ja sam cura od pomorca.mog pomorca nema doma 1 i pol mj trentuno,a kako stvari stoje nece ga biti jos toliko...no nije to najveci problem,problem je sto i ja plovim. tako da sad ce se dogodit to da kad ja odem na brod kroz nekih 20 dana,on se vraca sredinom 6mj i onda se necemo vidjet negdije do 8-9mj...mislim hocemo ali ne svaki dan...ja mislim jos ovo ljeto plovit i prestajem s tim poslom,jer ako zelim s njime osnovat obitelj a to zelim vise od iceg na ovom svijetu kao pomorac nemogu.mi smo skupa evo 7mj i to je najbolja veza do sad.nikog nisam ovoliko voljela,niti bila ovoliko zaljubljena.koliko god mu ja vijerujem toliko me strah da npr ako izade s deckim van ipopije se malo,ne napravi glupost(prevara),samo na te gluposti ja utijecat nemogu.istina napravio je toliko stvari za mene koje nikad nitko nije napravio.rekao mi toliko lijepih stvari koje me toliko vesele...stvarno dokazuje da me voli i da mu je stalo do mene.no strah je vrag,borim se s time od pocetka veze i koliko god sama sebi govorila da sam uspijela prebrodit taj strah on iskoci...znam reci cete da mogu i ja tako njega prevarit,istina mogu,ali zasto bi prevarila osobu koju volim vise od iceg na ovom svijetu i za koju bi dala ako treba i svoj zivot.nevidim razloga za to...i ako nekog volis to nikako nemozes napravit...a ja ga volim najvise na svijetu,i svaki dan Boga molim da se popravi stanje u ovoj drzavi pa da mozemo radit obadvoje na kopnu i da ga mogu svaki dan gledat i ljubit. :-):heart: