Re: Trudnoća sa oženjenim muškarcem?!
Baš je briga za njegovu djecu, baš je briga za njegovu ženu, baš je briga..... ma za sve. Mislim da joj ja nebi okrenula ledja i smatram da je taj takozvani dečko kriv.KAKO JE ON TO MOGAO NAPRAVITI SVOJOJ ŽENI I DJECI i nekrivim ju uopće možda je ulovljena na prevaru kao slobodan dečko i kad se zaljubila bilo je kasno.Budi uz nju.
Re: Trudnoća sa oženjenim muškarcem?!
Citiraj:
rena7 prvotno napisa
Njoj je to sve dobra zabava i dobra igra :shock:
Baš je briga za njegovu djecu, baš je briga za njegovu ženu, baš je briga..... ma za sve.
Ova renina prijateljica mene jako podsjeća na jednu mm-ovu bivšu curu koja se iznenada pojavila prije par godina kad još nismo bili u braku. Bili smo u ozbiljnoj vezi i planirali se ženiti i svi su to znali pa i ona. Ali cura se sjetila da bi ona htjela s njim biti ponovo, a hodali su par mjeseci i nakon toga se nisu vidjeli nekoliko godina.
Prvo mu je počela pisati pisma, pa je dolazila u vž da ga vidi, pa dok ništ nije imalo efekta otvoreno nudila seks (ne bih se uopće čudila da je planirala zatrudnjeti). Na kraju ju je otkantao, bila je povrijeđena pa se više nije javljala. I ne uopće me nije bilo strah da će mm popustiti njenim nasrtajima (iako mu je laskalo kaj se 8 sati drmala u busu samo da njega vidi), čak mi ju je bilo žao jer sam znala da nema šanse a žena se toliko trudi, ali mi se svejedno gadilo takvo ponašanje. Da sad neka to pokušava izvesti kad smo u braku i imamo dijete, gadno bi se provela. I ne bih htjela takvu prijateljicu, a i neka takva se vjerojatno ne bi ni htjela družiti sa mnom.