ronin prvotno napisa
prije svega toffife jedan virtualni zagrljaj
tek sad sam sve pročitala,slabo sam na netu ovih dana
ovako ja mislim
najrazumniji savjet ti je dala Adio Mare
međutim,ono što bih ja učinila na tvom mjestu,je naravno osim onog što već i sama poduzimaš,je da bih otišla iz te kuće.Smjesta.Ono,odmah.
Pokupila bih djecu i krhotine svog dostojanstva i otišla iz kuće gdje žive ljudi bez srca.
Fućkaj novi vrtić i okolinu,djeci najviše šteti baš OVA okolina u kojoj se sada nalaze-roditelji u nesređenoj situaciji,mama koja plače,tata koji ih više ne želi kod sebe-jer više od njih voli sebe,baka i deda iz pakla koji mamu bacaju van.Fuj ih bilo,fuj,fuj.
Mlada si i pametna žena,srediti ćeš svoj život i život svoje djece.Dovoljno su te,i previše ako se mene pita,gazili,tebe kao osobu,tvoje samopoštovanje,osobu kakva si postala,izgrađivala se,školovala-za koji đavao????Da te odbacuju kao krpu?
Oprosti na brutalnosti ,koliko god ti to bilo teško,moraš naučiti misliti,da MOŽEŠ sama,koliko si jaka tek ćeš otkriti.
Oglasnik u ruke i nađi sebi i djeci stan.Koji će naravno plaćati on dok si na porodiljnom ili dok ne nađeš posao koji će ti osigurati egzistenciju,a onda dogovorite alimentaciju kojom ćeš biti zadovoljna.
Preseli se,premjesti dijete u novi vrtić,gradi novi život.Bez njega,on vas ne zaslužuje.On je rekao da više ne želi taj brak,jasno i glasno,tu nema rasprave.
Želim ti svu sreću ovog svijeta.
I iako ti je to sad zadnje na pameti, želim ti da jednom nađeš nekoga kome ne da nećeš biti tek NEŠTO,već SVE na svijetu i više od toga.
Mlada si,cijeli je život pred tobom.