ma bubi pa od čeg da se oporave?? :lol: stvaraju se novi željni akcije i reakcije,mladi i nadobudni s nešto manje snage doduše, al to je mladost, oni od jučer su prošlosti. žude prema omiljenoj destinaciji :lol: teorija mog trajnožarečeg
Printable View
ma bubi pa od čeg da se oporave?? :lol: stvaraju se novi željni akcije i reakcije,mladi i nadobudni s nešto manje snage doduše, al to je mladost, oni od jučer su prošlosti. žude prema omiljenoj destinaciji :lol: teorija mog trajnožarečeg
:lool: :lool:
...željni akcije i reakcije! :alexis:
nope. mjerila sam samo par c prije godinu dana...i nisu bili ovako pravilni, ni kada je bilo ovulacije.
ako sam dobro shvatila, ni 4-5 dpo dip nije los ako ti je takav uobicajen ciklus. ok, nije implantacija...ali u ovom c nisi jos ovulirala, a estrogen je rastao pa ti snizio temp. i sad krece ponovo... jel ti se i inace znaju tako oduziti ciklusi?
Evo opet ja ko vurica.
Pisite mi 1dc :(
Sushi, meni je u principu uvijek ovako, dva jasna dipa, 11-14 pa 14-19,a ciklus uvijek 28 dana.
Jednom mi je O potvrdena na 1.dipu, a jednom, ovaj mjesec su folikuli bili premali na 1. dipu
Surfala sam dosta uglavnom kazu da je4. dpo definitivno prerano za impl. A 5. Dpo bi mozda i moglo ali to je upitno
za razliku od toga tvoj dip 7 dpo je definitivno dobar znak i jos ako ga prije nisi imala ... :)
Pratim krojachicu :) pisi zuzy danas 2DC
Dobro jutro, trudilice!
Uspjeli smo jučer maziti se. Umor me srušio par sati poslije. Navečer su me leđa ubijala, a tek noge... U 21 sat bila sam gotova. Išla sam s E. spavati u 22:30 i onesvijestila sam se za dvije minute. :lol:
Jutros isti scenarij od jučer ujutro: sluz EW, ima je čak i više. To mi remeti planove jer smo mislili svaka dva dana, ali pošto me sluz iznenadila (ugodno) onda ćemo se baciti u akciju i danas. Nekako. :-P Sutra nećemo. Valjda. :-) Dobro, moramo biti vrijedni ove dane.
Imam vic, s jednom pararelom za naš trud da postanemo trudnice:
Moli se mujo svaki dan: Bože, daj da osvojim milijun na lotu. Daj, Bože, da osvojim milijun na lotu....
Kaže njemu Bog: UPLATI, MUJO!:lol:
Tako i mi, moramo se družiti, a ne dopustiti da nas umor svlada i kažemo: ma sutra ćemo, ma nema više smisla... Eto, ovo mene drži ove dane jer stvarno sam umorna..... :-)
I moj tata kaže: treba radit, radit treba.
Ja kažem: točno tako.
Sanjah da sam trudna. Dvojke. Beta 620 :D :D Lijep san.
Jutro drage moje!
HK, aaaaaaaaaaaaaaa, lijepo!
MM je sanjao da sam se ubila njemu pred očima, skočila sam s balkona!:lol:
lista za 25.10.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
:tele:
odbrojavalice:
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Žužy,
hvala ti što me stavljaš na listu. Penjem se, vrijedna sam, nema šta! Valjda će ovaj mjesec upaliti... :fige:
Druge cure, sreeeeetno u ganjanju O!:mrgreen:
Ljubi, toliko stvarno da sam se u snu mazila po stomaku :)
Dat ce Bog i nama da nam se snovi ostvare.
Ja sam jucer isla fizijatru. Imam problem sa lumbalnim dijelom kicme. Savjetovana mi fizikalna i akupunktura. Pa sam nesto sinoc citala oko akupunkture i ima dosta uspjesnih slucajeva u lijecenju neplodnosti. A kao akupunktura je dobra i za moju anksioznost.
pozzz drustvo kako ste,samo da mahnemo i pozdravimo staro drustvo ako nas se jos sjeca :-)
Adal pa lutkica je prekrasna...
HK ma bit ce!!
Pa u fazi iscekivanja 3ivf-a, nadam se i posljednjeg. Al to tek u veljaci 2014. Do tad kucna radinost ;-)
Ma ne draga ne mjerim, ali razmišljam opet počet, ali znaš kako sam ja stavila "svoj" graf :lol:
Al sad si nešto razmišljam, meni je danas 3 dc, al kako meni krene spoting nisam sigurna kad je prvi dan. Jednom mi je gin rekao da gledam po drugom danu, odnosno drugi dan je jače krvarenje i onda dan prije je 1.. Meni je prije dok je sve bilo normalno najjači bio 2. i 3. dan i poslije laganini, a opet neko kaže kad baš krene krv je 1. dan i sad nisam pametna kad mi je bio 1. dan, jer po ovom da mi je danas 3. a onak je laganini, a 1. i 2. je baš curilo nisam pametna.
E jesam ga sad spetljala, jadna ti sam , ne znam ni koji mi je 1. dan , ala ala.
adal,jao kojeg ti bombončeka imaš doma :zaljubljen:...konačno one lijepe šlapice imaju vlasnika!A ti svog osobnog modela!
