart:.
Drugačiji je koncept od ova dva njegova koje sam radila, ali me je taman umorio. I za razliku od Core de Force ovo je mi je brzo prošlo. To su primijetili i ovo moje dvoje :lool:.
J-la bas me zanimaju dojmovi nakon nekog vremena :klap:
I to imam sejvano na kompu :škartoc:
Danas sam cistila kucu i setala s mm-om, vidit cu jos ocu li vjezbat ili je to sve za danas :mrgreen:
mb, poslat ću ti stick u koverti da mi to sve spržiš i pošalješ natrag :lool:
BR WO9. MB ovo je cak bilo i OK.
Danas je bio cardio 1 i core 1. Prva dva seta sam odradila bez problema, a onda mi je srce počelo preskakati :lool:.
Nije teško, ustvari mislim da nije, jer sam danas bila umorna. Core 1 mi je super, 10 minuta vježbe na podu samo za kao sto i naziv kaže za core.
Sutra mi je resistance 1, vidim da ima utega :-D. Šipku ću opet nekako modifikovat.
Rahela :lool:. MB i Summer su kolekcionarke programa i šminke ;-).
Rahela slobodno :lool:
J-la :mrgreen:
Odradila power 10! Obecala sam djeci za dorucak muffine :drama: a lipo sam ocistila kuhinju danas :drama:
Meni su za dorucak ostala dva muffina sa brokulom. Sutra im je vec cetvrti dan, mogu toliko stajat u frizideru? Unutra su samo jaja, svjezi sir i brokula. Smrde uzasno! Oni u koje sam stavila slaninu nisu bili losi. Ove druge necu tako skoro ponovit :lool:
Večeras lagano rastrcavanje 5km.
Mb mene sutra čekaju čokoladni muffini, manji slavi 4 rođendan.
Bravo cure za odvjezbano!
Morati ću opet započeti neki program jer sam se udebljala dva kg od pm.
plima ček 2 kg od ST pm pa to je bilo prije 4 dana??!! nemoguće, to si navukla neku vodu ili tamanila više UH...