Citiraj:
Dijana prvotno napisa
Već sam jednom napisala da mi grozno ovakovo hladno racionaliziranje nasilja prema djeci (nije pregruba riječ), a svaki sljedeći post Hane Sare me uvjerio u to. Pa ti si već i prije nego su ti se djeca rodila odlučila da će batine biti sastavni dio tvog odgoja, dakle, nema propitivanja te odluke.
A ja eto mislim da čovjek zapravo nikada ne treba prestati preispitivati svoje odluke i stavove... Pogotovu ako se ne tiču samo njega...
evo idemo opet :roll: . racionaliziranje nasilja... da, ok. svaki tvoj post dokazao je upravo ono sto sam ja rekla u svom pocetnom: netolerancija prema drukcijim odgojnim metodama, grube rijeci i vrijedanje onog sto nije "tvoj nacin", a bez razumijevanja za razlike izmedu djece, roditelja, kultura i svjetonazora. zalosno i ja se sa takvima vise necu nadmudrivati. ja tebi ne govorim kako da odgajas svoje dijete, a vjeruj mi, ne slazem se sa velikim postotkom stvari koje si rekla u ovom topicu.
i da, dijete ne dobije batine zbog mog propusta nego zbog neposlusnosti koja mu ugrozava zivot (opet ne znas situaciju i moje mogucnosti da zaustavim njegovo bjezanje prema dvoristu, pa molim te, ne zakljucuj naprecac)...