Citiraj Charlie prvotno napisa Vidi poruku
Rehab i ja samo kimam glavom dok te citam
Ovo zadnje sto si rekla me posebno nekad tjera da se zapitam, stvarno ispada da im je sve na pladnju servirano, meni je zao uskracivati im ono sto ne moram...a vidim da ne bu dobro. Bolje da si ja odem na masazu i malo se pocastim

Tako je i kod nas. Baš sve na pladnju servirano, iako ja za svoju E stvarno mogu reći da nije materijalno zahtjevno dijete. Ona traži čokoladno mlijeko ili naljepnice, pa joj možda i zbog toga baš sve nastojimo i više dati. Npr. za rođendan smo joj poklonili trampolin (1800 kn), jer jako voli skakati, puna je energije i to je jedan od najboljih načina i za preusmjeravanje ljutnje koji smo za sada skužili, ali nije ga nikada tražila, nego kada se naljuti, onda kaže da se ljuti i na trampolin i da će ga baciti u smeće, što u meni onda izaziva osjećaj ljutnje i tuge zbog njene nezahvalnosti, iako sam svjesna da nije niti tražila niti shvaća, niti bi trebala biti zahvalna....
MOžda bi stvarno jedna masaža za mamu ponekad više pomogla nego neke druge stvari koje pokušavamo.