MAMI,da...uglavnom vele da je 1.dc onda kad krene crveno.Ali.Rekla bi da se slažem sa tvojim ginom,tak ja,vidim po drugom danu pa ga usporedim sa jučer i procjenim.Jer i meni se u zadnje vrijeme menga em skratila em ne krene odma crveno ko nekad, več brljavi li ga i cmolji taj prvi dan...Sad bilo skoro pa crno cijeli dan,al je drugo jutro bilo crveno na ulošku i računam ja da je jučer bio 1.dc.
Ajme kompliciranja8-)
Al vidi sama,ako ti je dan dva onak bežasto,nebi to računala kao 1.dc.
I da,tek sad sam se sjetila tvog/mog grafića u potpisu :lol:
mami meni su svi ginici do sada rekli da sav spoting i brljavljenje prije crvene armije zanemarim i pisem 1dc kad krene... ali da, lako je to reci, treba procijeniti...
i btw suosjecam...budem sama sebi smijesna kad si ne znam odrediti 1 dan... :oops:
sushi...naš ginkač mi je rekao da smatram prvi dan jačeg krarenja kao 2dc :)
ljubilice...a do veljače imate šanse za prirodnjak...nerijetko je da se tako dogodi :)
kad sam bila na klomićima često nisam znala to odrediti, baš gledam po mailovima, kada krene jače krvarenje, smatrajte to drugim danom ciklusa :)
ha ne znam...ja si od tad racunam - ak pocne crveno, prvi dan je. nekako mi je to lakse od odredjivnja obilnosti, ona mi varira...
jesmo ga zakomplicirale :mrgreen:
Cure - samo da vam na brzaka javim rezultate pretrage krvi: feritin 64,47 (ref. vrijednosti: 4,63-204), a progesteron 64,30 (ref. vrijednosti: 5.3-86).
Sretna sam. Pogotovo zbog progesterona -zadnji put kad sam ga vadila bio je 26 - a sada gotovo tri put veći. Nemam pojma odakle sad to povećanje, ali presretna sam!! Samo od sebe se izreguliralo!
aloha ...hihihihi
ovih dana san u guzvi i nemam vrimena za nista.... kod mene jutros izmedu 36.8 -36.9. :fige:
primjerila sam da mi bude malo tog zucaksto nako suncanog isjetka malo kroz jutro i to je to ...al popodne me jedno par puta nako bol probila...al ne di je desni jajnik ( a mislim da je ovi misec bila O iz d.jajnika) nego nako malo ka ispod....hmmm
pozz svima i :love2:
Ja zvala sestru Ivu..da pitam u vezi strajka...moj dr.kasum radi tak da budem obavila konzultacije.
jel koja od vas bila u slicnoj ili istoj situaciji da joj je odgodjen termin radi neke bakterije?zanima me jeste brzo dobile termin za novi postupak ili?
MAMI,znači napuštaš me..:storma:
anka:klap: za nalaze!A temp. ti visoko,visokooo...
marty_na , :fige:
Mary,super da budeš obavila..i držim fige da ne čekaš dugo na postupak!
Žužy - hvala - lijep mi je grafić - po 100-ti put, a nikad ništa. Totalno sam otupila na simptome i znakove - prečesto sam se razočarala (što ne znači da se svaki ciklus iznova ne nadam 8-) ) Vidim da si se prebacila na VV - to je i moj plan ako kojim slučajem 2. postupak ne uspije. Nije da nisam zadovoljna u Petrovoj, nego mislim da nije loše čuti neko drugo mišljenje...
Vidim da smo mi FeFe-ovke zarazile cijelo čudo cura - a meni baš drago - uživam u tome da svako jutro bacim pogled na svaki od vaših grafića - sve ih imam spremljene u favoritima :love: i navijam za vas!!!
Sushi - tvoj je uistinu lijep graf!! A i svi drugi su obećavajući!!!!!!!! Pogledajte si arhivu grafova na FeFe - one trudničke i one ne-trudničke - vidjet ćete da ih ima svakakvih -nema pravila.
Least sretno!
Anka odlicno za nalaze!!! Znaci, spremna si za nove pobjede :-D
Least nitko sretniji od mene da me iznenadi prije postupka
A gdje nam je nasa ucenica vucica? Blizi joj se pismeni pa je sigurno sva u knjigama;-)
Mary super za konzultacije, jesi ljetos imala termin za konzultacije ili za lijekove?
Večer, cure!
Moja sreća spava već sat vremena, akcija obavljena!:-D Eto, ispao je onaj meni draži scenarij - rano u krpe i onda imamo večer za sebe...:-) Eto, MM mi je puno danas pomogao, skuhao je ručak i oprao suđe. Doduše, i ja sam oprala dvije mašine njegove robe! :lol: Odužili smo se jedno drugome...
hahahhha to je ka i oni vic ...
Pere Fata robu na potoku ...naguzila se ( sorry na izrazu al kako da drukcije napisen ..lol.. :-P )
i dode Mujo i pita nju ka -- Fato jel mogu ja oprat robu u tvojoj masini ??
i oni se obave keks
I prode tako par dana...Fata pere robu na potoku ka i zadnji put
Pita nju Mujo -- Fato jel mogu ja oprat robu u tvojoj masini ??
A ona njemu ...ako si ima ka i zadnji put ...moga si na ruke ... HAHHHAHHAHAHAHH:lol: :lol:
Marty, oooooooooodličan je!
Ahahahahahaha :lool:
adal, :-*
lista za 26.10.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
juuuuuutro cure ... evo :coffee: i rolade pa :njam:
baš sam za još jednu :coffee: a bome i roladicu...
od jutros me trbuh boli, mislim da mi se crveno piše :-|