:D
Printable View
:D
Ajme, baš mi je drago, i po mome iskustvu je on stvarno odličan doktor (mene operirao) :D!!!Citiraj:
mvrcelj prvotno napisa
malo OT ali vezan za prirodnjake.Gledamo mi tekmu i kazem ja muzu ˇˇja sam izračunala da bi mi transfer trebao biti 30.6 a da će Hrvatska dobiti finale 29.6 i Luči će biti dobre volje i meni "napraviti " bebu!!""
pita me muz jel ta vasa stimulacija klomifenima utiče na folikule i JS ili na mozak :lol: :lol: .
Vidi čovjek da sam malo makla :mrgreen:
Ako se radi o "nestimuliranom, prirodnom" ciklusu (samo sa manjom stimulacijom), kad se počne primati ta stimulacija, koji dan ciklusa?
Ja sam s klomifenima počela 3. dc.Citiraj:
dim prvotno napisa
klomifen ili femara između 3-5 d.c.Ja sam klomifen uzimala 4.dc
ima li neka cura s dugiiim ciklusima kao ja ,kada su vam stoperice ili to nema veze s duzinom ciklusaCitiraj:
Cvita prvotno napisa
Ima veze ;)Citiraj:
laky prvotno napisa
meni je stoperica oba puta bila rano, 11. i 12. dc, a curama zna biti i 15. dc, zavisno od duzine ciklusa ;)
koji si sad dc? drzim fige za super nalaz uzv-a sutra :*
sutra je 11 dc a ciklusi "sto godina"...jutros sam radila test LH trakicama i negativno (za očekivati)....ali su me malo jajnici pikali pa sam bila malo :/
Hvala za dobre želje
a nikakvo cudo da te pikaju! ipak je to 6 "glavonja", a mozebit bude i vise na punkciji ;)Citiraj:
laky prvotno napisa
ja sam pred stopericu jedva hodala - stomak mi je bio za 4. mjesec trudnoce :mrgreen:
laky, i meni ciklusi traju sto godina, od 32-35 dana. Ali kad sam na bilo kakvoj stimulaciji, punkcija mi bude najkasnije 14. dc. S gonalima čak i 11 dc, s klomifenima mi je bila 14. dc. Inače je moja prirodna O oko 20. dc.
Evo, baš gledam povijest bolesti. 10. dc folikuli 11-12 mm, 11. dc 14-15 mm, 12. dc do 18 mm. Taj dan je bila štoperica i punkcija 14. dc.
i aj tako očekujem ali čekivanja su jedno a stvarnost drugo.Sutra ću vidjeti na UZV stanje.Ja sam bez simulacije imala folikule do 23mm.
A O još nije stigla.
Da li neko zna koliko košta prirodni ivf na VV,ako nemam zdravstvenu knjižicu?
3800 kuna mislim
Ne kužim ovo::?Citiraj:
Da li neko zna koliko košta prirodni ivf na VV,ako nemam zdravstvenu knjižicu
Jel to znači da se može prirodni platiti ako želiš ili je to samo za žene preko 38??? Ja sam sad totalka zbunjola...sorry :oops: