šafran prvotno napisa
I još nečega sam se sjetila, kad se braco rodio intezivno je počela navlačiti na sebe njegove stvari, bilo je smješno jer ona je već velika, ali pustila sam joj. Radi to tu i tamo još. Raspremi mi, odnosno bolje reči razbaca sve njegove stvari, pa onda navlači njgove bodiće, čarape, jučer je čak i jedne kratke hlačice od brace navukla, pa onda hoće spavati u tome i jesti, pa zmaže, pa onda nemam što braci obuči, jer braco raste ko iz vode pa smo svako malo u deficitu sa robicom, ali pustim je, pustim joj to sve jer vidim da joj to pomaže, olakšava valjda da se nosi sa konkurencijom na svoj način.
Počela je isto glumiti bebu i vikati mama ja sam beba, daj me nosi, daj me hrani, daj mi flašicu, ne to stalno, ali onako na refule, pa onda to pretovrim u igru, ona se izgušta, valjda dobije tu neku potvrdu ili što li već i sve ok dalje, vidim da sve bolje reagira na bracu, kao starija seka, jučer je teta u vrtiću rekla da se počela jako zaštitnički ponašati prema jasličkim klincima, odmah gore na katu imaju i jaslice.