Ginger ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude OK, velika pusa curici. A ti samo laganini.
Printable View
Ginger ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude OK, velika pusa curici. A ti samo laganini.
~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i curicu :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prođe OK
Draga samo ti lezi i miruj - iako je jako lako zaboraviti kako to izgleda praviti se mrtav, meni je drugi put bilo lakše. A sad kad je zahladilo i nema sunca, gotovo da mi i ne fali skitnja :mrgreen:
Još malo :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ drago mi je da si bolje, samo miruj :love: :heart:
lezi,čitaj,gledaj tv,heklaj...samo miruj :love:
i sama znaš da je za mrvicu najbolje da što duže bude u buši :heart:
lezi,čitaj,gledaj tv,heklaj...samo miruj :love:
i sama znaš da je za mrvicu najbolje da što duže bude u buši :heart:
:* svima
pa što bih ja bez vas :love:
evo ove neuobičajeno jake BH kontrakcije su se smanjile, ležanje mi očito pomaže
ma iva_luca, kad sam mogla ona 3,5 mjeseca ići iz kreveta samo do wc-a, mogu ja i ovo
kao što mia32 kaže, za mrvicu je najbolje da je što dulje u buši (a heklanje :lol: )
uostalom, za nas koke s ovog pdf-a, ležanje je pis of kejk u odnosu na ono što smo prošle da ostanemo trudne
:*
Ginger ~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju mrvicu :love:
evo mene od doktora :roll:
jednostavno nisam bila mirna pa sam nazvala da pitam jel to normalno kako se osjećam i rekli mi da dođem
došla sam tamo, ginićka me saslušala i pregledala, i kaže ovako:
kontrakcije su normalne, a maternica mi je očito hipersenzibilna pa osjećam tako jako
ovi bolovi u donjem dijelu trbuha su bolni mišići od kontrakcija
uloživa i dalje za vrh prsta, ali se se cervix smekšao i moram strogo mirovati :/
lijevi bok, knjiga, daljinski i to je to...
trudnoća će mi očito i završiti kako je i počela - cjelodnevnim ležanjem
dr. veli da se dobro pazim, jer moramo dogurati bar do 36. tjedna, al dobro - sve za bebicu
i da, kaže da joj je napipala nogice iznad pupka ;) mada mi to stvarno više nije važno...
eto, sad se osjećam puno mirnije :)
Ginger ~~~~~~~~~~~~~~ :heart: za vas dve
Navijam za vas troje :heart:
Hehehe, nogica na pravom mjestu! Bravo!
:love:
Ginger ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Eto, super, nije se ostvario nepriželjkivani scenarij :love:. Ugodno mirovanje :heart: !Citiraj:
Ginger prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Ginger izdrži još samo malo, vjeruj mi da će poslije poslije poroda biti itekako gotovo sa ležanjem i mirovanjem, sretno :love:
Super da si otišla, barem si mirna i lijepo ćeš u horizontali do kraja. :*
super. sad ćeš se minimalno tri tjedna odmarati tako da kad rodiš imaš puno energije za novi ritam. :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za ostatak T u horizontali i mirovanje :love:
:* :love:
ina33 ma nisam mirnija zbog okreta, nego me utješila za ove kontrakcije, baš su me prepale
već sam se u glavi pripremila na carski (hvala ti na savjetima), sad me strah vaginalnog :lol:
ma, bit će kako bude
:*
I mene :mrgreen:Citiraj:
Ginger prvotno napisa
Ma super sve to ide kod tebe.
Izdržat ćeš ti i preko 36 tjedana sto posto.
Vibram i držim fige ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Ginger, biti ce sve super.
Cuvaj i pazi sebe i svoju curicu. :heart:
Ginger ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :saint:
Ginger ~~~~~~~~~~~~~ :taps:
Gingerice, uzivaj u svakoj sekundi mirovanja - to taaaaaaaako brzo prodje, a onda eto zvrka i dok ne podje na fax, nista od mirovanaj :mrgreen: :*
hej drage moje!
evo, ja vam opet malo dosađujem svojim problemima :)
mi danas obavili zadnji pregled kod naše doktorice, slijedeći pregled je za 2 tjedna u trudničkoj ambulanti :shock:
ne mogu vjerovati da smo tako blizu, skoro smo punih 35 tjedana...
uglavnom, malena je dobro, ima 2.670 g i prasica tvrdoglavo sjedi na guzi :)
šanse da se okrene su minimalne, jer više baš i nema mjesta, a i posteljica joj smeta
znači, čeka nas carski...
malo me još uvijek strah toga (al bilo bi me strah i vaginalnog), al nisam više tužna kao prije
samo želim da sve bude ok, i da se moja bebica rodi živa i zdrava
e, zato nam je tatica jako tužan
jako je htio sudjelovati na porodu, disati i tiskati samnom :)
stvarno se veselio tome da ćemo biti skupa kad se naše djetešce bude rađalo
joooj, trebali ste vidjeti tu tužnu facu danas u ordinaciji :heart:
ali eto, što je - tu je...
nego, mamica je natukla okruglih 15 kg - i baš sam si zgodna :lol:
Oooooo mamice, lijepo si kiliće naslagala :lol: (Počela sam i ja ubrzano bujati al sam povukla ručnu! :/)
Ja sam bila uvjerena da je tvoja princeza napravila salto s obzirom na zadnje izvješće; žao mi je što i dalje sjedi na guzi, ali, ko što i sama kažeš, bitno da bude zdrava i da na svijet dođe bez nepotrebnih trauma. :heart:
:klap: za lijepu zgodnu mamu
:( za tatu, ali biće vremena da se nadoknadi propušteno
:* maloj sjedećoj curici
Ja ipak vjerujem da jos postoji mogucnost okretanja.. :/
Sve jedno....ako i ostane sjediti na guzi, nemojte biti zalosni..kazu da carski tako brzo ide da se tate vani ne stignu ni okrenuti,beba je vec vani..
Ne znam kako je kod nas ali ovdje u Austriji ja mogu raditi carski pod epiduralnom i MM je stalno uz mene.Cim bebu izvade,stave ju kratko meni na grudi,onda tata reze pupcanu vrpcu i kad ju okupaju i obave pregled,dobije ju tata na cuvanje dok mamu ne zavrse...Zato se MM jaaaakoooo nada carskome.. :lol:
Vama curice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve,kako god islo,brzo i uspjesno zavrsi! :love: :*
samo želim da sve bude OK, i da se moja bebica rodi živa i zdrava
ovo potpisujem i čvrsto vjerujem da će sve biti OK :*
Kako god bude,..., na kraju je jedino važno sa ste obje dobro i zdravo.
Moja seka je prvo rodila na carski, a drugo je izjurilo prirodno van. Trebalo mu je max 30-ak min (sa svim pripremama) da zaplače za svoju mamicu.
:* :heart:
zar već ginger :shock: ? a stvarno vrijeme brzo leti.
još malo i princeza stiže :zaljubljen: .
ma vidi ti malu frajericu :heart:
svima :love: :*
Ajde, Ginger, samo nek sve završi kako treba i da je beba živa i zdrava, a i kile će valjda otići...
Fakat si već blizu, još samo 5 tjedana. Ju-hu!
Ginger :zaljubljen: