Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1424

Tema: Odbrojavanje 9/2013.....Least123

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

adal,jao kojeg ti bombončeka imaš doma ...konačno one lijepe šlapice imaju vlasnika!A ti svog osobnog modela!
    MAMI,da...uglavnom vele da je 1.dc onda kad krene crveno.Ali.Rekla bi da se slažem sa tvojim ginom,tak ja,vidim po drugom danu pa ga usporedim sa jučer i procjenim.Jer i meni se u zadnje vrijeme menga em skratila em ne krene odma crveno ko nekad, več brljavi li ga i cmolji taj prvi dan...Sad bilo skoro pa crno cijeli dan,al je drugo jutro bilo crveno na ulošku i računam ja da je jučer bio 1.dc.
    Ajme kompliciranja
    Al vidi sama,ako ti je dan dva onak bežasto,nebi to računala kao 1.dc.
    I da,tek sad sam se sjetila tvog/mog grafića u potpisu

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    adal,jao kojeg ti bombončeka imaš doma ...konačno one lijepe šlapice imaju vlasnika!A ti svog osobnog modela!
    MAMI,da...uglavnom vele da je 1.dc onda kad krene crveno.Ali.Rekla bi da se slažem sa tvojim ginom,tak ja,vidim po drugom danu pa ga usporedim sa jučer i procjenim.Jer i meni se u zadnje vrijeme menga em skratila em ne krene odma crveno ko nekad, več brljavi li ga i cmolji taj prvi dan...Sad bilo skoro pa crno cijeli dan,al je drugo jutro bilo crveno na ulošku i računam ja da je jučer bio 1.dc.
    Ajme kompliciranja
    Al vidi sama,ako ti je dan dva onak bežasto,nebi to računala kao 1.dc.
    I da,tek sad sam se sjetila tvog/mog grafića u potpisu
    žužy draga istog malenog bomboncica i tebi zelim od sveg srca
    Posljednje uređivanje od adal : 25.10.2013. at 21:39

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •